Hulp nodig ? 050 407 910

Favorieten

Houten kisten

26 Producten
houten kist met naam en schuifdeksel TA14822-2100001-03 1
houten kist met naam en schuifdeksel TA14822-2100001-03 2
Extra groot formaat

39,17


Cadeautip: een gepersonaliseerde houten kist met naam

Een prachtig en persoonlijk cadeau voor iemand bijzonder is een stijlvolle houten kist met naam! Deze kan dienen als herinneringsdoos om alle waardevolle spullen in te bewaren.

Geef je dit als geschenk voor een feest? Het feestvarken kan deze gebruiken om alle cadeautjes en enveloppen in te bewaren. Nadien kan de kist met naam een bijzondere plaats krijgen in huis!

Gepersonaliseerde houten kist als houten memory box

Iedereen heeft wel enkele bijzondere spullen die een bijzondere betekenis hebben. Een geluksbrenger, een herinnering aan iets of iemand, een bijzonder cadeautje dat je ooit van iemand kreeg... 

Dit alles kan je bewaren in de houten memory box. Bovendien is de houten kist met naam gepersonaliseerd dus iedereen weet tot wie de bijzondere houten kist behoort. Een prachtig geschenk voor iemand bijzonder? Zeer zeker! De gepersonaliseerde houten kist met naam zal ongetwijfeld een bijzondere plek krijgen.

Waar wacht je nog op? Personaliseer de houten kist met naam of een unieke quote of datum als origineel cadeau.

Gepersonaliseerd houten kistje om nooit meer te vergeten

De memory box hout krijgt bij iedereen een prachtig plekje in huis. Het is een persoonlijk cadeau dat ze altijd zullen bewaren. De ideale manier om mooie herinneringen in te bewaren.

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.