Hulp nodig ? 050 407 910

De mooiste communiekaartjes.

Nodig vrienden en familie uit met de mooiste communiekaartjes met foto's, folie en veel meer.

logo
Naar de uitnodigingen

Unieke communie- en lentefeestkaartjes.

Top 8 communie- en lentefeestkaartjes.

Communiekaartjes voor de allermooiste dag.

Je oogappel viert zijn of haar communie of lentefeest binnenkort. Spannend! Er komen heel wat voorbereidingen kijken bij die onvergetelijke dag. Communie uitnodigingen om de gasten uit te nodigen, bedankjes en bedankkaartjes om hen nadien te bedanken voor hun komst en cadeautjes. En daarnaast ook de mooiste versiering om die leuke dag aan te kleden.

 

Communie uitnodigingen

Alles begint met de communie uitnodigingen. Hiermee nodig je vrienden en familie uit voor het feest, ze zetten ook meteen de toon voor een bepaalde stijl of thema. Vanaf die keuze kun je helemaal losgaan in alle bijpassende producten, leuk toch? 

 

Communie bedankkaartjes

Na afloop van het feest kan je mooie bedankkaartjes meegeven of opsturen naar de gasten die erbij waren op die mooie dag. Ze gaven wellicht superleuke cadeaus aan het feestvarken en hebben misschien ook waar mogelijk geholpen met de voorbereidingen. 

 

Communiekaartjes met foto

Communiekaartjes met foto zijn een persoonlijke keuze. Laat het feestvarken schitteren op de mooiste communiekaartjes met één of meerdere foto's. Zo kan je ook meteen hun mooie outfit nogmaals tonen aan de gasten.

 

Communiekaartjes met bloemen

Communiekaartjes met bloemen zijn een fleurige keuze! Houdt het feestvarken van bloemen en kiezen jullie ook voor een fleurige setting? Dan zijn communiekaartjes met bloemen de perfecte keuze.

 

Communiekaartjes jongen

Communiekaartjes jongens zijn vaak stoer met een knipoog naar hun hobby's. Voetbal, basket, skaten of zot van dieren? Voor elke interesse is er een perfect communiekaartje te vinden. Laat je zoon kiezen welke kaartjes hij het leuk vindt. 

 

Communiekaartjes meisje

Unicorns, bloemen, roze thema's en droogbloemetjes... aan toffe communiekaartjes voor meisjes geen gebrek. Laat het feestvarken zelf mee kiezen en stem de rest van het feest erop af!