{iconPlane} Besteld op een werkdag voor 14u = <orange>zelfde dag verstuurd</orange>
{iconFamily} 100% <orange>Belgisch familiebedrijf</orange>
{iconDesign} <orange>Bestel</orange> je proefdruk <orange>zonder verzendkosten</orange>
{iconLike} <orange>96%</orange> beveelt Tadaaz aan
{iconHeadphones} <orange>Maaike en Jasmyne</orange> helpen je verder ♥

De leukste doopsuiker voor de geboorte van jullie kindje

 

Jullie kindje staat binnenkort in het middelpunt van de belangstelling. Bij het bezoek van vrienden en familie in het ziekenhuis of bij jullie thuis, wil je ook doopsuiker als aandenken meegeven. 

Een leuk doosje of doopsuikerzakje zijn een must. Zeker als die qua kleur perfect matchen met jullie geboortekaartje! Dit mooi aandenken aan de geboorte van jullie kindje bestel je eenvoudig samen met je Tadaaz geboortekaartje.

 

De afwerking zorgt voor een persoonlijke touch

 

Doopsuikerdoosjes

Kubusdoosjes zijn niet alleen leuk van vorm en idee, het toont ook mooi bij de presentatie van jullie doopsuiker. Stapel ze op of naast elkaar voor een leuk effect. Voor de opvulling en afwerking van de doosjes kan je kiezen voor klassieke suikerbonen of kan je allerlei snoepjes voorzien. Je zorgt er zelf voor, zo wordt het helemaal je eigen ding. 

 

Op de doopsuikerkaartjes staat de naam van jullie kleine schat helemaal in de kijker. Het opvullen van de doopsuikerdoosjes en voorbereiden van de presentatie ervan, doe je best ruim een maand voor de uitgerekende datum van bevalling. Wat een heerlijke manier om met de komst van jullie kleintje bezig te zijn!

 

Snoepzakjes

In combinatie met snoepzakjes is jullie doopsuiker helemaal af! Hierbij kan je ook kiezen voor een ontwerp dat de perfecte match is met jullie geboortekaartjes. Want wat is nu leuker dan een mooi afgewerkt totaalplaatje? 

Het kan leuk zijn om de snoepzakjes en doopsuikerdoosjes te vullen met een kleine knipoog naar het kaartje. Kiezen jullie een geboortekaartje met beertjes? Vul ze dan met lekkere snoep beertjes.

 

Eén geheel

Kies voor jullie favoriete thema en match dan alles bij elkaar. Van geboortekaartje tot doopsuiker. Van uitnodiging voor de babyborrel tot de bedankkaartjes. Als kers op de taart kan je meter of peter bedanken met een gepersonaliseerd cadeau

Ook dat kan in hetzelfde thema! Ze zullen dit moment nooit vergeten. En een leuke koekjestrommel of koffiemok met de naam of foto van hun petekindje zullen ze jarenlang koesteren!

 

Zeepje doopsuiker: de mooiste touch aan jullie assortiment

Een erg originele toets aan jullie doopsuikerassortiment zijn onze leuke doopsuiker zeepjes! Combineer je favoriete zeepjes met een originele zeepwikkel of label voor een prachtig resultaat! Het is ook leuk om twee soorten gekleurde zeepjes te combineren. Dit match je dan met jullie lievelingsgeboortekaartje en zo zorgen jullie voor een prachtig assortiment!

 

Het geboortekaartje van jullie dromen

Geboortekaartjes met folie

Voor het ontwerpen van je geboortekaartjes kan je heel wat thema’s uitkiezen… Het is uiteraard een gebeurtenis die je nooit van je leven zal vergeten. De geboorte van je kind(eren) is één van de mooiste momenten uit je leven. Je wil dan ook een geboortekaartje dat er helemaal uitspringt. Kies dan een kaartje met folie! Onze geboortekaartjes met zilver-, koper- of goudfolie zorgen meteen voor een schitterend effect op jullie kaartje. 

 

Geboortekaartjes met dieren

Een thema dat nooit uit de mode zal gaan bij geboortekaartjes zijn de dieren. Een schattig geboortekaartje met beren, zwanen, vosjes of uiltjes… Zowel voor jongens als meisjes en zelfs een tweeling is dit ongelofelijk schattig. 

In de editor kan je je geboortekaartje met dieren helemaal personaliseren en zelfs sommige dieren van kleuren doen veranderen. Pas helemaal aan naar wens tot jullie het geboortekaartje van jullie dromen gevonden hebben!

 

Geboortekaartjes met foto

Je wil uiteraard je pasgeboren zoon of dochter aan alle vrienden en familie tonen. Waarom wachten tot ze op bezoek kunnen komen? Ga voor een geboortekaartje met foto, zo kunnen ze meteen een glimp van jullie wondertje opvangen. 

Is jullie favoriete kaart niet voorzien van een foto? Geen nood! Je kan bij elke kaart een fotovak toevoegen om zo jullie kindje aan iedereen te tonen!

 

Doopsuiker presentatie om mee uit te pakken

Natuurlijk ga je voor een opvallende doopsuiker presentatie van de doopsuikerdoosjes en snoepzakjes. Een wauw-effect van alle bezoekers is helemaal wat je wil bereiken. Kies je voor een mooie rieten mand of een modern koffertje? Als je de presentatie doopsuiker in verschillende niveaus wil afwerken, kan je de mix van kleuren en labeltjes extra in de verf zetten. 

 

Gratis proefdruk geboortekaartje en doopsuiker

Af en toe geniet je van gratis proefdruk geboortekaartjes en doopsuiker bij Tadaaz. Wil je zien hoe dat mooie geboortekaartje of doopsuikerdoosje eruit ziet in het echt? Met de naam die jullie in gedachten hebben voor jullie kleintje? Dan is dat het ideale moment! Dankzij je gratis geboortekaartje proefdruk ervaar jij de look en de kwaliteit van je prachtige geboortekaartjes. Proefdruk bestellen? Personaliseer nu je geboortekaartje en voor je het weet ligt je eerste proefdruk helemaal gratis bij jullie thuis in de bus. Hou onze social media in de gaten om te zien wanneer er gratis proefdrukken zijn!

 

Presentatie doopsuiker: hoe begin je eraan

Het uitdenken van je presentatie doopsuiker is geen gemakkelijke opdracht. Er zijn zoveel mogelijkheden om die doopsuikers te presenteren op een leuke manier… Denk maar aan een leuk kratje of rekje, een mandje of een soort van laddertje? Ontzettend veel keuze!

Onze presentatiedoos voor je doopsuiker is een geweldige keuze. Je kan hetzelfde design als je geboortekaartjes en doopsuikers ontwerpen voor een prachtig geheel! Voor welk thema hebben jullie gekozen? Je presentatie doopsuiker zal vast en zeker in de smaak vallen bij vrienden en familie!

 

Ga voor originaliteit door bijvoorbeeld de doopsuikerzakjes aan een waslijntje op te hangen of in een speelgoedauto te etaleren. Door een leuke combinatie te maken tussen de kleuren van het geboortekaartje en het assortiment doopsuikerdoosjes, wordt jullie kleintje vast de ster van de kraamafdeling! Heb je onze doopsuiker presentatiedoos al ontdekt? Ideaal om je doopsuikers op een prachtige manier te presenteren!