Hulp nodig ? 050/407 910

Zakelijke uitnodigingen of kaarten bestellen

Heeft je bedrijf of organisatie iets te vieren? Natuurlijk vier je dat niet (alleen) met je familie en vrienden, maar ook met je medewerkers en klanten en contacten. Als zakelijke klant maken we het je graag zo gemakkelijk mogelijk. We helpen je graag en snel, op een klantvriendelijke manier. Op die manier zorgen we dat ook op zakelijk vlak jouw Happy Moments heel bijzonder worden!

 

Waarom Tadaaz?

  • Meer dan 60 jaar ervaring in gelegenheidsdrukwerk
  • 100% Belgisch familiebedrijf
  • 96% beveelt Tadaaz aan
  • Altijd en overal een persoonlijk resultaat
  • Tadaaz draagt een steentje bij aan duurzaamheid

 

CONTACTEER ONS >

Referentie: WZC Mintus

Het woonzorgcentrum Mintus uit Brugge verraste alle hardwerkende zorgverleners met een originele mok met hun naam op. Tijdens een woelige COVID-19 periode wilden ze hun medewerkers een warm hart toedragen en met deze leuke mokken zetten ze hen extra in de bloemetjes. Een prachtig geschenk waar ze nog jaren plezier aan zullen beleven. Chapeau team Mintus!

logo

Deze slagerij bestelde gepersonaliseerde kerstmokken met chocolade voor hun personeel

"Alles verliep vlekkeloos!"

Tijdens het zoeken naar cadeautjes voor ons personeel kwam ik Tadaaz tegen. Als snel kwam ik pakketjes tegen die ik naar eigen wens kon personaliseren en die een nuttig doel hadden. Ik nam contact op, binnen de week door middel van mails heb ik een mok kunnen personaliseren met ons logo, alsook een eigen gewenste datum voor levering kunnen vastleggen. Alles verliep vlekkeloos!


Eenmaal uitgedeeld aan onze werknemers, was iedereen laaiend enthousiast! De chocolade was al snel op en de mokken werden in gebruik genomen. Een uniek exemplaar noemen ze het! Examens werden gemaakt met de eigen gepersonaliseerde balpen die er als extraatje bij zat! Tadaaz, maak nog maar van die pakketten, kwaliteit en prijs zaten echt goed!

logo

Proximus bestelde het Deluxe eindejaarspakket voor hun werknemers

"Een aanrader!"

Na bijna een jaar thuiswerken door de coronacrisis waren we voor onze teams op zoek naar een leuk eindejaarsgeschenk. Het Deluxe pakket bij Tadaaz sprak ons meteen aan. 

 

Zeer mooie, gepersonaliseerde items en een doosje lekkere pralines die in een mooie geschenkverpakking bij onze 50 medewerkers thuis afgeleverd werden. Zeer vlotte en vriendelijke service ook van het Tadaaz team, ondanks onze last minute bestelling. Een aanrader!

logo

De Universiteit van Antwerpen verraste hun medewerkers met een gepersonaliseerd verrassingspakket

"Snelle en persoonlijke customer service!"

We wilden de medewerkers van ons departement bedanken op een originele manier. Hiervoor gingen we op zoek naar een Belgisch bedrijf dat snel een groot aantal pakketten op verschillende adressen kon aanleveren op een verzorgde manier. Hierin vonden we bij Tadaaz de perfecte partner. De samenwerking met Tadaaz verliep heel vlot, ook de na-service was geweldig. 

 

Elk van onze medewerkers (van departement Sociale, Culturele en Studentgerichte diensten) ontving een mooi ingepakt gepersonaliseerd cadeau op het thuisadres. Bij sommige pakketten liep iets mis maar dat werd vlug opgelost door de snelle en persoonlijke customer service.


De medewerkers van Cenergie ontvingen een gepersonaliseerd pakket thuis geleverd

"Iedereen was aangenaam verrast met de leuke attentie."

Onze eerste bestelling bij Tadaaz verliep zeer vlot en de pakketten werden op de afgesproken dag bij onze medewerkers thuis afgeleverd in een mooie doos. Iedereen was aangenaam verrast met de leuke attentie. Getuige daarvan waren de talrijke bedankingen met foto’s die druk werden gedeeld op onze interne Whatsapp groep.

 

Ook de opvolging van 1 pakket dat op de afgesproken dag niet kon worden afgeleverd door Bpost werd door Tadaaz goed opgevolgd.

Het personeel van Cockuyt kreeg een cadeaubox van Tadaaz cadeau

"De site is heel gebruiksvriendelijk en de online boxen kunnen volledig naar wens gepersonaliseerd worden."

Door corona kon ons traditioneel kerstdiner eind vorig jaar niet plaatsvinden. In plaats hiervan opteerden wij ervoor om ons personeel een cadeaubox van Tadaaz te geven.

De site is heel gebruiksvriendelijk en de online boxen kunnen volledig naar wens gepersonaliseerd worden.


De communicatie en samenwerking met Tadaaz verliep heel vlot en de levering stond zelfs nog vroeger dan verwacht voor ons klaar.

We maakten ondertussen van de gelegenheid gebruik om alle plastieken bekers uit ons bedrijf te bannen en in te ruilen voor onze gepersonaliseerde mok. Superleuk om deze te zien pronken op elke bureau/werkplek.

Hartrodt gaf hun werknemerseen gepersonaliseerd pakket cadeau

"Goede opvolging en prijs/kwaliteit in verhouding!"

Persoonlijke en vriendelijke aanpak. Medewerkers waren zeer tevreden mede door de gepersonaliseerde pakketten en die werden tijdig geleverd. 

 

Goede opvolging en prijs/kwaliteit in verhouding. Levering in overleg kunnen splitsen voor twee vestigingen, zonder problemen. Zeker voor herhaling vatbaar!


Een gepersonaliseerd pakket voor het personeel van Empresa Consult

"Doordat ik nog veel inspraak had, waren de pakketten heel persoonlijk!"

Voor de feestdagen zocht ik een uniek cadeau voor ons personeel, mijn voorkeur ging vrijwel meteen uit naar de gepersonaliseerde pakketten van Tadaaz. Doordat ik nog veel inspraak had in de bedrukking waren de pakketten heel persoonlijk en onze medewerkers waren hier superblij mee! Bedankt voor de toffe pakketten!

Leuke pakketten voor het personeel van basisschool De Driesprong

"Snelle en vriendelijke service"

Wat een snelle en vriendelijke service bij Tadaaz! De pakketjes waren super mooi en leuk dat ze ook verpakt waren! Top!

Een origineel eindejaarscadeau voor het personeel van Pralin'Art/A&A Chocolaterie

"Ons personeel was zeer tevreden en wij ook!"

Eind november hebben wij contact opgenomen met jullie omdat wij op zoek waren naar een origineel eindejaarscadeau voor ons personeel.

Wij kregen steeds snelle en correcte info van jullie, alles werd netjes verpakt en geleverd en de mokken met logo en naam zagen er heel mooi uit!

 

Ons personeel was zeer tevreden, en wij ook!