Hulp nodig ? 050 407 910


Placemats met foto als geboorte versiering

De geboorte van je zoon of dochter vieren binnenkort? Jullie kindje verdient een prachtig geboortefeest of babyborrel. En daar hoort zonder enige twijfel een gezellige geboorte versiering bij.

Je kan de decoratie tot in de puntjes afwerken, dankzij het toevoegen van foto’s. Want met al die mensen kan niet iedereen het kindje tegelijk zien en vastnemen natuurlijk. Aan de hand van foto’s kan iedereen altijd kijken!

 

De geboorte tafeldecoratie met foto

Maak je eigen ontwerp en ga voor placemats, menukaartjes en vlaggenlijnen in thema. De tafeldecoratie zal er nog nooit zo schattig uitgezien hebben als nu! Succes zeker gegarandeerd bij je vrienden en familie. 

Kies een leuk ontwerp, bij voorkeur hetzelfde als het ontwerp van je geboortekaartje en doopsuiker. Dat brengt een ongelofelijk mooi geheel met zich mee.

 

Daarna kan het personaliseren beginnen, je kiest voor placemats en gaat aan de slag met je favoriete kleur. Daarna plaats je er de naam van je kapoen op en eventueel zijn of haar geboortedatum. Kies zelfs je eigen lettertype, om het zeker naar jouw smaak te hebben. 

Je kunt daarna de foto van je kleine schat toevoegen. Dat maakt het geheel prachtig afgewerkt en enorm schattig. 

 

De kans dat je familie en vrienden een van de menukaarten of placemats meenemen naar huis is groot. Zo hebben ze een zalige herinnering aan het mooie feest en de geboorte van jouw dochtertje of zoontje.