Hulp nodig ? 050 407 910

Geboorte versiering

Geboorteborden

Vlaggenlijnen

Geboorteposters

Menu's

Tafelkaartjes

Placemats

Servetringen

Droogbloemen

logo

Hello you.

Je kleintje showen op een prachtig plexi geboortebord? Een echte eyecatcher om bezoek te ontvangen in het ziekenhuis, bij je thuis of op de babyborrel. Het plexiglas zorgt voor een luxueus welkom.

Maak zelf dit prachtige geboortebord met een foto en de naam van je baby'tje. 

Geboorte versiering voor je babyborrel

Kies je voor een babyborrel om alle bezoekers samen te ontvangen en er zo een gezellige middag van te maken? Dan neem je best ook even de tijd voor de organisatie van dit bijzonder moment. Welke hapjes zal je serveren? Hoe nodig je je gasten uit? Wie zal je vragen om een handje te helpen zodat jij met je kindje en de gasten bezig kan zijn?  Maar niet onbelangrijk: hoe zorg je voor een mooie aankleding van je feestje? Je geboorte versiering maak je helemaal zelf!

 

Geboorte versiering om van te smullen

Je kan niet alleen supertoffe vlaggenlijnen met foto's en de naam van het feestvarken personaliseren. Ook de menukaarten, de servetringen en de tafelkaartjes kan je zelf in het leuke thema maken. Deze leuke geboorte decoratie fleurt de feestlocatie meteen op! Bovendien geeft het een persoonlijke touch aan het feestje en dat vindt iedereen fijn.