Hulp nodig ? 050 407 910

home

Kaarsen

45 Producten

Gepersonaliseerde kaarsen voor een betoverende sfeer

Krijg jij soms het gevoel dat kaarsen of geurkaarsen je ‘mood’ kunnen beïnvloeden? Ze zijn zo in de laatste tijd! De sfeer die een geurkaars kan brengen in je woonkamer tijdens een gezellige winteravondje… Aahh zalig toch! Of gewoon het magische geschitter van kaarsjes in het algemeen. Een topper in huis decoratie en ideaal als cadeautje voor je geliefden.

Kaarsen of geurkaarsen kunnen leuke herinneringen oproepen en dat is extra leuk als ze gepersonaliseerd zijn! En dat kan je doen bij Tadaaz! De trendy kaarsen kun je personaliseren met een foto, een quote, een naam of een dankwoordje erbij. Of het nu herinneringen zijn met mama en papa of een foto van oma en opa om hen te bedanken. Je kan elke boodschap kwijt op een elegante kaars!

 

Geurkaars gepersonaliseerd voor elk Happy Moment

Wil je je eigen geurkaars voor in de koude winterdagen of een cadeautje voor het huwelijk van je beste vriend/vriendin? Of een bedanking voor juf of meester op het einde van het schooljaar? Onze geurkaarsen kunnen gepersonaliseerd worden voor elk Happy Moment! 

Onze gepersonaliseerde kaarsen zijn beschikbaar in warme en effen kleuren, zwart met matte afwerking, amberkleurig glas en goud. Deze luxe geurkaarsen zijn handgemaakt, dus zeer passend voor in een gezellige woonkamer en als een chic cadeau voor je geliefden. De persoonlijke boodschap op de sticker is extra leuk en dan hebben we het nog niet over de heerlijke geuren!

 

Een gepersonaliseerde geurkaars met houten deksel

Heb je liever enkel en alleen een quote, een naam of een persoonlijke boodschap op je geurkaars? Dan kan dat mooi bedrukt worden op de houten deksels van je charmante geurkaars! Dit wordt gelaserd in het stijlvolle houten deksel. Gepersonaliseerde kaarsen met deksel kunnen een perfecte cadeau zijn voor jezelf of voor je meter en peter om een warm cadeau te geven. 

 

Gepersonaliseerde geurkaarsen zonder deksel

Kaarsen kan je ook gepersonaliseerd verkrijgen zonder deksel. Dit betekent dat je jouw geurkaars kan personaliseren met een gepersonaliseerde sticker met naam, quote of  een memorabele foto met je broers en zussen. We hebben zelfs enkele ontwerpen met goudfolie voor een extra schitterend effect!

 

Verkrijg je gepersonaliseerde kaars met een zalige geur

Natuurlijk is de geur even belangrijk! De geurkaarsen hebben een zalige geur van Cubaanse tabak en eik om je woonkamer of slaapkamer een betoverende en gezellige sfeer te geven.

 

Gepersonaliseerde geurstokjes als alternatief

Zijn kaarsen niet altijd jouw ding? Dan zijn de geurstokjes misschien wel iets voor jou! Geurstokjes kan je ook personaliseren met toffe foto’s, naam, quote of een persoonlijk berichtje! De geurstokjes hebben een geur van cederhout, wat zorgt voor een warme, aangename en romantische sfeer.

 

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.