Hulp nodig ? 050 407 910


Gepersonaliseerde placemats voor je babyborrel 

Op de babyborrel of het eerste feestje van je zoontje of dochtertje kun je helemaal losgaan in geboorte versiering met gepersonaliseerde placemats, menu's, tafelkaartjes en meer. Zo geef je de feestzaal of je woonkamer een prachtige look, met de naam van je kindje en eventueel een schattige foto. 

 

Je familie en vrienden zullen ongetwijfeld aangenaam verrast zijn bij het aankomen op het babyborrel of geboortefeest voor je zoontje of dochtertje. 

 

Je eigen ontwerp 

Op onze algemene ontwerpen kies je zelf wat je op de voorzijde plaats en op de achterzijde staat telkens een leuke kleurplaat.  

 

Wat er op de voorzijde komt, help je zelf mee te ontwerpen. Het is een leuk idee om de naam van je kindje centraal te zetten natuurlijk, je kan zelf voor hetzelfde ontwerp kiezen als je geboortekaartje en doopsuiker. Dat geeft een klassevolle look en staat ook mooi als er foto’s worden genomen in de zaal en op het feest. 

 

Op de achterzijden staat een leuke tekening, zodat de kleinsten zich zeker niet vervelen. Je kan deze placemats geboorte ook combineren met een potlood kokertje voor het tekenplezier van de kleinste gasten op het feest. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.