Hulp nodig ? 050 407 910

Kerst- en nieuwjaarskaarten54 producten

logo
gepersonaliseerde-kerstkaarten-met-leuk-rendier-met-sjaaltje-TA1188-2000042-03-1
logo
nieuwjaarskaart-met-fotokerstbal-TA1188-1800033-03-1
logo
kerstkaart-met-eigen-foto-s-en-rendier-TA1188-1500034-03-1
logo
eco-nieuwjaarskaart-voor-nieuw-begin-TA1188-1500046-03-1
logo
kubus-kerstkaart-met-foto-s-TA1188-1800044-03-1
logo
kerstkaart-met-kerstboom-design-TA1188-1500032-03-1
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo


Begin het jaar goed met deze kerst- en nieuwjaarskaarten

Het is bijna zover, alweer een jaartje achter de rug. Wat gaat het toch snel. Weet je nog vorig jaar welke voornemens je toen had genomen voor het nieuwe jaar? En weet je het al voor dit jaar? Heb je kerstkaarten verstuurd? Misschien wilde je geen originele kerstkaarten en ga je meteen voor nieuwjaarskaarten. Of misschien combineer je ze en verstuur je dus kerst- en nieuwjaarskaarten, leuk!

 

Velen zetten het nieuwe jaar in met nieuwe voornemens, nieuwe doelen… die ze deze keer willen behalen. Sommige willen eens wat meer gaan sporten anderen willen wat vermageren. Iedereen heeft zo zijn eigen dingen om het goede nieuwe jaar in te zetten. 

 

Laat jouw vrienden en familie alvast weten wat jouw voornemens zijn en wens hen een gelukkig nieuwjaar met deze nieuwjaarskaarten. Je tante, meter, peter, beste vriendin… stuur hen allemaal een kaartje met jouw wensen voor het nieuwe jaar

 

Kerst- en nieuwjaarskaarten kopen online

Je kerst en nieuwjaarskaarten kopen online is super eenvoudig! Ga op zoek naar je favoriete ontwerp om je wensen op neer te schrijven. Kerst en nieuwjaarskaarten kopen online was nog nooit zo gemakkelijk. 

 

Nieuwjaarskaarten bestellen online

Ook als bedrijf is het beleefd om nieuwjaarskaarten te versturen. Verstuur zakelijke nieuwjaarskaarten naar zakelijke relaties en contacten. Je nieuwjaarskaarten bestellen online is super eenvoudig. Dat geldt zowel voor je zakelijke nieuwjaarskaarten als je particuliere kerst en nieuwjaarskaarten voor het nieuwe jaar.

 

Nieuwjaarskaarten voor vrienden en familie

Ben je niet meteen zo fan van om naar iedereen berichtjes te sturen voor het nieuwe jaar of vind je het juist super leuk om iedereen zoveel mogelijk een fijn Nieuwjaar te wensen. Neem een kijkje tussen onze originele nieuwjaarskaarten en verras vrienden en familie met deze kaarten. 

Een kaartje sturen is toch altijd iets persoonlijker dan een berichtje. Kies daarom voor een kaartje dat bij jou past en wens vrienden en familie een fijn jaar toe. Wees er maar zeker van dat ze verrast zullen zijn van jouw kaartje. 

 

Een zelfgeschreven tekstje is altijd leuk en persoonlijk, maar een nieuwjaarskaart met een foto dat zorgt toch altijd toch voor dat tikkeltje meer persoonlijkheid. En geef toe wie houdt er nu van een persoonlijke touch? Kies je favoriete foto van afgelopen jaar en personaliseer je kaartje. 

Ontdek daarnaast ook onze originele kaarten in leuke vormen. Zo kun je kiezen voor een kaart in de vorm van een fles champagne of ben je meer fan van de kerstbal? 

 

Nieuwjaarskaarten met goudfolie

Mag het voor het nieuwe jaar iets extra zijn? Ga dan voor de nieuwjaarskaarten met goudfolie. Dit past helemaal bij het nieuwe jaar en het zorgt voor een luxueuze uitstraling. 

 

Zo kan je kiezen om je tekst bijvoorbeeld ‘beste wensen’ in goudfolie te laten drukken. Of kies je toch eerder voor goudfolie als afwerking van je kaartje. Of beide? Het is allemaal mogelijk. 

 

Zelf je nieuwjaarskaart maken

Ben je creatief of zit je juist boordevol ideeën om zelf een kaart te maken? Ontwerp je eigen nieuwjaarskaarten voor vrienden en familie. Via onze editor kun je alles zelf bepalen om ervoor te zorgen dat jouw kaartje helemaal naar wens is. 

 

Of misschien heb je zelf ergens ideeën opgedaan en ben je zeker  dat jij het beter kan. Laat je creativiteit de vrije loop en maak er iets mooi van. 

Vertrek vanuit een bestaand ontwerp of ga voor een blanco kaartje en maak er iets speciaal van. Dat zal pas een unieke kaart worden. Kies voor een leuk formaat en zorg voor een eigen tekst en toffe illustraties. Laat je daarnaast ook nog eens verrassen van alle leuke kleurtjes waaruit jij kan kiezen om ervoor te zorgen dat jouw kaartje zal schitteren. 

 

Nu is je kaartje pas persoonlijk, maar weet je wat het nog persoonlijker maakt? Door een foto toe te voegen. Zorg voor een eigen foto en personaliseer je nieuwjaarskaart. Of voeg enkele foto’s toe van je leukste momenten van afgelopen jaar. 

Weet je wat zo leuk is om een nieuwjaarskaart met foto te maken? Het geeft een persoonlijke touch aan je kaartje en iedereen weet meteen van wie hij dit schitterende kaartje heeft gekregen.  

 

Daarnaast kan je je kaartje ook nog eens helemaal personaliseren voor de geadresseerden. Bijvoorbeeld een getypt tekstje voor je beste vriend of voor je opa. Ze zullen onder de indruk zijn van jouw nieuwjaarskaart.

 

Maak eenvoudig en snel je eigen nieuwjaarskaarten via onze editor. 


Enveloppen en stickers voor de afwerking

Wil je je kaarten op leuke manier versturen of afgeven aan vrienden en familie? Zorg dan voor de gepaste enveloppen en een bijpassende sticker. Kies voor een sticker dat helemaal past bij jouw kaartje. Personaliseer je stickers helemaal in stijl van jouw kaartje. 

 

Bestel je kaartjes, stickers en enveloppen bij Tadaaz en verras vrienden en familie. Wij zorgen ervoor dat jouw kaartjes tijdig en in goede kwaliteit worden geleverd. 

Steek je kaartjes in de enveloppen en kleef je bijpassende sticker op de de enveloppe. Voila, jouw kaartjes zijn kaartjes klaar om te verzenden.