Hulp nodig ? 050 407 910


Geef een gepersonaliseerde muismat met foto cadeau

Je wil iemand verrassen! Dat is altijd leuk. Ben je op zoek naar een tijdloos en persoonlijk cadeau? Kies dan voor een tof muismatje met foto’s. 

Een muismat personaliseren met naam en foto’s

Een muismat bedrukken is heel eenvoudig. Maak zelf het ontwerp met een mooie foto of persoonlijke boodschap. Jouw eigen muismat met eigen foto maken we met veel liefde!

Je muismat laten bedrukken met uw logo, tekst of favoriete foto is origineel als cadeau! Jouw muismat is een functioneel geschenk voor wie het mag ontvangen. E-mails checken en surfen op het internet was nog nooit zo leuk. De anti slip persoonlijke muismat zal heel vaak gebruikt worden. 

Muismat bedrukt met foto’s

Hebben jullie heel wat mooie herinneringen samen? Dan is een muismat maken met al die toffe foto’s een geweldig idee. Vereeuwig die onvergetelijke momenten op onze muismatten en dan wordt de ontvanger dagelijks herinnerd aan die unieke momenten.

Op onze website personaliseer je eenvoudig jouw unieke muismat met eigen teksten en foto’s. Misschien is het een cadeau voor een communie, huwelijk, geboorte of een bijzondere verjaardag? Of wil je jouw collega verrassen die op pensioen gaat? De gepersonaliseerde muismat is een tof cadeau idee voor heel wat mensen!

Populaire categorieën.