Hulp nodig ? 050/407 910

Bedankjes voor na het communie- of lentefeest

Het is jammer maar aan elk feestje komt een einde. Maar als je je communie- of lentefeest viert met familie en vrienden, wil je hen ook bedanken. Een bedankje voor de gasten is een fijne attentie. Originele communiebedankjes kunnen kleine geschenkjes zijn die je nog jaren wil bijhouden. 

 

Maar ook de speciale gasten op het feest krijgen een speciaal cadeautje. De meter en peter van jullie zoon of dochter vervult op dit feest immers een heel bijzondere rol. Eerste communie of plechtige communie? Een leuk meter en peter cadeau is zeker op zijn plaats.

 

Toffe communie bedankjes zelf maken: het mooiste communie aandenken

Je gasten hebben al een ongelofelijk feest achter de rug. Maar wat geef je ze dan als aandenken communie. Bij Tadaaz kan je online allerlei toffe bedankingen voor een communie vinden. Je hebt dit bijzonder moment tenslotte samen met heel wat mensen gevierd, je wil hen bedanken voor hun hulp en cadeautjes.

 

Je communiebedankjes kan je in het thema kiezen van je communie uitnodigingen en bedankkaartjes qua kleur en lettertype. Dat wordt ongetwijfeld een origineel totaalplaatje. Tadaaz zorgt voor een mooi aanbod van attenties. Om de bedankjes zo uniek mogelijk te maken, personaliseer je ze online zelf tot je iets unieks hebt.

 

Communie kubusdoosjes of snoepzakwikkel voor de zoetebekken

Origineler dan bedankkaartjes zijn bedankjes om iets in te steken. Vooral als je van zoet houdt is dit een leuke attentie. Het doosje of de wikkel kan je zelf zo origineel maken zoals je wilt. 

 

Vul je communie kubusdoosjes en snoepzakjes met je favoriete snoepjes. Ook leuk is om te werken met snoepjes die helemaal passen in het thema van je feest! Zoals bananensnoepjes voor een jungle of zoo thema of roze snoepjes voor een unicorn party!

Een leuke foto of misschien een leuk zinnetje maken de bedanking compleet. Het worden ongetwijfeld hebbedingetjes bij wie het bedankje ontvangt. Dit krijgt zeker een bijzondere plek in huis!

 

Een unieke magneet of badge als communie aandenken

Je kan ook meerdere bedankjes geven. Een magneet of badge met de foto van het feestbeest is zowel een leuk geschenkje voor een jongen als een meisje. Personaliseer je attentie door een toffe stijl aan toe te voegen. 

 

Een uniek bedankje is zo gegarandeerd! Speld iedereen vooraf de badge op en zo weet iedereen dat je een communie aan het vieren bent.

 

Geschenkjes voor de allerkleinsten: kleurpotloodjes of een memospel

Om de communie ervaring compleet te maken, kan je ook aan de kinderen denken. Tadaaz biedt ook notablokjes of een koker met kleurpotloodjes aan. 

 

Die personaliseer je met een 100% eigen sticker. Hiermee kunnen ze meteen aan de slag, kleuren maar! Wat een origineel communie aandenken!

 

De kleurpotloodjes kan je alvast op de kindertafel leggen bij de start van het feest. Ze zijn immers ideaal om de kleurplaat op de achterzijde van de gepersonaliseerde placemats te kleuren! Fun verzekerd aan tafel!

 

Een communiebedankje van hout

Wat ook heel mooi oogt zijn houten bedankjes zoals een origineel dominospel waarbij je naam of foto gelaserd wordt in het hout. Dat kan ook bij een leuke houten jojo of balpen! Originaliteit verzekerd.

 

Lekkere bedankjes: chipswikkel of popcorndoosje

Een bedankje dat én lekker én persoonlijk is, dat kan! Maak online een wikkel voor chipsdoosjes met een eigen foto en het motiefje van je kaartjes. Een gepersonaliseerd doosje voor bijvoorbeeld popcorn of andere lekkers kan je ook zelf online maken. Kies je favoriet motief en pas de tekst en foto's aan voor je eigen versie. Blikken doosjes blijven ook een stijlvol alternatief voor je snoepjes!

 

Een prachtig zeeppompje of een originele bellenblaas: de hipste communiebedankjes van het moment

Een communiebedankje is idealiter een leuk aandenken waar vrienden en familie nog lang van kunnen nagenieten. Je bedankjes communie zelf maken was nog nooit zo leuk en makkelijk. 

 

Een leuk zeeppompje in apothekersstijl of een originele bellenblaas is een geschenkje waar je gasten nog lang genot van hebben. Het zeeppompje is helemaal interieurproof en zal ongetwijfeld een mooie plaats krijgen. Bellenblazen zijn dan weer de perfecte communiebedankjes voor kinderen.

 

Ook een leuk beugelflesje, weckpot of een kaarsje zijn blijvende bedankjes die bij de gasten thuis ongetwijfeld een mooie plaats krijgen. 

 

Een speciaal meter en peter cadeau

De meter en peter van jullie zoon of dochter is een absolute VIP op het communie- of lentefeest. Hun rol is immers niet alleen op deze bijzondere dag erg belangrijk, maar al sinds de geboorte hebben zij een speciale band. En dat mag wel eens extra gevierd worden met een heel persoonlijk cadeautje! 

 

Een meter en peter geschenk is dan ook in de eerste plaats een heel persoonlijk geschenkje! Een leuke foto of eigen tekst mag niet ontbreken. Kies je voor een gepersonaliseerde koffiemok, een dienblad met eigen tekst of foto's, onderzetters voor glazen  of een blikken koekjestrommel met persoonlijke afwerking? Dan kies je voor een topgeschenkje voor meter en peter, iets wat ze nog lang zullen koesteren! Op onze website ontdek je gewoonweg alles voor het coolste feest.

 

Nog wat kleine tips

Maak een assortiment, zo is er voor ieder wat wils

Personaliseer je bedankjes naar keuze

Je bedankje vormt een geheel met de communiekaartjes