Hulp nodig ? 050 407 910

Over ons.

Tadaa…! Deze vrolijke uitroep was de aanzet voor de Tadaaz webshop. Sinds z'n ontstaan is Tadaaz de belangrijkste online aanbieder van drukwerk voor jouw unieke momenten. Tadaaz staat voor een unieke mix: een jong en dynamisch merk, maar wel ééntje met meer dan 60 jaar ervaring. 

 

For the big and little things.

Voor alle kleine en grote momenten kan je bij ons heel wat leuke producten personaliseren. Denk aan geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen voor een verjaardag, jubileum of voor een housewarming, originele communie uitnodigingen en prachtige kerstkaarten om je warme kerstwensen te versturen naar vrienden en familie. Persoonlijk drukwerk is nu eenmaal iets dat mensen gelukkig maakt! Denk maar aan die grote doos op zolder met de mooiste geboortekaartjes in van over de jaren heen. Zo'n dingen houden we voor eeuwig bij.

 

New year, new us.

Vanaf januari 2023 spot je ons in een nieuw jasje, we hadden zelf wat te vieren met een nieuwe look en feel. Celebrate it. De kleine en grote dingen in het leven, want we verdienen allemaal meer yays & hip hip hoorays. Lees er hier alles over.

 

Een overwinning. 

In oktober 2023 namen we vol trots de Digital CHAMPS Award voor Webshop Champ of the Year in ontvangst. Tijdens een wervelende awardshow georganiseerd door FeWeb werden we verrast met een mooie kroon op ons werk. We kregen complimenten voor de digitale transformatie die we de afgelopen jaren doormaakten en de oneindige creativiteit die onze editor kan bieden.  

 

100% Belgisch familiebedrijf.

Het verhaal van familiebedrijf Buromac startte al meer dan 60 jaar geleden. Tadaaz is een online merk van Buromac, dé referentie in uitnodigingen en aankondigingen in België! Buromac is al sinds 1961 actief in de sector. Wat startte als een B2B groothandel aan drukkerijen en doopsuikerwinkels, kreeg met de komst van Tadaaz ook een nieuwe online B2C dimensie. Van thuis uit op zoek gaan naar dat perfecte geboortekaartje om de komst van je kindje aan te kondigen of naar die prachtige trouwkaarten die al je gasten warm zal maken voor jullie huwelijksfeest… Dat is waar Tadaaz sterk in is.

 

Kwaliteitsdrukwerk voor al je feestelijke momenten maken, dat zit in ons DNA. Al meer dan 60 jaar houden wij de vinger aan de pols om de trends van het moment om te zetten in de mooiste kaarten.

Tadaaz is geen grote multinational, maar een op en top Belgisch bedrijf met ambitie om groot te worden in Europa. Voeling met de markt is dan ook onze sterkste troef! Nu hebben we al vestigingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland en België. Maar de weg is nog niet ten einde. 

 

De mooiste ontwerpen.

Waar het om draait is wat jullie willen als koppel dat gaat trouwen, als jarige die een feestje plant, als ouders die een kindje verwachten of een communicant in huis hebben, als echtpaar dat een huwelijksverjaardag wil vieren… Welk ontwerp zoek jij? Die vraag houdt ons ontwerpteam elke dag bezig en is hun motivatie om steeds nieuwe, originele en prachtig afgewerkte kaarten en accessoires te maken.

 

Bijzondere afwerkingen.

Bij Tadaaz vind je heel wat prachtige ontwerpen met foliedruk en letterpress... Een aanbod waarin iedereen zeker zijn zin kan vinden. Zijn jullie op zoek naar premium ontwerpen op maat waarbij je deze speciale druktechnieken nog meer wil laten uitschijnen? Ontdek Atelier Maurice.

 

Big and little things.

Welk moment je ook wil vieren, Tadaaz heeft alles om het extra mooi te maken. Voor Communie en Kerst scoort Tadaaz vooral met een totaalpakket van kaartjes, tafeldecoratie, bedankjes en gepersonaliseerde geschenkjes. Bij de kerstcollectie kan je daarnaast ook kiezen om een goed doel te steunen: Make-a-Wish, Artsen Zonder Grenzen of Kinderkankerfonds. Niet enkel voor particulieren, maar ook voor bedrijven vind je een ruim aanbod kerstkaarten op Tadaaz. Wil je meer keuze voor jouw bedrijf? Dan kan je ook steeds een kijkje nemen op azgkaarten.be voor een extra aanbod aan kerstkaarten, kalenders en e-cards ten voordele van Artsen Zonder Grenzen.

 

Met oog voor detail.

Bij elke stap van het productieproces die jouw bestelling doorloopt, gaan we na of alles er perfect uitziet. Een tekst een millimeter te veel naar links of rechts kan namelijk een wereld van verschil maken! Om kaartjes af te werken met folie werken we met traditionele Heidelberg machines: échte oude beestjes! Een ambachtelijk en zeer uniek proces die jouw kaartjes net dat tikkeltje extra geven.

Ook professionele klanten zoals drukkers en ontwerpers maken gebruik van deze ambachtelijke technieken. Alle details over foliedruk voor gelegenheidsdrukwerk en professionals vind je op Atelier Maurice. Daar ontdek je de verschillende mogelijkheden in foliedruk kleuren, papiersoorten en afwerkingsmogelijkheden die het moederbedrijf Buromac in huis heeft. 

Packed with love.

Het voorbereiden van elke bestelling gebeurt niet alleen vliegensvlug, maar ook uiterst nauwkeurig. Jouw bestelling (met alles erop en eraan) zo snel mogelijk leveren is een dagelijkse missie. Kwaliteit nakijken, eventueel lintjes of enveloppen verpakken en uiteraard een leuk kaartje toevoegen om jou te feliciteren. Van zodra je bestelling klaar is, wordt hij verpakt in een handige Tadaaz-groene doos en staat die meteen klaar voor verzending. Jij geniet vaak de volgende werkdag al van jouw bestelling.

 

Duurzaam ondernemen.

Duurzaamheid is iets dat ons elke dag bezighoudt en waar we altijd in zullen blijven investeren.
We nemen daarom bewust beslissingen die een positieve impact hebben op people, planet en profit. Door een harmonieuze combinatie van deze drie na te streven kunnen we blijvend duurzaam ondernemen.

Tadaaz nam jarenlang deel aan het Charter voor Duurzaam Ondernemen in West-Vlaanderen en hieruit zijn heel wat duurzame maatregelen voortgevloeid. De werkgroep Duurzaam Ondernemen komt maandelijks samen om te bespreken welke duurzame maatregelen nog kunnen geoptimaliseerd of toegevoegd worden. Refuse – Reduce – Reuse – Recycle is ons motto bij alles wat we doen. 

Zo installeerden we onder andere zonnepanelen en ledverlichting en maken we gebruik van CO2-neutraal plastic en FSC gecertificeerd papier. Door onze talrijke inspanningen hebben we in 2019 onze ecologische voetafdruk reeds kunnen verminderen met 8%.

Benieuwd naar al onze initiatieven? Lees er hier alles over. 

 

Klantendienst tot uw dienst.

Na al die jaren ervaring begrijpt ons klantendienst-team perfect wat jij wil! Lastige vragen? Die kennen wij niet! Ons team heeft maar een half woord nodig om te begrijpen wat jij bedoelt. Een snel en efficiënt antwoord op elke vraag, daar mag je op rekenen bij Tadaaz. Het is niet voor niets dat de klantenservice vaak als ‘uitmuntend’ wordt omschreven in reviews.