Hulp nodig ? 050 407 910

Geboorte versiering

Geboorteborden

Vlaggenlijnen

Geboorteposters

Menu's

Tafelkaartjes

Placemats

Servetringen

Tafelnummers

Droogbloemen

Hello you.

Je kleintje showen op een prachtig plexi geboortebord? Een echte eyecatcher om bezoek te ontvangen in het ziekenhuis, bij je thuis of op de babyborrel. Het plexiglas zorgt voor een luxueus welkom.

Maak zelf dit prachtige geboortebord met een foto en de naam van je baby'tje. 

Geboorte versiering voor je babyborrel

Natuurlijk is de geboorte van je kindje een moment om te vieren. En dus ook te versieren! Kies je voor een babyborrel om alle bezoekers samen te ontvangen en er zo een gezellige middag van te maken? Of misschien laten jullie je kindje dopen en wil je daarna een doopfeest organiseren. Dan neem je best ook even de tijd voor de organisatie van dit bijzondere moment. 

Welke hapjes zal je serveren? Doe je dit zelf, misschien met wat hulp van de familie of vertrouw je op een cateraar of foodtruck? Hoe nodig je je gasten uit? Voeg je een kleine uitnodiging toe aan de geboortekaart of laat je het gewoon meteen drukken op het kaartje? 

Wie zal je vragen om een handje te helpen zodat jij met je kindje en de gasten bezig kan zijn? Is er een ruimte waar je je kindje kunt verschonen en voeden? En ook heel belangrijk: hoe zorg je voor een mooie aankleding van je feestje? Je geboorte versiering maak je helemaal zelf met onze mooie collectie. Je kunt al onze babyborrel versiering zelf personaliseren in onze editor. 

 

Een warm welkom op de babyborrel of doopfeest

Onze welkomstborden of geboorteborden zijn perfect om de gasten te verwelkomen op de babyborrel of het doopfeest. Er bestaan varianten met foto en zonder foto, in acryl/plexi of van karton. Zo maak je de feestlocatie meteen goed zichtbaar vanaf de straatkant, of verwelkom je de gasten binnen met een stijlvol plexi welkomstbord. 

 

Versiering doopfeest

Ook als versiering doop is een welkomstbord perfect. Je kunt een ezel met het plexi welkomstbord plaatsen aan het begin van de kerk of vooraan. Nadien is dit het perfecte peter of meter geschenk! Nadien kun je zeker je feest aankleden met de mooiste tafeldecoratie, lees hieronder even mee. 

 

Geboorte versiering om van te smullen

Je kan niet alleen supertoffe vlaggenlijnen met foto's en de naam van je kindje personaliseren als versiering geboorte. Ook de tafeldecoratie kun je leuk aankleden. Denk aan menukaarten, de placemats, de servetringen en de tafelkaartjes die je zelf in thema kan maken. Deze leuke geboorte decoratie fleurt de feestlocatie meteen op! 

Bovendien geeft het een persoonlijke touch aan het feestje en dat vindt iedereen fijn. Wil je duidelijk maken welke tafels welke nummers hebben? Met onze tafelnummers voorkom je verwarring. 

 

Babyborrel decoratie of doopversiering om de sfeer te verhogen

Wil je de zaal of jullie tuin net wat gezelliger maken? Dat kan met onze vrolijke vlaggenlijnen. Thuis doe je natuurlijk je goesting met de babyborrel versiering. 

Heb je een locatie gevonden waar het feest zal doorgaan? Overleg even met de feestlocatie waar je deze best kunt ophangen. Zo voorkom je dat je te weinig of teveel vlaggenlijnen bestelt. Onze vlaggenlijnen bestaan trouwens in het thema van je kaartje, en kunnen zowel met als zonder foto. 

Zoek je versiering doopsel? Dan zijn de vlaggenlijntjes voor in de kerk misschien minder gepast. Als je toch iets wil versieren, overleg dan even met je contactpersoon bij de kerk wat gebruikelijk of acceptabel is.