Mobile menu
Kies je land
Winkelmandje0 producten
Hulp nodig?
050/407 910

Klantenservice
Ma–Do: 8u30 - 12u/13u - 16u30
Vr: 8u30 - 12u/13u - 15u30

Tip: Ordernummer bij? 

Communie of lentefeest organiseren als een pro

Vier je een Eerste communie of Vormsel, een groeifeest of lentefeest,... Tadaaz heeft alles in huis om jouw feest te stylen! Van uitnodigingen tot bedankkaartjes, van meter & peter geschenkjes tot bedankjes. Kies de stijl en kleuren die jullie het mooist vinden en geniet van de voorbereidingen van het feest! Je maakt online de mooiste kaartjes en decoratie om jouw feest uniek te maken!

Lees meer

Stuur een communie uitnodiging of save the date kaartje voor je feest ruim op voorhand. Zo kunnen alle gasten op je communiefeest of lentefeest de datum alvast noteren in hun agenda. Voor de uitnodiging kan je kiezen voor een communiekaartje met foto of zonder foto. De keuze van je communiekaart is alvast de basis voor de verdere decoratie en bedankjes voor het feest.

Lees meer

Op je communie of lentefeest geniet zoon of dochter zeker van alle aandacht en cadeautjes. Het is dan ook maar normaal dat je voor je gasten ook een leuk bedankje voorziet als herinnering aan deze mooie dag. Kies voor snoepzakjes, bloempotjes, magneetjes, kubusdoosjes,... met de foto van het feestbeest erop en verras je gasten.

Een communiefeest of lentefeest organiseren voor een jongen, vraagt andere accenten dan voor een meisje. Hoe pak je de uitnodiging, decoratie, bedankjes, animatie... aan voor het feest voor een stoere communicant? Welke stijl en motieven kies je? Ontdek de leukste inspiratie!

Viert jouw dochter binnenkort haar communie of lentefeest? Dan zijn girly accenten zeker niet weg te denken! Kies je voor zachte tinten, een bloemmotief, sierlijke afwerking... dan wil je alles tot in de puntjes in dezelfde stijl afwerken. Ontdek inspiratie voor communie en lentefeest voor meisjes!

Terug verbergenTerug verbergen