Hulp nodig ? 050 407 910

Droogbloemen

7 Producten
logo
lagurus ice green TA482-255-03 1

16,25

logo
botao branco TA482-257-03 1

9,99

logo
droogbloemen eucalyptus parvifolia TA482-177-03 1
droogbloemen eucalyptus parvifolia TA482-177-03 2

12,15

logo
lagurus meloen TA482-254-03 1

16,25

logo
gebleekte lagurus TA482-253-03 1

16,25

logo
naturel lagurus TA482-256-03 1

14,50

logo

9,11


Droogbloemen als communie of lentefeest versiering

Een communie of lentefeest plannen vraagt heel wat werk. Je moet aan zoveel denken zoals hapjes, drank, muziek, uitnodigingen, decoratie… Gelukkig kan Tadaaz al een handje uit de mouwen steken. 

Na lang nadenken heb je dan eigenlijk een thema bedacht voor de communie of lentefeest van jouw zoon of dochter. De uitnodigingen zijn verstuurt en gasten beginnen toe te zeggen. De hapjes, drank en muziek zijn geregeld. Dan is het alleen nog de decoratie. 

Dit is vaak de eyecatcher van het feest. Als mensen binnenkomen is dit het eerste wat ze zien, dus natuurlijk wil je dat alles in orde is. 

Tadaaz heeft de leukste decoratie voor een communie of lentefeest. Ontdek al onze decoratie en tafeldecoratie en zorg voor het tofste ooit. 

 

Droogbloemen zorgen voor de finishing touch 

Heb je een heel plan voor ogen hoe de decoratie moet zijn? Dan mag je  zeker de droogbloemen niet vergeten! Het is de perfecte communie decoratie! Het zorgt voor een extra fleurig detail voor een mooie afwerking. 

Weet je wat zo leuk is als je kiest voor droogbloemen als decoratie? Het past overal bij en er zijn tal van mogelijkheden. Daarnaast kan je ook nog eens kiezen tussen verschillende kleuren, zodat het helemaal past bij jouw thema. Kies je eerder voor wat lichtere kleuren of toch meer fan van de donkerdere kleuren? 

Heb je nu gekozen voor een thema met neutrale kleuren of juist echt specifieke kleuren? Geen probleem. Wij hebben zeker en vast enkele kleuren dat helemaal passen bij de stijl van het feest.

Gedroogde bloemen zorgen ervoor dat elke communie of lentefeest een prachtig feest wordt, waar iedereen jaloers op zal zijn!

 

Droogbloemen als communie versiering voor een communie of lentefeest

Gedroogde bloemen zorgen ervoor dat jouw tafels een pareltje worden. Je hebt hier ook zoveel mogelijkheden bij. Denk bijvoorbeeld maar hoe je blaadjes kunt verspreiden over de tafel of misschien kun je op elk bord een gedroogde bloem leggen, dan heeft iedereen ook al meteen een aandenken! 

Je kan ook kiezen om enkel boeketten droogbloemen in een lege vaas te steken. Tegenwoordig is die vintage look weer helemaal in. Of je kan tussen elk servet een een gedroogde bloem steken. Hiermee heb je gegarandeerd de mooiste tafels, waar iedereen onder de indruk zal van zijn! 

 

Droogbloemen als bedankjes

Ben je helemaal fan van deze droogbloemen als decoratie? Dan hebben wij nog een verrassing voor jou! Zo kan je ook kiezen om droogbloemen als bedankjes geven aan je gasten te geven. 

De droogbloemen zitten in een glazen buisjes, die je dus makkelijk kan weggeven. Bij het geven van droogbloemen als bedankje kunnen jouw gasten nog jaren nagenieten van jouw communie of lentefeest! 

 

Oog voor elk detail

Droogbloemen zijn niet enkel ideaal als decoratie, maar ze kunnen ook gebruikt als afwerking voor uitnodigingen, bedankjes, bedankkaartjes en cadeaus. Misschien heb je zelf gekozen om je uitnodigingen af te werken met droogbloemen, dan moet je toch gewoon kiezen voor gedroogde bloemen als versiering! 

Wil je je uitnodigingen naar vrienden en familie versturen op een originele manier. Kies dan voor bijpassende enveloppen en ontwerp je eigen sticker om de enveloppen dicht te kleven. Misschien ga je zelf voor de droogbloemen. Dat zullen pas mooie uitnodigingen worden. 

Wil je daarnaast ook je bedankje personaliseren? Kleef deze stickers dan ook zeker op je bedankjes. Zo zal iedereen onthouden van wie ze dit leuke bedankje hebben gekregen. 

 

Bestel je versiering bij Tadaaz

Ben je helemaal in de wolken van onze droogbloemen? Neem dan maar snel een kijkje naar de rest van onze versiering en wie weet vind jij wel iets dat helemaal bij past bij het communie of lentefeest van jouw zoon of dochter. Blaas iedereen omver met jouw versiering. Mensen zullen meteen onder de indruk zijn van al jouw harde werk! 

Wil je bij ons iets bestellen? Geen probleem! Kies voor je favoriete producten en de hoeveelheid en wij zorgen voor een perfecte levering en kwaliteit van jouw bestelling!