Hulp nodig ? 050 407 910

Alles voor jullie mini.

Laat je verrassen door een prachtige geboortecollectie met unieke geboortekaartjes, doopsuiker, bedankkaartjes en meer.

Personaliseer hippe geboortekaartjes, bijpassende doopsuikergeschenkjes en zoveel meer.

Geboortekaartjes

Doopsuiker

Bedankkaartjes

Uitnodigingen babyborrel

Geboortecadeaus

Kinderkamer decoratie

Versiering

Doopboekjes

Stickers

Labels & wikkels

Milestone cards

Enveloppen

In the spotlight.

2,58

87,50

1,42

Nieuw

1,65

Een persoonlijk geboorte assortiment voor jullie kersverse kindje.

Maak online de mooiste geboortekaartjes

Een geboortekaartje moet 100% persoonlijk zijn, want jullie kleintje is uniek! Kies daarom de stijl, kleuren en vormgeving van je babykaartjes zelf. Neem vooral de tijd hiervoor! Via eenvoudige filters op de website kan je de stijl en thema van je kaartje kiezen. In de online editor maak je in 1-2-3 een eigen versie van jouw kaartje aan. Het leuke is dat je meteen resultaat ziet op het scherm! Kies een bijpassende enveloppe en toffe sluitzegel in dezelfde stijl en alles is klaar om in de bus te vallen!

 

Originele babykaartjes vind je bij Tadaaz

De geboorte van je kindje is een heel bijzonder moment. Je wil het dan ook op een heel bijzondere wijze bekendmaken aan vrienden en familie. Jongen of meisje? Bij Tadaaz vind je ongetwijfeld een uniek geboortekaartje voor jullie zoon of dochter.

In de zoektocht naar een leuk geboortekaartje, is het vooral van belang om trouw te blijven aan je eigen stijl en te kiezen voor topkwaliteit. Uiteraard is ook de snelle levering van je hippe geboortekaartjes een must. Een kaartje met foto is ook altijd een origineel idee!

 

Luxe folie op je geboortekaartjes

Laat je geboortekaartje schitteren met afwerking in goud-, zilver of koperfolie! Een motiefje op je kaartje of de naam van jullie kindje in glanzende foliedruk maakt echt het verschil. De folie geeft een heel feestelijke touch aan een geboortekaartje voor zowel een meisje als een jongetje! Geniet van de vele leuke reacties die je zal krijgen na het versturen van jullie mooie geboortekaartjes.

 

Geboortekaartjes in speciale vormen

Originele babykaartjes springen er niet alleen uit qua afwerking, maar ook qua vorm. Een geboortekaartje in de vorm van een tipi of in de vorm van een wolkje? Een unieke manier om de geboorte van je kindje origineel aan te kondigen! De kaartjes in originele vormen blijven vaak ook extra lang op de kast van de ontvangers staan. Leuk meegenomen!

 

Geboortekaartjes met diertjes

Een schattig diertje om de komst van jullie kleintje aan te kondigen. De perfecte illustratie voor een lief geboortekaartje! Geboortekaartjes met dieren zijn speels en tijdloos! Bij een bijzonder moment hoort een bijzondere aankondiging. Ga snel aan de slag en laat je creativiteit de vrije loop! Een geboortekaartje voor een jongen, meisje of tweeling met diertjes, daarmee kom je sowieso schattig voor de dag!

 

Een proefdruk waarvan je hart sneller slaat

Je hebt je favoriete kaartje gekozen? Super! Dan is het nu hét moment waarop je de naam van je kindje voor het eerst gedrukt zal zien op een proefdruk. Dat is een bijzonder moment! Waarom een proefdruk? Zo kan je de kleuren, papiersoort en afwerking van je geboortekaartje alvast bewonderen en eventueel achteraf aanpassen! Ook eventuele schrijffouten vermijd je door op voorhand het kaartje rustig te bekijken. Zo sta je niet voor verrassingen op het moment zelf.

Jullie proefdruk kan je meteen ophangen bij de geboorte van je kindje. Zo kunnen zelfs de eerste bezoekers het kaartje meteen kunnen bewonderen en ze kunnen natuurlijk jullie dochter of zoon vol liefde adoreren!

 

Originele doopsuiker bij jouw geboortekaartje

De keuze voor een geboortekaartje is meteen ook bepalend voor de keuze van originele doopsuiker die bij jullie geboortekaartje past. De kleuren, motiefjes en stijl van het geboortekaartje wil je immers ook doortrekken in je doopsuikerpresentatie. Verwachten jullie een zoontje? Ontdek de leukste doopsuiker voor jongens. Maar voor de ladies is er uiteraard ook een ruim aanbod. Ga op zoek naar het leukste doopsuiker voor meisjes.

Doopsuikerdoosjessnoepzakjes en stickers met hetzelfde motief als het geboortekaartje zorgen voor een prachtig geheel. Leuke blikken doosjes of stoffen zakjes in diverse kleuren kan je handig personaliseren met een magneet of badge. 
Krijg je een meisje of krijg je een jongen? Iedereen die jullie kleintje komt bewonderen zal in de wolken zijn met dit leuk geschenkjes in diverse vormen én toch leuk samenpassend! Presenteer de doopsuiker in onze presentatie doos met bijhorende presentatie poster, dé eyecatcher thuis of op de materniteit! 

