Hulp nodig ? 050 407 910

Communie & lentefeest bedankjes

Verpakking

Vulling

Afwerking

Originele communiebedankjes

Bedankjes sets

Stickers

Droogbloemen

Presentatie bedankjes

Dankjewel lieve gasten.

Onze zeepjes worden handgemaakt in België en zijn verkrijgbaar in verschillende geuren, kleuren en vormen. Laat ze graveren met de naam van je zoon of dochter of maak je bedankje helemaal af met een wikkel of label met de naam erop. 

De mooiste bedankjes voor communie of lentefeest.

logo

1,48

logo

12,40

logo

2,90

logo

0,41

logo

1,86

logo

1,08

logo
Nieuw

87,50

logo

0,81

logo

3,90

logo
Nieuw

87,50

logo
Nieuw

4,60

logo

1,69

logo

18,96

logo
Nieuw

4,20

logo

1,05

logo

29,61

logo

9,99

logo

1,50

logo

34,49

logo

3,90

De mooiste communie bedankjes en bedankjes lentefeest

Het is jammer maar aan elk feestje komt een einde. Maar als je je communie- of lentefeest viert met familie en vrienden, wil je hen ook bedanken. Een bedankje voor de gasten is een fijne attentie. 

Leuke bedankjes voor communie, groeifeest of lentefeest kunnen kleine geschenkjes zijn die je nog jaren wil bijhouden. Jouw bedanking communie zal bij de gasten thuis een mooi plaatsje krijgen!

Maar ook de speciale gasten op het feest krijgen een speciaal cadeautje. De meter en peter hebben op dit feest immers een heel bijzondere rol. Eerste communie of plechtige communie? Een leuk meter en peter cadeau is zeker op zijn plaats.

 

Eerste communie bedankjes

Wacht, is het nu al de eerste communie, groeifeest of lentefeest van je kleine kapoen? Maar ze zijn nog zo klein! De tijd vliegt letterlijk, gisteren werden ze gedoopt en straks doen ze al hun eerste communie. De liefste gasten verras je natuurlijk graag tijdens het feest. 

Bij bedankjes voor eerste communie mag het allemaal nog schattig zijn. Je zoon of dochter heeft zelf waarschijnlijk nog niet zo’n sterke mening. Daardoor krijg je nog niet bij alles commentaar als ‘Dat vind ik kinderachtig!’. 

Dus pak uit met eerste communie bedankjes als kleurpotloodjes, bellenblaasjes, lolly’s met droogbloemen en zoveel meer. Ook snoepzakjes en andere verpakkingen met communiesnoepjes blijven een goede keuze. 

 

Leuke vormsel bedankjes

Doet je kind al zijn vormsel (ook wel plechtige communie)? Waar is de tijd naartoe? Nu heeft je zoon of dochter wel een duidelijke mening. Betrek hen zeker als je start met de bedankjes communie zelf maken. Bij het kiezen van die leuke bedankjes voor het vormsel start je natuurlijk met de verpakking

Kies je voor doosjes of snoepzakjes? Daarna kan je die gaan vullen, bijvoorbeeld met lekkere snoepjes. Maar misschien kiezen jullie leuke flesjes die je vervolgens met heerlijk huisparfum kan vullen. Tot slot wil je die toffe bedankjes afwerken, bijvoorbeeld met een tof label of een sticker met de naam van het feestvarken. 

 

Lentefeest bedankjes

Gaan jullie niet naar de kerk, maar wil je wel uitpakken met een mooi lentefeest of groeifeest? No worries, we’ve got you! Waarschijnlijk zoek je voor bedanking lentefeest iets wat minder klassiek is dan bij een communie. 

Denk aan een toffe macramé sleutelhanger met leren naamlabel, een potje met een bruisbal en droogbloemetjes of marshmallows als vulling voor je bedankjes. Je lentefeest bedankjes worden zo heel origineel en passend bij je feest en het kind. Kleine plantjes of bloemzaadjes zijn trouwens ook een topper: dit past perfect bij het thema opgroeien!

 

Bedankjes communie: zo vind je iets dat past bij je kind

Niet alleen de leeftijd speelt een rol bij het vinden van een bedankje. Vaak kiezen jongens voor andere dingen als meisjes. Hoewel er natuurlijk ook veel stoere meiden en zachte boys zijn, geven we jullie toch wat inspiratie hiervoor. 

