Hulp nodig ? 050 407 910

Favorieten

Luxe kerstkaarten

78 Producten
kerstkaart koekje met foto en goudfolie TA1188-2300174-03 1
kerstkaart koekje met foto en goudfolie TA1188-2300174-03 3

1,95


Luxe kerstkaarten versturen naar vrienden en familie

Wil je graag een deftige look uitstralen met je kerstkaarten bij je familie en vrienden? Geen probleem met deze collectie aan luxe kerstkaarten! Ze hebben allemaal net dat beetje extra, net dat beetje klasse dat andere kaarten niet hebben. 

Zo vind je hier unieke kerstkaarten met goudfolie. De uitstraling van de goudfolie geeft oneindig veel klasse aan jouw kaart, en natuurlijk dus ook aan je eigen foto. 

 

Luxe kerstkaarten kopen

Wil je een luxe kerstkaart, die tegelijkertijd heel origineel is? Geen probleem, onze houten kerstkaarten zorgen ervoor. Een voordeel is bovendien dat je geen foto nodig hebt op deze houten kerstkaarten. Je hebt ze met trendy geometrische vormen, en er bestaat zelfs een houten rendiertje die de ontvanger zelf in elkaar kan zetten! Die chique kerstkaarten gaan sowieso goed ontvangen worden bij vrienden en familie. 

 

Heb je een bedrijf en wil je graag zakelijke kerstkaarten versturen? Ook dan is een chique kerstkaart bedrijf misschien precies wat jij zoekt. Op die manier laat je zien wat voor bedrijf jouw organisatie is. Hier zijn kerstkaarten met goudfolie misschien een leuke keuze? Luxe kerstkaarten kopen en online bestellen is heel eenvoudig. Kies je favoriete kaarten, personaliseer ze naar wens en betaal online. Voor je het weet ontvang je het pakket bij je thuis. 

 

Een chique kerstkaart voor vrienden en familie

Kerstkaarten versturen en ontvangen is altijd leuk, maar hoe zorg je er nu voor dat je kerstkaart opvalt tussen alle andere? Maak een chique kerstkaart voor hen jouw luxe kerstkaart valt zeker en vast op.

 

Onze luxe kerstkaarten worden trouwens altijd gedrukt op hoge kwaliteit papier, waardoor het ontwerp ook net dat extra cachet krijgt dat het nodig heeft. Wil je het helemaal afmaken? Zorg dan voor een professionele foto. Vraag een fotograaf om een speciale kerst fotoshoot en laat je verrassen door de leuke shots van je kids. Laat een aantal warme winterkleuren terugkomen in zowel de achtergrond als de kledij van je kinderen. Zo heb je in no-time een stijlvolle kerstkaart die helemaal uitstraalt wie jullie zijn! 

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.