Hulp nodig ? 050 407 910

Uitnodigingen hip

74 Producten
logo
stijlvol communiekaartje met naam in folie TA1227-2400031-03 1
stijlvol communiekaartje met naam in folie TA1227-2400031-03 3
logo
degrade lentefeestuitnodiging in hartvorm met folie TA1227-2400032-03 1
degrade lentefeestuitnodiging in hartvorm met folie TA1227-2400032-03 4
logo
originele communie uitnodiging krant TA1227-2400027-03 1
originele communie uitnodiging krant TA1227-2400027-03 3
logo
minimalistische communie uitnodiging grijsgroen met naam TA1227-2400013-03 1
minimalistische communie uitnodiging grijsgroen met naam TA1227-2400013-03 3
logo
stoere game uitnodiging TA1227-2300053-03 1
stoere game uitnodiging TA1227-2300053-03 2
logo
minimalistische communie uitnodiging TA1227-2400033-03 1
minimalistische communie uitnodiging TA1227-2400033-03 2
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
Extra groot formaat
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Hippe communiekaartjes maken voor je communie- of lentefeest

Het communie- of lentefeest van je zoon of dochter is een heel bijzonder moment. Je wil dan ook hippe communie uitnodigingen om familie en vrienden uit te nodigen! Begrijpelijk.

Tadaaz biedt een ruim aanbod aan mooie uitnodigingen voor communie- en lentefeesten. Ga op zoek naar jullie favoriete thema’s en ontwerpen. Met eigen tekst en foto’s toveren jullie de uitnodigingen communie eenvoudig en snel om in een persoonlijk resultaat! We helpen je graag bij deze zoektocht.

 

Originele uitnodigingen communie en lentefeest

Jouw favoriete thema zit misschien wel tussen alle leuke ontwerpen. Een plechtige of eerste communie of lentefeest? Geen feest is te gek voor een leuk themafeestje. Kies een leuke uitnodiging en match met bijpassende bedankjes en bedankkaartjes voor een origineel totaalplaatje.

 

Een uitnodiging in een originele vorm, daarmee zal je iedereen plezieren. Ga op zoek naar dat tikkeltje extra dat jouw uitnodigingen uniek maakt! 

Hulp nodig? Doe inspiratie op in onderstaande tekst of neem contact op met onze klantendienst. Ze helpen jullie met veel plezier verder.

 

Communie of lentefeest vieren in jungle thema

Communiekaartjes met tijgers, leeuwen, olifanten… waan je helemaal in het jungle thema met echte jungle uitnodigingen. Zo kan je ook je volledige feest versieren in dit thema! Niets is te gek. 

Als je een communie- of lentefeest viert, is niets teveel om er een groot feest van te maken. Jullie gasten zullen versteld staan van jullie originaliteit!

 

Uitnodigingen communie met folie

Wil je net dat tikkeltje meer op de uitnodigingen voor je zoon of dochter? Ga dan voor communie uitnodigingen met goudfolie! Deze schitterende touch zorgt voor een stralende communie- of lentefeest uitnodiging die de gasten meteen zal verrassen.

Koperfolie, zilverfolie of goudfolie? Kies zelf jullie favoriet uit. Dit fonkelend detail zorgt bij iedereen voor een wauw-effect.

 

Communiekaartjes met een originele vorm

Vinden jullie een gewoon rechthoekig of vierkant kaartje maar niets? Ga dan voor een communie uitnodiging met een originele vorm! Hiervoor zijn er tal van mogelijkheden. 

 

Spelen met formaten

 

Bijvoorbeeld een uitzonderlijk grote kaart. Zoals een A5 formaat. Daarmee verras je iedereen alvast bij de start van je parcours. 

 

Meerdere luiken

 

Een andere mogelijkheid is bijvoorbeeld een drieluik of een vijfluik kaart. Leuk hieraan is dat je de ruimte hebt om meerdere foto’s toe te voegen aan deze uitnodiging. Zo hoef je niet te kiezen uit een leuke reeks foto’s, handig toch?

 

Uitnodigingen met een paperclip

 

Heel leuk zijn de nieuwe uitnodigingen die bestaan uit meerdere kaartjes. Deze worden dan samengehouden met een leuke paperclip of een origineel touwtje.

 

Smartphone kaartje

 

Hoe leuk is het om een uitnodiging te hebben voor je communie- of lentefeest in de vorm van een smartphone? Heel wat kinderen dromen hiervan. Verras de gasten met dit originele communiekaartjes. Dit telefoontje zullen ze heel snel willen beantwoorden!

 

Bladwijzerkaartjes

 

Een ander origineel alternatief is een uitnodiging in de vorm van een bladwijzer. Er zijn heel wat prachtige ontwerpen hiervoor. Het is niet alleen origineel en mooi. De gasten hebben er ook iets aan! Ze kunnen het heel lang gebruiken als bladwijzer in hun favoriete boek.

Op die manier zullen ze ook nog lang met veel plezier terugdenken aan die mooie dag waarop ze jouw kind gevierd hebben! 

 

Achthoek kaartje

 

Een uitnodiging in de vorm van een achthoek? Cool! Personaliseer met je eigen naam en verras vrienden en familie met deze originele uitnodiging voor je communie- of lentefeest.

 

Match met bijpassende producten

Leuke bedankkaartjes als afscheid.

Je wil je gasten niet met lege handen naar huis sturen. Zorg daarom voor een mooi bedankkaartje. Dankzij dit kaartje kunnen de gasten nog lang en met veel plezier terugblikken op deze bijzondere dag. Tip: je kan voor dat bedankkaartje in dezelfde stijl verder gaan als je uitnodigingen voor een origineel resultaat!

Gasten niet zonder lege handen naar huis sturen.

Een klein cadeautje is ook heel erg fijn voor de gasten wanneer het feest gedaan is. Geef hen daarom een leuk bedankje mee naar huis. Dit kan vanalles zijn! 

Van leuke gepersonaliseerde snoepzakjes of kubusdoosjes tot een zeeppompje of bellenblaas met gepersonaliseerde stickers

Je kan het zo gek niet bedenken! Personaliseer via de editor en je bent helemaal klaar met leuke originele bedankjes voor je gasten.

 

Bijpassende enveloppen

Kies bijpassende enveloppen voor je uitnodigingen. Zo komen ze op een mooie manier aan bij je gasten. Je oog voor detail zal hen zeker niet ontgaan! 

Populaire categorieën.