 

Suikerbonen, snoepjes of ander lekkers? 

De Bock suikerbonen

De Bock is al jarenlang de referentie voor kwalitatieve suikerbonen om je doopsuiker mee af te werken. Kies uit heel wat leuke kleurtjes die passen bij de kleur van je verpakking. Eén ding is zeker: aan de kwaliteit van De Bock suikerbonen kan niemand tippen. 

Joris snoep

Ook heerlijke snoepjes met ananas of aardbei smaak vallen ongetwijfeld in de smaak. Kies het kleurtje dat best bij je babykaartjes en verpakking voor doopsuiker past.

Originele snoepkettingen

Misschien wil je je framilie wel verrassen met een assortiment aan doopsuiker bedankjes. Zo kan je ook onze leuke snoepkettingen toevoegen aan je assortiment.

Artisanale lolly’s

Lolly’s zijn niet meer weg te denken uit doopsuikerassortimenten. Match de meest passende lolly bij je prachtige geboortekaartjes en andere doopsuiker voor een perfect assortiment.

 

Een babyborrel om de komst van de baby te vieren!

Bij de meeste kaartjes hoort ook een bijpassend babyborrelkaartje. Zo kan je de uitnodiging voor de genodigden voor het eerste feestje van je kleine spruit alvast meesturen met het geboortekaartje! Het is dan natuurlijk extra leuk als deze twee kaartjes bij elkaar passen en dat kan bij Tadaaz! 
Het is ook mogelijk om twee versies te maken van jouw geboortekaartje, eentje met vermelding van de babyborrel en eentje zonder vermelding van de babyborrel. Aan jou de keuze, natuurlijk!

Babyborrels zijn de laatste jaren niet meer weg te denken. Ook jij kan deze in stijl vieren! Wat ook zeker niet vergeten mag worden is je geboorte versiering! Ontdek welke leuke placemats en menukaartjes matchen met je kaartjes!

 

Een prachtig doopfeest voor jullie kleine schat

Laten jullie jullie kleine schat dopen? Kies dan voor originele doopfeestkaarten om zo vrienden en familie uit te nodigen voor jullie doopfeest. Dit kan helemaal in de stijl van jullie geboortekaartje. Herbeleef met jullie doopfeestkaartje terug het gevoel van de eerste ontmoeting met jullie pasgeboren baby! 

 

Bedank je gasten met een fotokaartje

Je baby is overdonderd door vele cadeaus, bezoekjes en knuffels. Je wilt je bezoek dan ook bedanken voor alles. Bedank ze met onze bedankkaartjes! Kies een bedankkaartje in dezelfde stijl als je geboortekaartjes en doopsuiker assortiment. We hebben ook toffe wenskaarten geboorte om kersverse ouders te feliciteren met hun baby'tje.

 

Gratis proefdruk geboortekaartje en doopsuiker

Af en toe geniet je van gratis proefdruk geboortekaartjes en doopsuiker bij Tadaaz. Wil je zien hoe dat mooie geboortekaartje of doopsuikerdoosje eruit ziet in het echt? Met de naam die jullie in gedachten hebben voor jullie kleintje? Dan is dat het ideale moment! Dankzij je gratis geboortekaartje proefdruk ervaar jij de look en de kwaliteit van je prachtige geboortekaartjes. Proefdruk bestellen? Personaliseer nu je geboortekaartje en voor je het weet ligt je eerste proefdruk helemaal gratis bij jullie thuis in de bus. Hou onze social media in de gaten om te zien wanneer er gratis proefdrukken zijn!

 

Gepersonaliseerde cadeau voor meter en peter

Nog op zoek naar een tof cadeau voor de meter of peter van je kleine wonder? Personaliseer een mok, blikken doos, onderzetters of een geboortetegel! Verwacht je zelf geen kindje maar op zoek naar een gepast geboortecadeau?

Met zo’n origineel cadeau maak je vast en zeker iedereen helemaal tevreden. Oma of opa, mama of papa? Ieder van hen zal zonder twijfel smelten bij een gepersonaliseerd fotocadeau waar een lieve foto van hun kleintje op schittert!

 

Babykaartjes om nooit te vergeten

Geboortekaartjes voor je zoon of dochter vergeet je niet snel, zeker niet als je voor originele geboortekaartjes gaat die prachtig passen bij het mooiste doopsuikerassortiment. Met jullie mooie geboortekaartjes verras je vrienden en familie. Die geboortekaartjes krijgen een prachtige plek bij hen thuis en jullie kleintje is er alvast altijd welkom. Kies prachtige geboortekaartjes, personaliseer ze en voor je het weet liggen die mooie geboortekaartjes bij je familie in de bus. Welkom kleintje!

 

Download onze zwangerschapschecklist

Er komen heel wat voorbereidingen kijken bij het krijgen van een kindje! Dankzij onze zwangerschapschecklist helpen we jullie bij al die voorbereidingen. We herinneren jullie eraan wanneer je bijvoorbeeld de enveloppen kan schrijven, de doopsuiker bestellen en zoveel meer! Download onze geboortechecklist en blijf zo op de hoogte!

 

Wij versturen je kaartjes rechtstreeks naar vrienden en familie

Wist je dat je je kaartjes door Tadaaz kon laten versturen? Handig hé? Lees er hier alles over!