Hulp nodig ? 050 407 910


Een unieke gepersonaliseerde pot badzout

Heb jij nog een leuk cadeautje nodig voor vrienden of familie? Hier hebben we verschillende gepersonaliseerde producten die je kunt gebruiken als leuk geschenkje.

Ben jij iemand die graag een bad neemt of is degene waar jij een cadeautje aan wil geven een relaxed persoon. We hebben voor u een glazen pot met heerlijk ruikende badzout! Het houten dekseltje kan je personaliseren met een leuke quote en of naam.

 

Soorten geuren en kleuren voor een zalig bad

We hebben 3 verschillende geurtjes en kleurtjes. We hebben een pot die gevuld is met roze hibiscus badzout, met gele Allegro badzout en een groen gekleurd badzout met de geur van Thé chai. Het zijn alledrie unieke geuren die jouw relaxed bad momentje zeker een boost zullen geven. Het perfecte cadeau toch voor iemand bijzonder?

 

Een persoonlijke touch aan je pot badzout

Persoonlijke cadeautjes zijn moeilijk te vinden maar wij hebben het allemaal! Een glazen pot met heerlijk ruikend badzout is het perfecte relaxerende cadeau. Met een mooie boodschap bovenop het houten deksel gelaserd heb je een origineel geschenk!

Heeft jouw beste vriend of opa een relax momentje nodig? Geef dan zeker deze pot badzout waardoor hij of zij zich helemaal terug kan opladen. Dit glazen potje kunnen ze hergebruiken, het houten dekseltje met jouw persoonlijke boodschap erop zal zeker en vast niet rap weggegooid worden.

Populaire categorieën.