Hulp nodig ? 050 407 910


Gepersonaliseerde wijnfles voor 

Drink jij af en toe wel eens een lekkere fles wijn met de vrienden of familie en genieten zij er ook zoveel van zoals jij, geef dan hun een leuk uniek en persoonlijk cadeau voor een speciale gelegenheid zodat zij de avonden met jou niet snel zullen vergeten. 

 

Deze fles rode of witte wijn kan je personaliseren met een leuke foto en een toffe quote of boodschap. Een gepersonaliseerde fles wijn wil iedereen toch!

 

Een gepersonaliseerde fles wijn voor iemand bijzonder!

Wie houdt er nu niet van een fles wijn? 

 

Op onze website vind je twee verschillende soorten waaruit je kan kiezen en die je kan personaliseren. We hebben een rode natuurwijn van 2019 uit Italië. Deze kan bewaard worden en heeft een kruidige smaak met wilde bessen in. Het is een zachte wijn met mooie ronde tannine en heerlijk bij vleesgerechten. 

 

Onze witte natuurwijn van 2019 is ook van Italië. Deze wijn past perfect bij apero, lichte visgerechten of heerlijke frisse slaatjes. Het heeft een frisse smaak met de geur van pompelmoes, granny smith appel en witte bloemetjes. 

 

Met deze fles wijn kan die bijzondere persoon nog lang nagenieten door de leuke gepersonaliseerde sticker met foto en persoonlijk tekstje dat jij hebt gemaakt! 

Populaire categorieën.