Hulp nodig ? 050 407 910

Communie versiering

Welkomstborden

Menu's

Placemats

Servetten

Tafelkaartjes

Tafelnummers

Vlaggenlijnen

Houten decoratie

Cake toppers

Droogbloemen

My big day.

Heet de gasten welkom op het communie- of lentefeest van je oogappel met dit unieke welkomstbord uit plexiglas. Het zorgt voor een warm welkom en bovendien geeft het een luxe uitstraling aan die unieke dag.

Maak het welkomstbord zelf met de naam en een foto van het feestvarken.

Maak je tafel en zaal nóg mooier met lentefeest of communiedecoratie.

22,06

Extra groot formaat

56,16

Extra groot formaat

56,16

Extra groot formaat

39,17

Extra groot formaat

56,16

0,53

1,91

0,79

2,01

3,19

0,53

0,53

16,25

7,02

1,44

3,19

3,19

8,49

16,79

1,19

Communie versiering helemaal zelf maken

Ben je op zoek naar de mooiste communieversiering voor jullie bijzondere dag? Of zoek je juist lentefeest versiering, of misschien wel een versiering voor een vormsel? Is het eerste communie versiering of juist voor de plechtige communie? 

Zoek niet verder! In onze collectie hebben we de mooiste items voor de versiering en tafeldecoratie van je communiefeest. 

Heb je bijzondere foto’s laten maken van het feestbeest? Misschien heb je ze zelf gemaakt, of ging je voor een professionele fotoshoot? Gebruik die mooiste communiefoto’s overal. 

Van uitnodigingen tot bedankkaartjes en bedankjes. Bij die coole communiekaarten kan je ook bijpassende communie versiering voorzien! En zelfs communie cadeaus vind je in onze collectie. 

Bovendien vind je bij ons verschillende stijlen en thema’s. Wil je al je communie versiering in goud? Geen enkel probleem. 

Een romantisch thema met droogbloemen? We’ve got you. Zo is de tafelversiering van je communiefeest of de decoratie van je lentefeest een heel leuk taakje!

 

Versiering voor je communiefeest: dit zijn je opties

We zijn natuurlijk niet allemaal stylistes. Wil je de versiering van je lentefeest of vormsel versiering graag zelf doen? Kun je wel wat hulp gebruiken? Lees dan mee welke communie decoratie jouw feest mooier maakt. 

 

Welkomstborden communie

De mooiste foto’s van de fotoshoot laat je eenvoudig printen op een mooi plexi welkomstbord communie! Maak zelf een welkomstbord met de naam van je kind op en de datum van het feest. 

Tip: bestel twee welkomstborden en zet eentje bij de entree en eentje bij de feesttafel. Na het feest geef je deze aan de peter en meter van je kind. Zij kunnen er nog jaren van genieten als wanddecoratie!

Is het transparante plexiglas niet zo je ding? Kies dan voor de houten welkomstborden. Ook leuk om aan te duiden welke drankjes beschikbaar zijn bij de bar!

 

Vlaggenlijnen met foto

Wil je de zaal graag versieren, maar niet met saaie slingers? Met onze vlaggenlijnen met foto en tekst heb je gegarandeerd iets speciaals. Je maakt ze zelf met de mooiste foto’s van je communicant of lentefeestbeest. Verkrijgbaar in verschillende toffe designs, bedrukt aan twee zijden! 

Dit is trouwens de perfecte communie versiering voor een jongen. Zij hebben waarschijnlijk geen zin in teveel tierelantijntjes. Bij de versiering communie van een jongen mag het allemaal net wat stoerder zijn.

Zoek je nog wat extra’s? Onze houten decoratie, cake toppers en droogbloemen maken de decoratie communiefeest of lentefeest helemaal af.

 

Tafeldecoratie communie: zo pak je het aan

Natuurlijk kan een prachtige tafel niet ontbreken bij een communie, lentefeest of groeifeest! Dit maakt je feestje hetlemaal af. De communie tafelversiering zorgt ervoor dat alle gasten zin hebben om samen te tafelen. En terwijl de vrienden en familie bijpraten, kunnen alle kinderen spelen en herinneringen maken. 

Maar hoe begin je nu aan de tafelversiering van de communie? En is de tafeldecoratie van een lentefeest eigenlijk anders? 

Nee eigenlijk niet, al hangt dat natuurlijk volledig af van wat je zelf zoekt. Sommige ouders van communicanten kiezen liever een klassiekere aankleding van het communiefeest. Terwijl sommige lentefeestvierders liever wat losser gaan qua tafelversiering lentefeest. 

 

Feestelijke placemats in dezelfde stijl als je uitnodiging

Voor de tafelversiering van vormsel, communie of lentefeest, start je best bij de placemats. Deze bepalen al een groot deel van de kleuren op je tafel. Ze zijn natuurlijk behoorlijk zichtbaar op de tafel. 

Geef je feestzaal meteen een vrolijke look met kleurrijke placemats in dezelfde stijl. Het leuke is dat je de placemats helemaal zelf kan maken in de online editor. Zo leuk en eenvoudig dat zelfs zoon of dochterlief kan helpen om de tafelversiering te maken! Met een placemat met foto ga je ongetwijfeld scoren!

Extra leuk aan onze placemats is de toffe kleurplaat die op de achterzijde staat. De jongste gasten op het feest zullen langer aan tafel blijven om te kunnen kleuren. Tip: voorzie bij de placemats ook een kokertje met potloodjes en waskrijtjes!

 

Menukaarten in als communie versiering

Nu je placemats gekozen zijn, doe je er goed aan om na te denken over het menu. Het geeft een extra feestelijk gevoel als je gasten weten wat er op het menu staat.

Bij Tadaaz zijn we druk bezig geweest om mooie menukaarten voor communie te maken. In onze collectie vind je menukaartjes in verschillende stijlen. Wil je je zoon of dochter laten stralen? Maak zelf de mooiste menukaarten met foto. 

Je hoeft trouwens niet op ieder bord een menukaart te leggen. Je kunt ook overwegen om er enkele per tafel neer te leggen. 

 

Werken met tafelkaartjes

Tafelkaartjes zijn niet alleen een mooie toevoeging aan jullie communie versiering. Ze zijn ook super handig! Laat vrienden en familie weten waar ze mogen plaatsnemen aan tafel. 

Zo zorg je dat kemphanen uit elkaars buurt blijven en misschien wel nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan! Tafelkaartjes hebben we ook met een mooie communiefoto. Wist je trouwens dat we ook glasringen hebben? 

 

Servetten met naam en foto als versiering communie

Wil je je tafel nog een upgrade geven? Laat dan servetten bedrukken met de naam van je zoon of dochter! Je kunt zelfs een foto laten toevoegen. 

Servetten met naam en foto zijn perfect als versiering voor eerste communie (of plechtige of lentefeest natuurlijk). Gasten zullen het zonde vinden om hun servet te gebruiken, zo mooi zijn ze! 

 

Tafelnummers bij groot aantal gasten

Verwacht je een groot aantal gasten? Onze tafelnummers kun je helemaal stijlen volgens je eigen ontwerp. Zo weten je gasten precies aan welke tafel ze verwacht worden en het vermijdt discussie. Tafelversiering die zowel mooi als functioneel is!