Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
Ma–Do: 8u30 - 12u & 13u - 16u30
Vr: 8u30 - 12u & 13u - 15u30

Tip: Ordernummer bij? 

Kerst, de mooiste tijd van het jaar

De kerstperiode komt eraan en daar wil je toch helemaal klaar voor zijn? Tadaaz is de perfecte partner om van jouw kerstfeest een topfeest te maken! Van een uitgebreid aanbod unieke kerstkaarten en nieuwjaarskaarten tot de leukste fotocadeaus, van gepersonaliseerde decoratie tot de mooiste tafelversiering. Alles maak je eenvoudig online en ontvang je supersnel bij je thuis!

Lees meer

Unieke kerstkaarten

De keuze van je kerstkaart is heel persoonlijk. Dat weten we bij Tadaaz maar al te goed. Daarom vind je in het aanbod kerstkaarten met foto die je helemaal naar wens kan aanpassen. Wil je liever geen foto op je kerstkaart? Kies dan voor een kerstkaart zonder foto en maak die helemaal persoonlijk met een originele tekst. Een originele kerstkaart maken was nog nooit zo eenvoudig!

Gepersonaliseerde cadeaus

Wat is er mooier dan een gepersonaliseerd cadeau? Een koffiemok met foto bijvoorbeeld of een koekjestrommel met een eigen quote gevuld met zelfgebakken koekjes. Fotogeschenken maken doe je online in onze editor. Het resultaat zie je meteen op het scherm. Je fotogeschenken worden binnen 4 werkdagen afgewerkt en geleverd.

Tafeldecoratie voor je kerstfeest

Als je een kerstfeest organiseert, is de tafelversiering één van de zaken waar je extra aandacht wil aan besteden. Kies voor een bepaalde stijl en kleur en gebruik dit voor je placemats, servetringen, menukaartjes,... Verras je gasten met de mooiste tafelversiering en zet zo meteen de sfeer op je kerstfeest!

Kerstkaarten voor bedrijven

Als bedrijf is het sturen van kerstkaarten ook een belangrijk moment in het jaar. Kies daarom voor een kerstkaart die afgestemd is op jullie huisstijl, met een foto van het team, met een persoonlijke tekst voor jullie klanten... Je hoeft helemaal geen ontwerpbureau in te schakelen om een op en top gepersonaliseerde kerstkaart te maken! Tadaaz biedt je de basis voor een prachtige kerstkaart op maat van jouw bedrijf!

Terug verbergenTerug verbergen