Hulp nodig ? 050 407 910

Kerstcadeau peter

89 Producten
logo

De meest unieke kerstcadeaus voor peter!

Heeft jouw kindje de liefste peter van de hele wereld? Dan verdient hij natuurlijk een lief kerstcadeau bij het uitwisselen van cadeautjes tijdens het kerstdiner! 

Maar laten we eerlijk zijn tegenover elkaar: voor mannen iets leuks kopen is soms toch net een tikkeltje moeilijker! Bovendien zit het heel kort op de periode van de nieuwjaars cadeaus en wordt er dan vaak ook een cadeautje verwacht. Fieuw… zie je het nog zitten? 

Onze 7 gouden tips voor het allerbeste kerstcadeau voor peter

Volg onze 7 stappen naar het allerleukste kerstcadeau voor de peter van je zoon of dochter

Stap 1: Begin op tijd! 

Je moet al zoveel kerstcadeaus kopen, voor zoveel verschillende mensen. Voor de liefste peter van de hele wereld wil je dit echt niet rushen! 

Bovendien zit er vaak ook nog wat levertijd op de allermooiste producten. Dus als je geen kerststress wil, begin je best tijdig aan het kerstcadeau voor de peter van je kindje. 

Stap 2: Weet wie je voor je hebt. 

De meter is de peter niet en andersom! Een speciaal persoon vraagt om een speciale aanpak. 

Wat zijn de sterktes van de peter van jullie kindje? Is hij ontzettend goed in koken, een echt sociaal dier dat voor andere mensen leeft? Of is hij altijd in voor een apero en zit hij niet graag om een drankje verlegen? 

Stap 3: Weet wie het geeft. 

Natuurlijk weet de peter ook wel dat de schattige baby die daar in de hoek van de kamer ligt te slapen het kerstcadeautje niet persoonlijk heeft uitgezocht. Neemt niet weg dat je wel je best kunt doen om het zo persoonlijk mogelijk te laten aanvoelen. 

Kan jouw kindje zich al een beetje uitdrukken? Vraag dan eens wat hij of zij leuk vind om te geven aan de peter voor kerstmis. Wat denkt je kindje dat hij nodig heeft of leuk zou vinden? Soms komen de meest verrassende antwoorden (en dus ook de meest originele) uit een kindermond! 

Stap 4: kies nu het leukste kerstcadeau

Kies nu het meest originele gepersonaliseerde kerstcadeau voor peter. Is hij altijd zijn sleutels kwijt of net een nieuwe auto: een sleutelhanger met foto. Een echte hobbykok geef je de mooiste snijplank met gravering. Een zoetekauw maak je blij met een snoeppot of koekjestrommel (bonustip: zelf koekjes bakken & nadien ideaal om tekeningen van het petekindje in te bewaren!).

Stap 5: ontwerp het cadeau

Zorg voor de juiste uitstraling van het cadeau. Waarschijnlijk heb je nu wel al een idee wat je wil geven aan de peter als kerstcadeau. Nu is het belangrijk om eens te overwegen wat je wil dat je cadeautje uitstraalt. 

Een selfie op het cadeau laten afdrukken van peter en petekindje? Of liever een uitspraak die echt op beiden van toepassing is (oj mo leute et!)? 

Kom je tot de conclusie dat er weinig foto’s zijn van hen samen: meteen op het lijstje van goede voornemens zetten!

Je kunt je gepersonaliseerde cadeau zeker ook redden door een toffe tekening of verfwerkje te laten maken. Je neemt er een foto van zodat je deze foto straks kunt toevoegen op het kerstcadeau voor peter! De tekening kan in kerstsfeer zijn, maar ook bijvoorbeeld een zelfportret van je kindje en zijn of haar peter. Origineel genoeg? 

Stap 6: extraatjes voor het kerstcadeau

Je gepersonaliseerde cadeau is ontworpen en besteld: hoera! Maar tijd om te rusten: vergeet het maar. Het is namelijk ontzettend leuk om even na te gaan of je het cadeautje nog verder wil pimpen met wat extraatjes. 

Denk aan heerlijke speciaalbiertjes bij die leuke bieropener, een zalige fles wijn om in de wijnkist te doen, een sleutelhanger met foto kun je vastmaken aan een mini autootje, bij een blik met koekjes horen natuurlijk zelfgebakken koekjes, in een broodtrommel doe je een bon om samen te gaan lunchen, bij een set van zeeppompjes geef je een toffe set keukenhanddoeken. 

Stap 7: inpakken maar

Heb je de vorige stappen gevolgd? Dan denk je waarschijnlijk dat je klaar bent, maar een heel belangrijk onderdeel moet nog komen: de aankleding oftewel het inpakken! 

Laat je kindje helpen door wat te knutselen om het kerstcadeau zo mooi mogelijk te overhandigen aan de peter. Denk aan tekeningen als verpakking, een geknutseld labeltje, een afdruk van een zoen op papier! Hoe zelfgemaakter het cadeau eruit ziet, hoe schattiger. Het cadeau is immers heel stijlvol en afgewerkt, dan mag je gerust de kinderhand wat zwaarder laten doorwegen in de uiteindelijke styling! 

Vergeet ook niet dat de meeste kids knutselen ontzettend leuk vinden, en dat er natuurlijk thuis in de rush van iedere dag niet altijd tijd voor gemaakt wordt. Heeft je kindje echt geen zin om te knutselen, forceer dan niet verder hoor: dan past het gewoon niet bij je kindje en dus ook niet bij het cadeau dat je wil geven aan de peter. 

Merry Christmas!

Zo, met deze 7 stappen ben je helemaal klaar om het allerleukste kerstcadeau te ontwerpen voor de peter van jouw kindje. Zorg dat je wat vooronderzoek kunt doen en genoeg tijd hebt. Zo wordt het ongetwijfeld een van de leukste cadeautjes die de peter dit jaar voor kerst zal krijgen! 

Nog een kleine tip: laat je niet teveel beïnvloeden door wat anderen doen of wat anderen zouden kunnen denken. In een kleine setting zoals aan het kerstdiner ben je misschien bang om scheve ogen te krijgen bij bepaalde cadeaus. Trek je daar niets van aan: jij weet wat de peter leuk vindt en dat is werkelijk het enige dat telt! 

Populaire categorieën.