Hulp nodig ? 050 407 910

Favorieten

Communiecadeaus voor meter en peter

210 Producten
snoeppot met hartjesmotief en hartjessnoep TA14979-2300005-03 1
snoeppot met hartjesmotief en hartjessnoep TA14979-2300005-03 2

17,09

24,99


Zoek je een cadeau voor meter en peter voor communie?

Goed nieuws: je bent hier aan het goede adres! Wij hebben de meest originele communie cadeaus voor meter en peter verzameld.

 

Een bijzonder cadeau communie voor meter en peter

Doet jouw zoon of dochter binnenkort zijn of haar communie, vormsel of lentefeest? Dan staat jullie een hele speciale dag te wachten. Ongetwijfeld zijn jullie al een tijdje bezig met de voorbereidingen en is het meeste nu al op orde. De feestzaal of de catering is al geregeld en de uitnodigingen zijn al verstuurd. De outfit van je feestvarken hangt al weken te shinen in zijn of haar kast en mogelijk zijn ook de foto’s al getrokken! Dan ben je wel toe aan de laatste stap van je voorbereidingen: de meest originele communie bedankjes voor meter en peter!

 

De meter en peter spelen een bijzondere rol in het leven van je communicant, zeker op een speciale dag als deze. Zoveel jaar geleden vroeg je aan hen of zij een speciale functie wilden opnemen in het leven van je zoon of dochter, en waarschijnlijk doen ze dat vol trots. Dan is het natuurlijk heel leuk om ze nog eens extra in de spotlight te zetten tijdens de communie of het lentefeest. En extra leuk: zo kun jij nog eens uitpakken met de mooiste communiefoto’s van je zoon of dochter!

 

Welk communie cadeau voor meter en peter is geschikt?

Natuurlijk geef je niet aan iedereen dezelfde cadeaus… Het zou maar een saaie, eentonige wereld worden! Laat zien dat je zowel peter als meter goed kent met een cadeau dat hen op het lijf geschreven is. We nemen je mee in de leukste ideetjes voor een cadeau communie voor meter en peter!

 

Een origineel cadeau voor peter bij communie

We hebben ontzettend veel leuke cadeaus in ons assortiment die perfect zijn om de peter van je kind mee te verrassen. Bijna iedere peter kun je wel blij maken met een fotocollage, fotopaneel of foto standaard met foto’s van hun petekind. Er zijn vele originele cadeaus te vinden, waarbij je met een persoonlijke gravering het allemaal nog iets persoonlijker maakt.

 

Natuurlijk kun je ook wat specifieker gaan. Is de peter een echte gezondheidsfreak? Maak hem dan blij met een gepersonaliseerde weckpot met granola! Voor de echte snoepkonten zijn er ook weckpotten met de lekkerste snoepjes en de mooiste foto van jouw communicant!

 

Is de peter een echte keukenprins of barbecue king? Denk dan eens aan een gegraveerde snijplank of een lederen schort. Foto’s van het feestvarken kun je hier niet op kwijt, maar je kunt natuurlijk wel stijlvol aan de wereld duidelijk maken van wie deze man de peter is!

 

Echt Bourgondiërs maak je blij met een gegraveerd wijnkistje met foto, een natuurwijn met gepersonaliseerd etiket of een koekjestrommel gevuld met veel lekkers! Tip: als je nog energie over hebt in de dagen voor de communie kun je samen nog koekjes bakken om in de koekendoos te steken! En heb je even geen energie meer: no panic mom! We verkopen ze ook gevuld met de lekkerste koekjes.

 

Een uniek cadeau voor meter bij communie

De meter van jouw zoon of dochter wil je op de dag van de communie natuurlijk ook gelukkig maken! Geef haar een onvergetelijk aandenken aan de communie of het lentefeest met een mooie fotocollage, fotostandaard of fotopaneel. Kies gewoon de mooiste foto’s van je zoon of dochter in de feest outfit en je bent meteen klaar met je cadeautje voor de meter tijdens de communie!

 

Wil je iets verder gaan? De meeste dames worden ook blij van decoratie spulletjes. Een gepersonaliseerde, handgemaakte geurkaars, geurstaafjes met een toffe foto van de communicant en een lieve tekst… De mogelijkheden zijn eindeloos! Ook leuk: een gepersonaliseerd linnen tasje om zelf te vullen met wat leuke spulletjes waar de meter helemaal happy van wordt.

 

Kortom: een cadeau voor meter en peter voor lentefeest of communie hoeft nu ook niet zo moeilijk te zijn. Probeer even een originele hoed op te zetten en laat je inspireren door de meest originele cadeaus met foto en tekst in ons aanbod. Ongetwijfeld zullen de VIPS van jullie feestje stralen op deze speciale dag met de mooiste unieke aandenkens!

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.