Hulp nodig ? 050 407 910

Uitnodigingen jongen

144 producten

Communiekaartjes jongens: de mogelijkheden op een rijtje!

Op zoek naar een leuke communie uitnodiging voor je zoon? Als je een communie of lentefeest viert, wil je uiteraard een hele originele uitnodiging. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze! Er is een ruim aanbod aan leuke thema’s voor dit bijzonder moment.  

 

Stoere uitnodigingen jongen

Een uitnodiging voor jongens mag een stoere uitstraling hebben. Leuke mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een stoer jungle thema waarin panters en andere zuiderse dieren de hoofdrol spelen. Deze warme uitstraling zet meteen de toon voor een geweldig feest!

 

Ook heel origineel is een uitnodiging lentefeest of communie die eruitziet als een echte smartphone! In deze tijden zijn ze niet meer weg te denken. Hoe cool is het om een uitnodiging te versturen die eruitziet als een echte smartphone? Familie en vrienden zullen dit telefoontje heel zeker niet willen missen.

 

De mooiste uitnodiging voor het lentefeest van je zoon

Doet je zoon zijn lentefeest? Ga dan op zoek naar de mooiste uitnodiging lentefeest jongen en blaas iedereen omver. Je zoon kan zelf zijn favoriete thema voor jongens kiezen. Jungle, voetbal, luchtballonnen of bellen? Alle thema's zijn tof voor een jongens lentefeest. Dan is het juist nog op zoek gaan naar de leukste uitnodiging voor een jongens lentefeest en je bent helemaal klaar om vrienden en familie uit te nodigen. 

 

Uitnodigingen communie met folie

Zijn jullie op zoek naar een uitnodiging die luxe en feest uitstraalt? Kies dan voor communiekaartjes met folie. Goudfolie, zilverfolie of koperfolie geven een feestelijke uitstraling aan je communiekaartjes. Je naam of een ander accent schittert op je communie uitnodigingen! Uitnodigingen in originele vorm zijn ook een tof idee.

 

Uitnodigingen met een opplakmotief

Wat ook een heel origineel idee is voor uitnodigingen voor een lentefeest, plechtige of eerste communie zijn communiekaartjes met een opplakmotief! Een leuk houten label in verschillende vormen die een knipoog zijn naar een communie thema of gewoon helemaal bij jouw kind passen.

 

Een houten opplakmotief in de vorm van een voetbal, dino of beker? Of liever een houten label met de eerste letter van het feestbeest? Kies je favoriet!

 

Communiekaartjes maken met een originele vorm

Het is altijd fijn als je kaart net dat tikkeltje extra heeft. Er zijn heel wat kaartjes die uit meerdere delen bestaan. Ze worden vastgehouden door een touwtje of paperclip en horen natuurlijk prachtig samen.  

 

Een extra item met een foto van het feestbeest? Of een mooie kaart met als bijhorende tag alle belangrijke informatie over het feest? Kies zelf! Deze uitnodigingen in originele vorm zullen zeker in de smaak vallen.

 

Communiekaartjes met foto

Communie uitnodigingen met foto geven uiteraard meteen een persoonlijke toets aan je kaartjes. De gasten weten meteen van wie de mooie uitnodiging komt en kunnen met stip aanduiden in de agenda wanneer het feest doorgaat. Je kan diezelfde foto’s ook gebruiken op je bedankjes en bedankkaartjes.

 

Eenvoudig online bestellen

Communiekaartjes maken bij Tadaaz is heel gemakkelijk. Voeg je favoriete foto’s en een leuke tekst toe via onze editor. Voor je het weet ontvang je je pakketje bij jou thuis!