Hulp nodig ? 050 407 910

Communie versiering

Houten decoratie

Vlaggenlijnen

Placemats

Menu's

Servetten

Cake toppers

Tafelkaartjes

Droogbloemen

Welkomstborden

logo

My big day.

Heet de gasten welkom op het communie- of lentefeest van je oogappel met dit unieke welkomstbord uit plexiglas. Het zorgt voor een warm welkom en bovendien geeft het een luxe uitstraling aan die unieke dag.

Maak het welkomstbord zelf met de naam en een foto van het feestvarken.

Communie versiering helemaal zelf maken

Als je bijzondere foto’s hebt laten maken, kan je die mooiste communiefoto’s maar beter overal benutten. Van uitnodigingen tot bedankkaartjes en bedankjes. En van communie versiering tot gepersonaliseerde cadeaus… 

 

We weten dat de kinderen staan te popelen om hun persoonlijke touch aan hun evenement te brengen. Daarom is ons assortiment vol van kleurrijke, moderne en originele kaartjes. 

 

Bij de meeste menukaartjes is het zelfs mogelijk om een foto toe te voegen. Persoonlijker kan niet, toch? Een eerste of plechtige communie? Communie versiering past op elk feest!

 

Werken met tafelkaartjes

Tafelkaartjes zijn niet alleen een mooie toevoeging aan jullie communie versiering. Ze zijn ook super handig! Laat vrienden en familie weten waar ze mogen plaatsnemen aan tafel. 

Dit kan met een mooie communiefoto. Je oog voor detail zal niemand ontgaan. Alles is in de puntjes afgewerkt.

 

Menukaarten in als communie versiering

Bij Tadaaz zijn we druk bezig geweest om mooie communiekaarten en menukaartjes voor communie te maken. Een communie is namelijk een bijzondere gebeurtenis , en daar hoort ook een tof product bij. Wij hebben dan ook menukaartjes in verschillende stijlen gemaakt. Want iedereen viert zijn/haar communie toch op een eigen manier. Die mooiste communiekaarten kan je eenvoudig online personaliseren met de leukste tekst, je naam en een mooie foto! Voor welk ontwerp van communiekaarten ga jij kiezen? We zijn alvast benieuwd!

 

Bij die coole communiekaarten kan je ook bijpassende communie versiering voorzien! Maak zelf de mooiste menukaarten met eigen foto. Kies voor een originele vorm zoals een piramide of een krijtbord als menukaart op jullie feesttafel. Kies voor een afwerking met goudfolie voor een schitterend effect. 

Je gasten hebben dankzij je tafelkaartjes al vlotjes de weg gevonden naar hun plaats. Nu komen ze ook nog te weten wat ze op hun bord kunnen verwachten. Smakelijk!

 

Feestelijke placemats in dezelfde stijl als je uitnodiging

Geef je feestzaal meteen een vrolijke look met kleurrijke placemats in dezelfde stijl als je communiekaartjes en bedankjes. Het leuke is dat je de placemats helemaal zelf kan maken in de online editor. Laat je zoon of dochter zelf kiezen voor hun communie- of lentefeest.

 

Je kiest je favoriete stijl, kleuren en tekst en voegt er eventueel nog een leuke foto aan toe. Zo leuk en eenvoudig dat zelfs zoon of dochterlief kan helpen om de tafelversiering te maken! Met een placemat met foto ga je ongetwijfeld scoren!

 

Extra leuk aan de placemats van Tadaaz is de toffe kleurplaat die op de achterzijde van de placemats staat. De jongste gasten op het feest zullen ongetwijfeld langer aan tafel blijven om deze tekening te kunnen inkleuren. Tip: voorzie bij de placemats ook een kokertje met potloodjes en waskrijtjes!

 

Maak er een totaalpakket van!

Wil je het echt helemaal goed aanpakken, dan ga je voor een totaalpakket! Je begint bij coole communie uitnodigingen… Kies je favoriete thema en hierop kan je alle andere noodzakelijke drukwerk baseren. 

 

Bijpassende bedankkaartjes en bedankjes. Zoals kubusdoosjes en snoepzakjes die je kan vullen met lekkers. Je kan ook kiezen voor een leuk retro zeeppompje of een bellenblaas die je met stickers kan personaliseren!

 

Dan heb je nog de communie versiering. Menukaarten, tafelkaartjes, servetringen en placemats maken van je tafel een echte feesttafel. Tot slot heb je nog leuke fotocadeaus. Verras meter, peter en grootouders met een origineel cadeau met je communiefoto’s erop. 

 

Denk maar aan een gepersonaliseerd wijnkistje met je foto en een leuke tekst erop voor je peter. Of een mok of dienblad met jou erop voor je meter. Ze zullen je heel erg dankbaar zijn en kunnen nog jaren genieten van dit prachtige gepersonaliseerde cadeau. 

En tot slot.. vergeet vooral niet te genieten van deze speciale en bijzondere dag!