 

Bedankjes communie jongen

Bij jongens denken we aan natuurlijke materialen zoals hout en kurk. Houten bedankjes die gelaserd worden met de naam van je zoon geven meteen een stoer tintje. 

Hout is echt een natuurproduct, dus niet alle bedankjes zullen er identiek uitzien, wat het heel uniek maakt. De potjes met kurken deksels kun je vullen met grappig of stoer snoepgoed. Ze zullen zeker in de smaak vallen! 

 

Bedankjes communie meisje

‘I can buy myself flowers…’ Yes, voor een meisje denken we bij communiebedankjes meteen aan bloemetjes. Illustraties van bloemetjes of een echt droogbloemetje vastmaken aan je bedankje: alles kan! 

Ook verzorgende producten zijn heel populair onder de meisjes. Denk aan een lippenbalsem met spiegeltje of hun eigen parfum om uit te delen. Ook geurstokjes gaan lang mee, net als een handgemaakt zeepje! Zo maak je de bedankjes van je meisje extra speciaal op het grote feest.

 

Toffe communiebedankjes zelf maken: het mooiste communie aandenken

Je gasten hebben al een ongelofelijk feest achter de rug. Maar wat geef je ze dan als aandenken communie. Bij Tadaaz kan je online allerlei toffe bedankingen voor een communie vinden. Je hebt dit bijzondere moment tenslotte samen met heel wat mensen gevierd, je wil hen bedanken voor hun hulp en cadeautjes.

Je communie bedankingen kan je in het thema kiezen van je communie uitnodigingen en bedankkaartjes qua kleur en lettertype. Dat wordt ongetwijfeld een origineel totaalplaatje. Tadaaz heeft een mooi aanbod communie geschenkjes, verder maak jij ze helemaal zelf! 

 

Communie kubusdoosjes of snoepzakwikkel voor de zoetebekken

Origineler dan communie bedankkaartjes zijn bedankjes om iets in te steken. Vooral als je van zoet houdt is dit een leuke attentie. Het doosje of de wikkel kan je zelf zo origineel maken zoals je wilt. 

Vul je communie kubusdoosjes en snoepzakjes met je favoriete snoepjes. Ook leuk is om te werken met snoepjes die helemaal passen in het thema van je feest! Zoals bananensnoepjes voor een jungle of zoo thema of roze snoepjes voor een unicorn party!

Een leuke foto of misschien een leuk zinnetje maken de bedanking compleet. Het worden ongetwijfeld hebbedingetjes bij wie het bedankje ontvangt. Dit krijgt zeker een bijzondere plek in huis!

 

Communie bedankjes met foto voor een persoonlijke twist

Je kan ook meerdere communie bedankjes met foto’s geven. Een magneet of buttons met de foto van het feestbeest is zowel een leuk geschenkje voor een jongen als een meisje. Personaliseer je attentie door een toffe stijl aan toe te voegen. Communie bedankjes zelf maken is een superleuk idee.

Speld iedereen vooraf de badge op en zo weet iedereen dat je een communie aan het vieren bent. Een magneet met foto die je in de maanden na het feest bij iedereen op zijn koelkast aantreft is ook een goed idee! Tenslotte zijn eigenlijk alle communie bedankjes met foto te maken door er een label of sticker met foto op te plakken. Zo pak je uit met die mooiste foto’s en geef je het een persoonlijke touch!

 

Originele bedankjes communie

Denk er zeker aan om ook enkele originele bedankjes communie toe te voegen aan je bedankjes presentatie. Deze bedankjes zijn uniek en gaan net wat verder dan het klassieke snoepzakje of communiekaartje. Tadaaz biedt bijvoorbeeld notablokjes of een koker met kleurpotloodjes aan. Deze zijn perfect om uit te delen aan de kindjes, en het zijn natuurlijk originele communie bedankjes!

Je personaliseert ze met een 100% eigen sticker. Hiermee kunnen ze meteen aan de slag, kleuren maar! 

De kleurpotloodjes kan je alvast op de kindertafel leggen bij de start van het feest. Ze zijn immers ideaal om de kleurplaat op de achterzijde van de placemats te kleuren! Fun verzekerd aan tafel!

 

Snoep als communiebedankje of bedankje lentefeest

In ons assortiment vind je ook heerlijk snoep om je assortiment communiebedankjes mee af te werken! Kies uit prachtige artisanale lolly's (van Belgische bodem!) en kwalitatief snoep van Joris of De Bock suikerbonen. 

