Hulp nodig ? 050 407 910

Tadaaz korting en acties

We heten je graag welkom bij Tadaaz!

We heten je graag welkom met een speciale welkomstactie! Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je allereerste Tadaaz bestelling! Iedereen die voor het eerst inschrijft voor de Tadaaz nieuwsbrief ontvangt deze speciale welkomstkorting, leuk toch? Je kan onderaan op elke pagina van de website inschrijven op onze nieuwsbrief om zo de kortingscode in je mailbox te ontvangen. Waar wacht je nog op?

 

Vertel het dus verder aan vrienden en familie en zo is Tadaaz er telkens bij om jullie Happy Moments te vieren! Iedereen kan genieten van deze actie.

De geboorte van je kindje, jullie huwelijksfeest, het eerste verjaardagsfeestje van jullie zoon of dochter… Wij zijn er om deze Happy Moments tot in de puntjes af te werken! Denk aan een leuke Tadaaz uitnodiging, originele decoratie en de leukste bedankjes met foto’s om je gasten in de watten te leggen.

Tadaaz kortingscodes en acties

Welkom bij Tadaaz! Op deze pagina vind je steeds de nieuwste acties en kortingen terug die je op hier kan gebruiken. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf steeds als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, acties en Tadaaz kortingen. Volg ook onze blog en social media voor leuke wedstrijden en give-away acties! Acties zijn niet cumuleerbaar.

 

5% korting bij inschrijving nieuwsbrief > schrijf je onderaan deze pagina in

Maak maandelijks kans op een Tadaaz waardebon t.w.v. € 150!

 

In geval van gratis proefdruk acties, zijn dit de voorwaarden:

  • Geldig op het assortiment dat genoemd wordt, enkel indien je hiervoor een actiecode hebt (en enkel voor producten waar proefdrukken mogelijk zijn)
  • Acties voor gratis proefdrukken gelden enkel op de eerste twee proefdrukken die je normaal aan een verminderde prijs krijgt. Indien je de afgelopen 30 dagen al 2 proefdrukken bestelde aan verminderde prijs, heb je geen recht op gratis proefdrukken. 
  • Meer info over hoe je een proefdruk kan bestellen, kan je hier terugvinden.