Hulp nodig ? 050 407 910

home

Nieuwjaarskaarten

160 Producten

Nieuwjaarskaarten voor de mooiste start van het nieuwe jaar!

Het is bijna zover, alweer een jaartje achter de rug. Weet je nog vorig jaar welke voornemens je toen had genomen voor het nieuwe jaar? En weet je het al voor dit jaar? Heb je kerstkaarten verstuurd? Misschien wilde je geen originele kerstkaarten en ga je meteen voor nieuwjaarskaarten. Of misschien combineer je ze en verstuur je dus kerst- en nieuwjaarswensen, leuk!

Velen zetten het nieuwe jaar in met nieuwe voornemens, nieuwe doelen… die ze deze keer willen behalen. Sommige willen eens wat meer gaan sporten anderen willen wat vermageren. Iedereen heeft zo zijn eigen dingen om het goede nieuwe jaar in te zetten. 

Laat jouw vrienden en familie alvast weten wat jouw voornemens zijn en wens hen een gelukkig nieuwjaar met deze nieuwjaarskaarten. Je tante, meter, peter, beste vriendin… stuur hen allemaal een kaartje met jouw wensen voor het nieuwe jaar

 

Zelf je nieuwjaarskaart maken

Ben je creatief of zit je juist boordevol ideeën om zelf een kaart te maken? Ontwerp je eigen nieuwjaarskaarten voor vrienden en familie. Via onze editor kun je alles zelf bepalen om ervoor te zorgen dat jouw kaartje helemaal naar wens is. Of misschien heb je zelf ergens ideeën opgedaan en ben je zeker dat jij het beter kan. Laat je creativiteit de vrije loop en maak er iets mooi van. 

Vertrek vanuit een bestaand ontwerp voor jouw nieuwjaarskaart of ga voor een blanco kaartje en maak er iets speciaal van. Dat zal pas een unieke kaart worden. Kies voor een leuk formaat en zorg voor een leuke tekst en je eigen foto’s. Laat je daarnaast ook nog eens verrassen van alle leuke kleurtjes waaruit jij kan kiezen om ervoor te zorgen dat jouw kaartje zal schitteren. 

Kies een nieuwjaarskaart en personaliseer hem eenvoudig via onze editor. 

 

Nieuwjaarskaarten 2025

Het afgelopen jaar was niet meteen een heel gemakkelijk jaar. Een piepklein vleugje corona, een oorlog die maar niet wilde stoppen en alle gestegen kosten, van boodschappen tot energie… Gelukkig staat nu het nieuwe jaar voor de deur en zijn er altijd genoeg kleine gelukjes om je te doen glimlachen. Laat vrienden en familie meegenieten van een positieve vooruitblik met nieuwjaarskaarten voor 2025 (of kerstkaarten voor 2025, dat kan natuurlijk ook!). Zo kijk je samen door een zonnige bril het nieuwe jaar tegemoet. 

 

Online kerst- en nieuwjaarskaarten kopen

Was jij altijd groot fan van handgeschreven kaarten? Je kerstkaarten en nieuwjaarskaarten online kopen is nochtans super eenvoudig! Kies een ontwerp uit onze collectie om je wensen op neer te typen. Je personaliseert je kerst- of nieuwjaarskaartje met je eigen teksten en foto’s. Zo verstuur je altijd een persoonlijke nieuwjaarswens!

 

Zakelijke nieuwjaarskaarten 

Ook als bedrijf is het beleefd om de beste wensen te versturen. Verstuur zakelijke nieuwjaarskaarten naar zakelijke relaties en contacten. Je nieuwjaarskaarten bestellen online is super eenvoudig. 

 

Originele nieuwjaarskaarten voor vrienden en familie

Vind je het leuk om iedereen op een originele manier een fijn Nieuwjaar te wensen? Neem een kijkje tussen onze originele nieuwjaarskaarten en verras vrienden en familie met deze kaarten. In onze collectie vind je verschillende originele kaarten in leuke vormen. Zo kun je kiezen voor een kaart in de vorm van een fles sterke drank. Ook hebben we enkele beweegbare kerstmannetjes en sneeuwmannetjes in ons assortiment! Origineel maar niet te kinderlijk? Ontdek dan onze houten of plexi varianten. Een heel speciaal effect dat eruit zal springen tussen alle andere wenskaarten!

 

Nieuwjaarskaarten met goudfolie

Mag het voor het nieuwe jaar iets extra zijn? Ga dan voor de nieuwjaarskaarten met goudfolie. Dit past helemaal bij het nieuwe jaar en het zorgt voor een luxueuze uitstraling. Ook koper-, zilver- of rose folie behoort tot de mogelijkheden. Je kunt zelf de tekst aanpassen naar jouw eigen bewoording en laten schitteren met de mooie folie. 

 

Nieuwjaarskaartjes met foto

Een zelfgeschreven tekstje is altijd leuk en persoonlijk, maar een nieuwjaarskaart met een foto dat zorgt toch altijd toch voor dat tikkeltje meer persoonlijkheid. Weet je wat er zo leuk is hieraan? Het geeft een persoonlijke touch aan je kaartje en iedereen weet meteen van wie hij dit schitterende kaartje heeft gekregen. Bovendien voeg je zo die schattige foto toe van de kids of jullie mooie familieportret tijdens die warme herfstwandeling… En kaartjes met foto worden meestal bewaard door de ontvanger. 

 

Leukste nieuwjaarskaarten versturen met stickers en enveloppen

Wil je je nieuwjaarskaarten maken en versturen of afgeven aan vrienden en familie? Zorg dan voor de gepaste enveloppen en een bijpassende sticker. Enveloppen zijn te vinden in de mooiste warme kleuren en je kunt kiezen voor een tint die terugkomt in het ontwerp van je kaart. Kies vervolgens voor een sluitzegel die helemaal past bij jouw leuke nieuwjaarskaart. Steek je kaartjes in de enveloppen en kleef je bijpassende sluitzegel op de de enveloppe. Voila, jouw warme wensen voor het nieuwe jaar zijn klaar om verzonden te worden!

 

Veelgestelde vragen over nieuwjaarskaarten

Nieuwjaarskaarten mag je versturen tot 15 januari, al bestaan er eigenlijk geen officiële regels tot wanneer je nieuwjaarskaarten mag versturen. Veel mensen vinden het halverwege januari wel mooi geweest. Zo rond 15 januari beginnen veel mensen de kerstboom af te tuigen en ook Driekoningen (6 januari) is dan al geweest. De meeste nieuwjaarskaarten worden rond de jaarwisseling gestuurd. 

Met een nieuwjaarskaart wens je iemand een fantastisch nieuw jaar toe! Je maakt jouw wens compleet met een gepersonaliseerde nieuwjaarskaart met eigen tekst en foto, verstuurd in een bijpassende enveloppe in een warme kleur. Een sluitzegel om je enveloppe mee dicht te plakken maakt jouw nieuwjaarskaartje helemaal af! 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.