Hulp nodig ? 050 407 910

Bedankjes met je eigen ontwerp

Verpakking

Vulling

Afwerking

Originele bedankjes

Presentatie bedankjes

Bedankjes voor bijzondere momenten

Communie- & lentefeestbedankjes

Trouwbedankjes

Geboortebedankjes & doopsuiker

Bedankjes & traktaties feest

Peter bedanken

Meter bedanken

Juf & meester bedanken

Bedankjes maken met je eigen ontwerp

Ben je zo creatief dat je die creativiteit ook los wil laten op je bedankjes? Daarvoor kan je bij ons terecht, meer bepaald bij de categorie eigen ontwerp. Op deze pagina vind je veel blanco bedankjes, die je naar je eigen smaak kunt afwerken. Ook vind je er originele bedankjes en labels en stickers om je bedankjes af te werken, of te presenteren aan je gasten of vrienden op de allermooiste manier. 

Kies je voor een papieren bedankje? In onze editor kies je eenvoudig de mooiste achtergronden, lettertypes en foliekleuren. Wil je een symbool toevoegen, dan kan dat in onze symbolenbibliotheek! Ook een afbeelding of foto kun je natuurlijk toevoegen aan het ontwerp van je zelfgemaakte bedankje. 

Wil je nog persoonlijker gaan? Voeg dan een persoonlijke tekst of korte quote toe, naast de gelegenheid en de datum. Bijv. what happens at the jubileumparty of Wim & Annie, stays at the jubileumparty!’. Zo sluit je het feest af met een jubileum of bruiloft bedankje met een knipoog. 

Vanzelfsprekend kun je dat ook doen met een geboortebedankje (reach for the stars) of een communie- of lentefeestbedankje (thank you for letting me bloom). Hoe meer je van jezelf durft toe te voegen, hoe persoonlijker je bedankje wordt. 

Kies je voor een origineel bedankje, dan kun je dit item vaak afwerken met een gepersonaliseerd label of een zelfgemaakte sticker. Zo wordt het niet alleen uniek, maar ook heel persoonlijk! 

Maak vandaag nog je 100% personaliseerbare bedankjes die je voor om het even welke gelegenheid kan gebruiken. Er zijn verschillende soorten originele bedankjes, denk aan stoere apotheker stijl zeeppompjes, blikken doosjes, snoepzakjes, kubusdoosjes, stoffen zakjes en meer. 

Onze bedankjes zullen jou en je vrienden en familie zeker kunnen bekoren. Zet er je leukste foto’s, tekeningen, en tekst op en maak vol trots je eigen bedankjes.

Heb je geen creatieve dag vandaag of wil je juist wat inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje tussen de bedankjes die onze designers ontwierpen voor de meest bijzondere momenten. 

 

Maak een bedankje eigen ontwerp in dezelfde stijl als je kaarten

Was je ook van plan om kaarten te maken met een eigen ontwerp? Dat kunnen wij alleen maar toejuichen! Laat je helemaal gaan en maak alles in dezelfde stijl, van kaarten tot stickers, bedankjes en tafeldecoratie. 

Laat jouw unieke design of het ontwerp dat je kreeg van de grafisch ontwerper of fotograaf die je inschakelde schitteren op de leukste gepersonaliseerde producten. Je kan er zelfs cadeaus mee maken!

Heb je je bedankjes besteld? Dan is het tijd om je bedankjes zelf te maken! Nu kun je zien hoe jouw originele ideeën echt tot zijn recht komen. Neem hier zeker even de tijd voor, hoe minder haast je hebt, hoe mooier het eindresultaat (en minder stress natuurlijk!). 

Als je haast hebt, kan het karton scheuren, je droogbloemetjes afbreken, je snoepjes of koekjes om mee te vullen gaan kapot… Dat wil je natuurlijk niet. 

Als je er even voor uittrekt, eventueel met een aangename helper, zijn die bedankjes in no time klaar. Als je ze moet voorbereiden voor een groot feest of moment, is het ook aangenaam om dit zeker vooraf te doen. Je wil niet een paar uur voor je feest of enkele dagen na de geboorte je tijd hieraan besteden. 

Helemaal klaar om je bedankjes zelf te maken? Op de productpagina’s van onze bedankjes vind je vaak nog een video hoe je ze in elkaar kunt zetten. Zo kun je meteen vol goede moed starten met het maken van je bedankjes!