Hulp nodig ? 050 407 910

Kerstcadeau meter

206 Producten
logo

De warmste kerstcadeaus voor je meter

Ben jij op zoek naar een origineel kerstcadeau voor je allerliefste metertje? Of zoek je zelf een lief geschenk om met de feestdagen te geven aan de meter van je kindje(s)? Neem dan een kijkje in onze collectie en vind het perfecte gepersonaliseerde cadeau! Heb je wat meer tips nodig om al helemaal in kerststemming te komen? Lees dan even mee naar de verschillende opties om een gepersonaliseerd cadeau te maken. 

It’s the most wonderful time of the year… 

Bij veel gezinnen wordt kerst uitgebreid gevierd, de gemiddelde Vlaming geniet er dan ook van om met familie samen te komen voor een gezellig kerstdiner. En wat is er leuker dan cadeautjes uitdelen en krijgen? Gepersonaliseerde kerstcadeautjes maken en uitdelen! Zo maak je jouw kerstgeschenkjes nog origineler en steel je ongetwijfeld de show bij je familieleden tijdens de leukste tijd van het jaar. 

De meter: de vrouwelijke VIP van het kerstdiner

Natuurlijk doe je voor de meter van je zoontje of dochtertje (of voor je eigen lieve metertje) graag iets speciaals. Je wil graag iets persoonlijks geven, maar ook iets blijvends en origineels. Het liefst ook iets dat de speciale band mooi uitdrukt, bijvoorbeeld met een bijzondere tekst en een van de mooiste foto’s. Waarom zou je voor de meter of peter dan geen origineel cadeau voor kerst bestellen? Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde fles wijn, een mooie fotohouder met droogbloemen of een prachtig linnen schort met foto van jouw kleintje erop. 

De leukste kerstcadeaus voor meter vind je zo… 

Als je het geschenk persoonlijk gaat zoeken en ontwerpen, kun je bijna niet mis schieten! Jij kent de meter in kwestie waarschijnlijk door en door en zo weet je meteen of ze blij zou zijn met een bepaalde attentie. Kerstcadeaus voor meter kun je best kiezen op basis van passies of hobby’s. Is de meter in kwestie een echte hobbykok, helemaal verliefd op alle foto’s van je kindje, iemand die continue haar huis anders inricht of helemaal blij wordt van mooie verzorgingssets? Dan geeft dat je al een eerste richting waar je het ideale cadeau gaat vinden. 

Bonustips: geef jij het cadeau, of geeft je kindje een kerstcadeau aan meter? 

Natuurlijk ken jij je moeder/bestie/schoonzus eigenlijk het beste, maar vergeet niet dat het eigenlijk je kindje is dat het cadeautje geeft. Overleg dus zeker eventjes wat hen een leuk cadeautje lijkt voor hun meter. Kleine kids hebben natuurlijk toch een iets andere visie op de wereld: hen valt vanalles op. Dat hun meter een nieuwe hobby lijkt te hebben, gelukkig wordt van lekker ruiken, de living alweer anders ingedeeld is… Wees nieuwsgierig naar welk voorstel ze mee afkomen en stuur gerust een klein beetje bij. Bedenk ook dat dit goed is voor hun empatisch vermogen: ze proberen zich te verplaatsen in een ander en doen zo hun best om iemand blij te maken. Dat is sowieso een goede oefening! Wie weet pluk je er straks zelf de vruchten van bij Moederdag! En onthoudt ook: ieder cadeautje wordt persoonlijker met de hartverwarmende uitleg van een lispelende 5-jarige erbij! 

Zoek je naar een manier om het cadeau te personaliseren, maar vind je niet meteen een leuke foto? Zet je zoontje of dochtertje dan aan het werk om een mooie tekening te maken. Vervolgens kun jij hiervan een foto nemen en deze uploaden in onze editor. Deze tekening kun je nu op een nette manier verwerken in het ontwerp van je kerstcadeau voor meter!

Toch liever foto’s van je oogappeltje op het kerstgeschenk? Geen probleem. De tekening die ze maakten kun je ook heel leuk verwerken tijdens het verpakken van de attentie. Rol de tekening bijvoorbeeld op en doe hem tussen de verpakkingsmaterialen. Of laat de binnenkant van een rol (dik) inpakpapier ingekleurd worden door je kindje. De meest persoonlijke manier van verpakken ever! 

De volgende in rij: nieuwjaarscadeaus! Na het voorlezen van de nieuwjaarsbrief van je kleine scheetje kun je meteen beginnen nadenken over een nieuwjaarsbrief en -cadeautje. Voor een extra origineel nieuwjaarscadeau laat je een deel van de tekst graveren in het geschenk dat je geeft aan de meter. Zo weet ze altijd precies wanneer ze dat cadeau van haar metekindje kreeg!

Populaire categorieën.