Vrienden en familie zullen ongetwijfeld super blij zijn met zo'n heerlijk aandenken. Want zeg nu zelf... wie krijgt nu niet graag snoep als communie bedankje? 

 

Een communiebedankje of bedankje lentefeest van hout

Wat ook heel mooi oogt zijn houten bedankjes zoals een origineel dominospel waarbij je naam of foto gelaserd wordt in het hout. Dat kan ook bij een leuke houten jojo of balpen! Succes gegarandeerd!

 

Lekkere bedankjes: chipswikkel of popcorndoosje

Een bedankje dat én lekker én persoonlijk is, dat kan! Maak online een wikkel voor chipsdoosjes met een eigen foto en het motiefje van je kaartjes. Een doosje met eigen foto en tekst voor bijvoorbeeld popcorn of andere lekkers kan je ook zelf online maken. Kies je favoriet motief en pas de tekst en foto's aan voor je eigen versie. Blikken doosjes blijven ook een stijlvol alternatief voor je snoepjes!

 

Een prachtig zeeppompje of een originele bellenblaas: de hipste communiebedankjes van het moment

Een communiebedankje is idealiter een leuk aandenken waar vrienden en familie nog lang van kunnen nagenieten. Je bedankjes communie zelf maken was nog nooit zo leuk en makkelijk. 

Een leuk zeeppompje in apothekersstijl of een originele bellenblaas is een geschenkje waar je gasten nog lang genot van hebben. Het zeeppompje is helemaal interieurproof en zal ongetwijfeld een mooie plaats krijgen. Bellenblazen zijn dan weer de perfecte communiebedankjes voor kinderen.

Ook een leuk beugelflesje, weckpot of een kaarsje zijn blijvende bedankjes die bij de gasten thuis ongetwijfeld een mooie plaats krijgen. 

 

Bedankjes sets voor je communie of lentefeest

Wist je dat we tegenwoordig ook sets in ons assortiment hebben? Met één klik op de knop, heb je zo 27 bedankjes in huis, die je zelf in elkaar kunt steken. Het enige wat je zelf nog bij moet bestellen, zijn enkele labels waarmee je de bedankjes zelf kunt afwerken. 

In de sets vind je verschillende originele bedankjes, van lolly’s tot tetradoekjes en een mooie set droogbloemen. De bedankjes sets zijn verkrijgbaar in 3 neutrale kleuren: beige, lichtgroen en lichtroze. 

 

Presentatie van je bedankjes

Al nagedacht hoe je al deze mooie bedankjes straks gaat presenteren aan je gasten? Misschien heb je zelf nog een mooie etagère staan of een leuk rekje dat hiervoor dienst kan doen. In ons assortiment vind je mooie memory boxen (perfect om nadien de herinneringen van het feest in te bewaren) en een houten presentatierek met naam van het feestbeest. 

Ook hebben we mooie terrazzo dienbladen, die bij veel verschillende aandenkens passen en zo jouw presentatie bedankjes helemaal afmaken. Zo vergeet iemand om een herinnering communie mee naar huis te nemen. 

 

Een speciaal meter en peter cadeau

De meter en peter van jullie zoon of dochter is een absolute VIP op het communie- of lentefeest. Hun rol is immers niet alleen op deze bijzondere dag erg belangrijk, maar al sinds de geboorte hebben zij een speciale band. En dat mag wel eens extra gevierd worden met een heel persoonlijk cadeautje! 

Een meter en peter geschenk is dan ook in de eerste plaats een heel persoonlijk geschenkje! Een leuke foto of eigen tekst mag niet ontbreken. Waarschijnlijk heb je toch veel mooie foto’s van de fotoshoot die jullie samen deden. 

Als bedankje voor peter en meter zijn onze fotohouders erg populair: iets wat ze nog lang zullen koesteren. Met een gelaserde tekst in het hout, een lief droogbloemboeketje of een setje mini geurstokjes.

 

Unieke bedankjes lentefeest en communiebedankjes als mooie herinnering

Combineer verschillende soorten bedankjes lentefeest en bedankje communie voor het mooiste resultaat. Combineer originele zeepjes met de mooiste zeeppompjes. Personaliseer badzout als aandenken voor vrienden en familie en selecteer vervolgens heerlijk snoep om je assortiment communiebedankjes of bedankjes lentefeest af te werken!