Hulp nodig ? 050 407 910

Kinderkamer decoratie

36 Producten

Kinderkamer decoratie voor jullie kindje

Van de kinderkamer voor jullie kleine spruit wil je natuurlijk iets leuks maken! Een gezellige fijne plek waar je kindje zich thuis kan voelen. Een veilige plek om te slapen en later ook veel te kunnen spelen. 

En wat is er leuker dan gepersonaliseerde items om die kamer aan te kleden? Ontdek de mooiste kinderkamer decoratie dat je helemaal zelf kan personaliseren.

Gepersonaliseerde groeimeter

Een groeimeter is een superleuk item om op de kinderkamer te hangen. Zo kunnen jullie elke maand streepjes zetten. Een mega herinnering later! Voor je het weet zijn ze groot en kan je je het bijna niet meer herinneren dat ze zo klein waren. 

Ontdek onze leuke houten designs en personaliseer je favoriete houten groeimeter eenvoudig via onze editor.

Houten decoratie

De naam van jullie kleine schat kan je op heel wat leuke items vereeuwigen. Houten decoratie is onze favoriet! Het is duurzaam, tijdloos en mega stijlvol. Al van bij de geboorte van jullie kindje kan je een prachtig houten paneel met naam personaliseren en gebruiken voor je doopsuiker presentatie. 

Later kan je dit een prachtige plaats geven in huis of nog beter is de kinderkamer! Een mooi item dat voor altijd een bijzondere plaats zal krijgen. 

De houten decoratie met naam komt terug in verschillende vormen. Een eenvoudig ontwerp met afgeronde hoeken of eerder een zotte insteek zoals een ballon met lintje? Hoe dan ook wordt deze houten decoratie de eyecatcher van de kinderkamer!

Poster met naam

Een ander leuk idee is de naam van jullie kindje op een leuke poster. Wist je dat je kon kiezen voor een gelijkaardig ontwerp als jullie geboortekaartjes? Zo past alles heel mooi bij elkaar. Ook deze poster kan je dan later als kinderkamer decoratie gebruiken. 

Voeg de naam toe, een leuk symbool dat jullie verhaal of kindje typeert en je hebt in geen tijd een leuk gepersonaliseerd item dat je een mooie plaats kan geven!

De posters worden samengehouden door leuke houten posterklemmen die de uitstraling van de poster meteen naar een hoger niveau tillen. De houten latjes zorgen voor een stijlvolle en tijdloze look! 

Alles in dezelfde stijl

Als je geboortekaartjes, doopsuiker, geboorte bedankkaartjes allemaal in dezelfde stijl kiest, is het ook leuk om dit door te trekken tot in de kinderkamer decoratie. En dat kan! Personaliseer alle items tot het helemaal bij elkaar past. 

Gebruik dezelfde symbolen! Speelt een leeuw de hoofdrol op jullie geboortekaartjes? Laat deze dan zeker terugkomen op bijvoorbeeld de leuke houten groeimeter!

Bloementhema gebruikt voor jullie dochter? Kies ook voor bloemen op de poster die in haar kinderkamertje komt. 

Hulp nodig?

Op zoek naar meer inspiratie? Ontdek ons grote aanbod kinderkamer decoratie op onze website en creëer de kinderkamer van zijn/haar dromen!

Populaire categorieën.