Hulp nodig ? 050/407 910

Kerstkaarten hip

55 Producten

logo
witte-kerstkaart-goed-doel-in-polaroid-model-TA1188-1900022-03-1
logo
kerstkaart-met-foto-en-warme-wensen-in-goudfolie-TA1188-1900063-03-1
logo
houten-kerstkaart-met-fotocollage-TA1188-2000011-03-1
logo
kerstkaart-met-goudfolie-en-foto-TA1188-2000001-03-1
logo
witte-kerstkaart-met-sneeuwbaleffect-TA1188-1800001-03-1
logo
kerstkaart-best-wishes-met-glittermotief-in-de-foto-TA1188-1800010-03-1
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo


Bestel nu hippe & trendy kerstkaarten

Wil jij je kerstkaarten hip & trendy versturen dit jaar? Ben je al die saaie kerstkaarten met boompje en kerstmannetje al jaren helemaal beu? Kies dan dit jaar eens voor hippe kerstkaarten! Zo valt jouw kaartje op een hele positieve manier op bij alle lieve vrienden en familie die ze aan de muur hangen. Dat zijn pas warme wensen! 

 

Hoe kies je een hippe kerstkaart? 

Als eerste: blijf bij jezelf. Een persoonlijke kerstgroet komt alleen maar over als deze recht uit je hart komt. Probeer niet iets uit te stralen dat niet bij jou past. Het hoeft dus zeker niet heel hip of fancy te zijn als dit niet is waar jij dagelijks mee bezig bent. Kies gerust een kaart uit de collectie waar je je goed bij voelt. 

 

Op zoek naar een zakelijke kerstkaart? Ook die mag gerust hip zijn. Zo straal je als bedrijf uit dat je je tijd ver vooruit bent en je ogen openhoudt voor alles wat er gebeurt rondom jullie bedrijf. 

 

Ben jij iemand die altijd bezig is met de laatste trends? Laat je dan inspireren door ons artikel met de kersttrends voor 2020. Onze ontwerpers bij Tadaaz maken ieder jaar een nieuwe collectie unieke kerstkaarten die de laatste trends volgen. 

 

Wel of geen foto op jouw kerstkaarten? 

Dit kan nogal een dilemma zijn. Misschien zie je het niet zitten om met een eigen foto op jullie kerstkaart te staan. Aarzel dan niet om een kerstkaart zonder foto te bestellen. Dit kan ook heel modern en trendy ogen, zeker met een bijzondere vorm of afwerking. Zo worden jouw kaarten extra mooi, zonder foto! 

 

Kun je juist niet kiezen tussen alle familiefoto’s voor jouw persoonlijke kerstwens? Geen probleem, er zijn genoeg ontwerpen waarop er genoeg ruimte is voor meerdere foto’s. Wil je next level gaan? Organiseer dan een mini fotoshoot met je kindje(s), huisdier of partner en maak het extra persoonlijk. 

 

Kies gewoon wat bij jou en jouw gezin past. Niemand wordt blij van een paar boos kijkende pubers op de achtergrond… Er zijn genoeg hippe kaarten voor the most wonderful time of the year, zowel met als zonder foto

 

Goede doelen saai en niet trendy? 

Niets is minder waar! Ook in 2019 en 2020 staat het juist goed om aan anderen te denken, zeker in de warme periode rond de feestdagen. Besluit je om een kerstkaart te maken, overweeg dan eens om het goede doel te sponsoren. Zo kun je laten zien dat jij ook aan anderen denkt die het minder breed hebben. Bij Tadaaz kun je kiezen uit Make-A-Wish, het Kinderkankerfonds of Artsen Zonder Grenzen. Dit kan bij iedere kerstkaart uit de collectie. 

 

Wil je helemaal het verschil maken met jouw moderne kerstkaart? 

Ga dan voor een origineel en persoonlijke kerstwens! Denk eens na wat je iedereen oprecht zou willen wensen. Misschien zijn er in jouw familie een aantal heftige gebeurtenissen geweest en kun je op een subtiele manier aangeven dat je hoopt dat het nieuwe jaar beter wordt voor iedereen. Het zal extra warm aanvoelen voor de ontvangers. 

 

Googel je vaak een kerstwensje en kopieer je deze dan op je kaart? Geen probleem, maar natuurlijk is het nog origineler om zelf een hip wensje in elkaar te zetten. Neem het rijmwoordenboek erbij, zet die single van Mariah Carey op en laat je gaan!