Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
Ma–Do: 8u30 - 12u/13u - 16u30
Vr: 8u30 - 12u/13u - 15u30

Tip: Ordernummer bij? 

Eigen ontwerp

Eigen ontwerp kaarten en papierwaren

Eigen ontwerp maken en drukken was nog nooit zo eenvoudig! Maak dan je keuze uit het ruim aanbod van eigen ontwerp kaarten, uitnodigingen stickers, magneten en badges om online zelf te maken! Maak je uitnodiging, bedankkaartje, stickers... 100% volgens jouw eigen ontwerp en kies voor een afdruk in topkwaliteit. Start van een blanco ontwerp en voeg jouw eigen creatie toe

Tips om je eigen ontwerp te drukken

Eigen ontwerp kaarten met foto

Bij een kaart met foto kies je best voor een glanzende papiersoort. Het effect van je foto komt zo het best uit.

Het beste bestandsformaat voor foto's is JPEG of PNG met een minimumkwaliteit van 300 Dpi.

Hou rekening bij de opmaak met een afloop van 2mm rondom je beeld. In de editor zie je exact hoe je kaart gedrukt zal worden.

Eigen ontwerp kaarten zonder foto

Wil je een eigen ontwerp kaart drukken zonder foto, zoals een menukaart of een uitnodiging, dan kan je kiezen voor mat of glanzend papier.

Wanneer je kiest voor een meer vintage of retro look, is mat papier de beste keuze.

Het beste formaat voor upload van je ontwerp is pdf-formaat. De opmaak gebeurt dan best in CMYK kleuren voor een goede weergave in het gedrukte resultaat.

Blanco producten voor eigen ontwerp

Kaarten en uitnodigingen voor eigen ontwerp

Wil je een uitnodiging, bedankkaartje, kerstkaart, geboortekaartje of menukaart maken met jouw 100% eigen ontwerp? Dan heb je bij Tadaaz de perfecte basis voor een professionele afdruk! Kies voor een enkele kaart, dubbele kaart, drieluik...

Magneten en badges zelf maken

Een leuk bedankje voor een feestje of een relatiegeschenk voor een evenement maak je eenvoudig zelf in de editor! Je kiest een blanco badge of magneet uit het aanbod en personaliseert die met jouw eigen design, een leuke foto of een originele tekst. De magneetjes kan je afzonderlijk uitdelen, maar zijn ook prachtig in combinatie met een kleurrijk rond blikken doosje! Zo maak je een 100% eigen bedankje dat lang bewaard zal worden!

Gepersonaliseerde stickers met 100% eigen design

Een gepersonaliseerde lange sticker of ronde sticker maken doe je in 1-2-3 online. Je kan die stickers zo ontwerpen dat ze helemaal passen bij de gelegenheid! Stickers voor een geboorte, trouwfeest, verjaardag, bedrijfsfeest... alles is mogelijk! Kies het formaat dat jij het leukst vindt en upload je eigen ontwerp, zo eenvoudig. Heb je geen designerskills, maar wil je toch een 100% eigen sticker ontwerpen? Werk die dan uit met een eigen foto en voeg er een tekstvakje aan toe. Je zal versteld staan van de mogelijkheden.

Maak jouw 100% eigen ontwerp

Zelf een eigen kaart of uitnodiging maken met je eigen ontwerp doe je zo:

  • Kies de papiersoort die het best bij je ontwerp past: mat papier of glanzend
  • Bepaal de vorm die best past bij jouw ontwerp: vierkant, liggend of staand
  • Kies de vouwwijze: enkel, dubbel, drieluik, vijfluik...
  • Bepaal de afwerking van je kaart: rechte hoeken of ronde hoeken
  • Upload je bestand of maak je kaart online in de editor

Jouw eigen ontwerp voor elke gelegenheid

Deze eigen ontwerp collectie is de basis voor elk Happy Moment! Wil je een 100% eigen geboortekaartje maken, een uitnodiging voor je feest, een trouwkaart zelf ontwerpen of een eigen kerstkaart maken? Dat kan allemaal met de blanco kaarten uit het aanbod.

Wil je een kaart personaliseren, maar ben je zelf geen grafisch ontwerper, dan kan je starten van een kaart uit het Tadaaz aanbod en die volledig naar jouw wens personaliseren.