Hulp nodig ? 050 407 910

Verjaardagscadeaus voor haar

163 Producten
logo

De meest originele verjaardagscadeaus voor haar

Binnenkort een jarige in de familie of vriendenkring? Niet alleen reden voor een feestje, maar ook reden voor een cadeautje! Soms kun je daar helemaal in vastlopen. Hoe hard je je hersens ook laat kraken, je kan maar geen uniek cadeautje vinden! Bezorgd dat je niks gaat vinden? Natuurlijk wel: Tadaaz to the rescue! Wij vinden het erg leuk om je te laten zien wat er allemaal mogelijk is om haar te verrassen! 

Vergeet de stereotypes: niet alle vrouwen willen hetzelfde! 

Vergeet one size fits all en dat soort onzin! Geen mens is gelijk en daarom bestaat één verjaardagscadeau voor de vrouw niet. Natuurlijk kun je wel dicht in de buurt komen als je je verdiept in het karakter van de dame in kwestie. Voor wie ben je iets aan het zoeken? Gaat het om je grootmoeder van 97? Of is het je lieve buurvrouw of beste vriendin? Misschien wil je wel iets cadeau geven aan de lieve meter van je kindje of de onthaalmoeder van de oudste. 

 

Als je goed voor ogen hebt wie je wil verrassen met een verjaardagscadeau, is het belangrijk dat je je vervolgens gaat verdiepen in wat de vrouw leuk vindt. Welke hobby’s doet ze graag? Waar wordt ze blij van? Welke interesses heeft ze? Wat doen jullie samen graag? Hoe beter je vooronderzoek is, hoe leuker je cadeautje voor haar verjaardag straks kan worden! 

 

Denk ook eens na over de soort verjaardag die er te vieren valt. Wordt ze bijvoorbeeld 30, 40 of 50 jaar? Zo’n bijzondere mijlpaal moet natuurlijk gevierd worden. Ook hogere leeftijden zoals 80, 90 of 100 jaar zijn ontzettend speciaal om samen te mogen vieren. 

 

Wat extra inspiratie nodig voor leuke cadeaus? De kookfan maak je blij met een gegraveerde snijplank en lederen schort, de workaholic is in de wolken met een mok of drinkfles voor op kantoor of een handig gepersonaliseerd notitieboekje… Een cadeautip voor vrouwen die graag tip top verzorgd zijn: een mooie verzorgingsset met foto en eigen tekst! Ook mooie decoratie voor in huis, denk dan aan een handgemaakte geurkaars of heerlijke ruikende geurstokjes, kan een heel origineel cadeau voor een vrouw zijn! 

 

Denk ook eens wie zij is voor jou. Je mama, oma of de meter van je kindjes? Dan is een leuk cadeau nooit ver weg als je foto’s van haar kinderen of kleinkinderen gebruikt! Die maken alle cadeaus instant mooier. Het is ook leuk en origineel om eens een foto van lang vervlogen tijden te gebruiken. Die oude foto zit misschien al een tijdje in haar oude fotoboek, door hem te vereeuwigen op een mooi cadeau kan ze er weer dagelijks van genieten. Zie je wel: het perfecte cadeau is al binnen handbereik! 

Een fotocadeau om blij van te worden

Bijna iedere vrouw wordt blij van tijd doorbrengen met vrienden en familie. Wat is er dan leuker dan foto’s te verwerken in haar verjaardagscadeau? Denk aan de familiekiekjes van jullie laatste vakantie, of de laatste date night met de girls. Als je deze foto’s laat schitteren op een luxe fotopaneel of een mooie houten fotohouder met droogbloemen, is jouw cadeau gegarandeerd een groot succes. 

 

Gouden tip: kun je niet kiezen uit de vele leuke foto’s, of weet je dat ze snel kritisch is op foto’s van haarzelf? Maak dan een fotohouder met ruimte voor 12 foto’s! Op die manier kan ze regelmatig eens afwisselen welke foto ze op haar kast wil hebben. 

Zo zorg je voor een origineel verjaardagscadeau voor een vrouw

De originele verjaardagscadeaus voor vrouwen liggen niet voor het oprapen. Je moet er wel echt even voor gaan zitten. Maar als je eenmaal weet waarmee je haar wil verrassen, kan het snel gaan. Op onze website kun je eenvoudig een cadeau personaliseren met eigen foto en/of tekst. 

 

Als je vervolgens bestelt, kun je je cadeau binnen enkele dagen al thuis verwachten, mooi op tijd voor haar verjaardag! Dan is het alleen nog een kwestie van mooi inpakken en op het juiste moment aan haar geven, met je liefste glimlach en wat dikke zoenen natuurlijk! 

Populaire categorieën.