Hulp nodig ? 050 407 910

home

Valentijnscadeaus voor hem

90 Producten

Het meest romantische valentijnscadeau voor hem 

14 februari is dichterbij dan je denkt. Je zal vast al eens nagedacht hebben wat je je man of vriend zou geven die dag. Het is een dag waar de liefde gevierd moet worden. 

Dit jaar ben je opzoek naar een echt origineel cadeau voor Valentijn. 

Een leuk valentijnscadeau vinden is een hele opdracht, wij helpen jou om een origineel valentijnscadeau te vinden zodat jullie samen romantisch kunnen genieten. 

 

Wine is my valentine

Je weet wat ze zeggen, de liefde gaat door de maag! En zeker van een man ;)

Personaliseer een fles rode wijn met de liefste foto van jullie samen en een leuke boodschap of quote die dit gepersonaliseerd cadeau een extra persoonlijke boost geeft.

Het verrassen met een origineel valentijnscadeau als dit kan alleen voor romantische belevenissen zorgen. Hierbij hebben we ook een bijpassende wijnkist of hippe onderzetters,  waar je een romantische boodschap en foto op kan zetten. 

 

All you need is love and wine, lots of wine! Dit origineel romantisch cadeau is op onze website te vinden. 

 

Kies jouw Valentijnsgeschenk 

Je kan meerdere cadeaus laten personaliseren voor je geliefde. Net zoals jouw partner zal jouw valentijnscadeau er oogverblindend uit zien. 

Valentijn is een dag waarop je jouw grote liefde een origineel cadeau kunt geven, daarmee kunt u laten zien aan uw man of vriend hoe graag je die ziet, wij kunnen je daarbij helpen! Met een gepersonaliseerde product zal deze Valentijn nog persoonlijker en romantischer zijn. 

 

Valentijnscadeau man: de leukste ideeën

Je man verrassen op Valentijn is super romantisch! Onze romantische cadeaus maken het alleen nog beter. Ben je nog op zoek? Ontdek alle cadeaus om mannen (en vrouwen) te verrassen.

 

Is hij een zoetebek? Kijk dan snel eens naar onze website waar je vol lekkers kan vinden zoals een koekendoos, heerlijk pot met snoep, luxe pralines, .. en dit alles kan je personaliseren met een foto en tekstje. 

 

Is hij eerder iemand die graag relaxed is? Dan zal de geurkaars, badzout, handzeep en crème set meer iets voor jouw geliefde zijn, personaliseer ze allemaal en geef deze originele valentijnscadeaus waardoor hij helemaal zennnnn.. van zal worden.  

Ga aan de slag en maak een gepersonaliseerd valentijnsdag cadeau. 

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.