Hulp nodig ? 050 407 910


Retro communiekaartjes en vintage lentefeest uitnodigingen! 

Wil je echte klassiekers bovenhalen voor het communie- of lentefeest van je zoon of dochter? Geen enkel probleem, op Tadaaz.be vind je een collectie van meer dan 200 ontwerpen voor het feest van het jaar! 

 

Waarom kiezen voor retro of vintage communie uitnodigingen? 

Veel ouders kiezen graag voor een tijdloos kaartje. Een uitnodiging die je over 30 jaar in de kast terug vind en dan met een warme glimlach terugdenkt aan dat bijzondere feest… kortom, een tastbare herinnering aan een geweldige dag. Of het nu om een eerste communie, een plechtige communie of om een lentefeest gaat, jouw zoon of dochter zal in de spotlight staan en je wil dat het voor hen onvergetelijk wordt. Als je je gasten wil verrassen met een originele uitnodiging, overweeg dan eens te kiezen voor retro lentefeest of communiekaartjes

 

Verschil retro of vintage? 

Maar wat is nu eigenlijk retro, en wat verstaan we onder vintage? Sowieso is dit erg persoonlijk, de twee stijlen liggen dichtbij elkaar. Onder vintage vallen meestal authentieke producten die minimaal 30 jaar oud. Retro is eigenlijk een onderdeel van vintage, het wordt vaak gebruikt voor een motief dat doet denken aan de jaren zestig of zeventig. Het is dus net wat beperkter dan vintage, maar ook specifieker. Op Tadaaz.be verzamelen we beide stijlen, zodat je eenvoudig kunt wisselen tussen beiden! 

 

Vintage communiekaartjes en vintage lentefeest kaartjes bij Tadaaz

Wat voor soort kaarten hebben een vintage uitstraling bij Tadaaz? We hebben een aantal uitnodigingen in onze collectie met een gelaserde gekartelde rand. Deze kaarten ogen authentiek en de afwerking geeft de uitnodiging net dat beetje extra. Ook hebben we kaarten in de collectie met vintage elementen zoals een oldtimer, een klassieke fiets of een classy strikje… 

 

Retro communie uitnodigingen en retro lentefeest uitnodigingen in onze collectie

Is jouw zoon of dochter helemaal wild van de sixties of seventies? Dolenthousiast over retro motiefjes, bolletjes patronen en stippen en ruitjes? In onze collectie retro lentefeest kaartjes vind je allerlei uitnodigingen die deze warme sfeer van toen doet herleven! 

Heb je een kaart gekozen maar lukt het opmaken niet helemaal? Aarzel dan niet en neem contact op, onze klantenservice helpt je graag verder. Nog meer uitnodigingen voor communie of lentefeest bewonderen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends.