Hulp nodig ? 050 407 910

Kerstcadeau voor papa

131 Producten
logo

Onvergetelijk kerstcadeau voor papa

Wil je jouw papa verrassen met een origineel kerstcadeau? Een gepersonaliseerd cadeau is altijd een schot in de roos! Het perfecte cadeau voor ouders is dus een cadeau met eigen foto’s en tekst. 

Voor elk type vader is dit het meest originele idee. Klaar om je leuk kerstcadeau te maken?

Hippe kerstcadeaus papa

De leukste kerstcadeaus onder de boom zijn die met een persoonlijke touch. Bij ons kan je het perfecte kerstcadeau helemaal zelf personaliseren. Het gaat heel eenvoudig en dankzij onze snelle levering heb je dat toffe kerstcadeau voor papa snel in huis.

Stoere kerstcadeaus voor jouw vader

Wil je aan de slag met al die mooie foto’s of een eigen tekst? Een fantastisch idee! We hebben de leukste kerstcadeau ideeën voor papa voor jullie op een rijtje gezet. 

Lederen schort met zijn naam

Kookt je papa graag? Verras hem dan met een gepersonaliseerde lederen schort waar zijn naam op gelaserd staat. Iedereen weet meteen wie de baas is in de keuken. De schort is bovendien van PU leder en dus een verantwoorde keuze. 

Het mooie bruine leder past bij elke outfit en maakt van je papa de hipste chef van het land!

Voor de wijnliefhebbers

Drinkt jouw papa al graag eens een glaasje wijn? Dan hebben we heel wat leuke cadeau ideeën. Wat dacht je van een zalige fles witte of rode natuurwijn met gepersonaliseerd etiket? 

Die fles wijn kan je verpakken in een gepersonaliseerde houten wijnkist met jullie mooiste foto’s erop. Als kers op de taart kan je dan ook nog een handige wijnset personaliseren. In dit houten gepersonaliseerde wijnkistje zitten alle benodigdheden om heel wat flessen wijn te kraken en bewaren. Het perfecte kerstcadeau: check!

Kerstcadeaus om van te smullen

Houdt je papa van koekjes? Wie niet! Verras hem met een toffe gepersonaliseerde koekendoos. Je kan kiezen voor een lege koekjestrommel maar we verkopen ze ook gevuld met zalige Jules Destrooper koekjes. De beste koekjes van het land! En dan nu… smullen maar!

Je eigen foto’s op het kerstcadeau

Jullie hebben ongetwijfeld heel wat mooie en onvergetelijke momenten samen. Een daar bestaan zeker heel wat toffe foto’s van! Vereeuwig die leuke foto’s op het kerstcadeau voor je papa. Zoals bijvoorbeeld een drinkfles, brooddoos, sneeuwbol of glitterframe. Dat unieke cadeau krijgt zeker en vast een speciale plaats in huis!

 

Populaire categorieën.