Hulp nodig ? 050 407 910

home


Groeimeters voor de kinderkamer 

Ontdek de leukste houten groeimeters voor de kinderkamer. Je kunt kiezen uit verschillende leuke prints! Onze groeimeters zijn helemaal van hout en voorzien van scharnieren waardoor ze eenvoudig zijn dubbel te vouwen. De streepjes beginnen bij 70 cm en je kunt de lengte meten tot 160 cm! Ze worden allemaal geleverd inclusief lint om op te hangen. Extra leuk: je kunt ze personaliseren met de naam en geboortedatum voor de ultieme persoonlijke touch. Het ultieme cadeau voor de geboorte van een nieuw wereldwonder!

 

Houten groeimeter met naam

Eén ding is zeker: kinderen groeien als kool! Hou de groei van je kleintje bij met een schattige houten meter aan de muur in de kinderkamer. Behalve een leuke manier om te zien hoe snel de kleine groeit, is het ook nog eens een decoratief item op de kinderkamer.

  • Groeimeter hout dieren. Elk kind houdt van diertjes. Met de houten meetlat met diertjes zullen ze het superleuk vinden om te meten hoe ‘groot’ ze al geworden zijn. Een vrolijk olifantje, een giraf en de koning van de jungle: de leeuw! Je vindt ze allemaal terug op de houten groeimeter jungle. Deze meter is gebaseerd op het populaire geboortekaartje met getekende jungledieren, wat een leuke match!

  • Oerwoud. Voor de kinderkamers in trendy oerwoud thema hebben we een geweldig design met oerwouddiertjes: een luiaard, toekan en schattig aapje. Wat een stoere babykamer wordt dat!

  • In de wolken. Een groeimeter in naturel hout staat mooi op elke babykamer, zeker als er schattige wolkjes op te zien zijn. Ook de maan, de zon en sterretjes zijn zulke leuke details op de meetlat. 

  • Groeimeter regenboog. Versier de muur van de kinderkamer met een leuke regenboog groeimeter van hout. Kinderen vinden het leuk om te meten hoe groot ze al zijn! Een leuke houten groeimeter mét hun naam erop is daarom ook een must op elke kinderkamer. 

Een prachtig kraamcadeautje, een verjaardagscadeau of misschien zoek je gewoon de allerleukste kinderkamer decoratie voor jouw kleine held(in)! Kies je favoriete design, customize met de naam en eventueel geboortedatum en bestel online. Wij doen dan waar we goed in zijn: jouw product met liefde drukken en verzenden.

 

Vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar

Vragen over de producten, je bestelling of heb jij hulp nodig bij het personaliseren? Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice, altijd Happy to help!

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.