Hulp nodig ? 050 407 910

Koffers

41 Producten

Een origineel kinderkoffertje met naam als geschenk

Kersverse ouders, een kind dat zijn/haar verjaardag viert of een ander Happy Moment? Kinderkoffertjes met naam zijn een tijdloos cadeau waarmee ja altijd scoort! Ideaal voor toffe logeerpartijtjes of om hun favoriete speelgoed erin op te bergen. Ga voor koffertjes met naam als je op zoek bent naar een ideaal cadeau voor groot of klein!

Koffer met naam om nooit meer te vergeten

Je kan de koffer met naam personaliseren, zo kan het kindje zijn of haar spullen erin bewaren en raken ze die ook niet meer kwijt! Dankzij de naam op het kinderkoffertje weet iedereen van wie deze spullen zijn! Handig toch? 

En buiten de naam kan je ook heel wat toffe thema's kiezen voor het koffertje! Jungle fans? Ga dan zeker voor het gepersonaliseerd koffertje met jungledieren. Succes gegarandeerd!

Gepersonaliseerd koffertje voor de leukste logeerpartijen

Wanneer kinderen gaan logeren bij vriendjes, familie of grootouders hebben ze heel wat spullen nodig. Een pyjama, teddybeer, tandenborstel, verse kleertjes en veel meer. Het gepersonaliseerde kinderkoffertje met naam is op zo'n momenten ook super handig! 

Wedden dat dit originele cadeau niet van hun zijde wijkt? Koffertjes met naam zijn hot & happening en onmisbaar in hun kinderleven. Personaliseer je favoriete kinderkoffertje met naam voor een geslaagd cadeau.

Leuk gepersonaliseerd koffertje vol mooie herinneringen

Na de vele logeerpartijtjes, kan het toffe gepersonaliseerde koffertje ook dienen als herinneringsdoos! Bewaar belangrijke spullen en zalige herinneringen in dit toffe koffertje gepersonaliseerd met naam. Dan krijgt het koffertje zeker en vast een bijzondere plek op de slaapkamer van je oogappel. Elke avond kan hij of zij erin kijken en terugdenken aan al die mooie momenten. 

Hun geboorteknuffel, foto’s van een dag naar een pretpark, hun eerste optreden, enkele toffe geboortecadeaus… Je kan er zoveel prachtige herinneringen in bewaren. Misschien halen ze elke avond wel die onmisbare knuffel uit het koffertje zodat ze goed kunnen slapen. Mega vertederend!

Met hun naam op het koffertje en eventueel een zalige print zoals toffe jungledieren of een schattig aapje is het een perfect cadeau.

 

Populaire categorieën.