Hulp nodig ? 050 407 910

Favorieten

Met foto

302 Producten
poster met foto of tekening en eigen tekst TA14909-2300022-03 1
poster met foto of tekening en eigen tekst TA14909-2300022-03 2

8,99

24,99

...

Kies voor een fotocadeau!

Wil je iemand verrassen met een uniek cadeau? Neem dan een leuke foto en maak je eigen gepersonaliseerde foto cadeau! 

De mooiste fotogeschenken voor een onvergetelijk moment 

Natuurlijk hangt dat er vanaf wie je gelukkig wil maken! Het belangrijkste is dat je een foto hebt van jullie samen, van iets dat belangrijk is voor de ontvanger, of iets dat je graag wil laten zien. 

Baby in de buik

Tegenwoordig zie je op social media allerlei leuke aankondigingen van zwangerschappen. Maar natuurlijk wil je voor de mensen dicht rondom je iets bijzonders doen… Wil je hen verrassen met je zwangerschap? Neem dan een foto van de eerste echo’s, en verwerk die op een foto cadeau! Zo kun je de ontvanger zeker verrassen. Vind bij ons het mooiste zwangerschap aankondigen cadeau.

Zeker zijn dat je origineel bent? Neem dan een kijkje bij de nieuwe producten. Zo wordt het nog leuker om zowel de opa en oma in wording als de toekomstige peter en meter op de hoogte te brengen!

Besties op beeld

Gaan jij en je bestie graag samen andere steden onveilig maken? Dan hebben jullie ongetwijfeld leuke foto’s van jullie samen. Dan is het niet moeilijk om een selfie te selecteren en te laten afdrukken op de leukste gepersonaliseerde cadeaus. 

Cadeau voor juf of meester

Misschien zoek je wel een leuk cadeautje voor de verjaardag of het afscheid van de juf of meester! Door een toffe foto van op kamp of een klassenfoto op te laden op onze gepersonaliseerde cadeaus, heb je in no time een heel origineel fotogeschenk voor de juf of meester! Je bedankje juf of bedankje meester zal met veel liefde onthaald worden!

Verrassing voor de hubby

Je echtgenoot of echtgenote verrassen voor jullie huwelijksverjaardag? Tover dan een foto uit de oude doos en laat deze drukken op een tof geschenk. Natuurlijk mag het ook een kiekje zijn van jullie laatste date night samen of van jullie reis. Laat zien dat je graag terugdenkt aan die mooie momenten met een origineel fotogeschenk! Je huwelijksverjaardagcadeau wordt er ééntje om te koesteren.

Hebben jullie kids? Maak de mooiste fotogeschenken met hun foto's

Zijn je (schoon-)ouders trotse opa en oma van een elftal aan kleinkinderen? Dan hoef je niet lang te zoeken naar een cadeau met foto! Neem gewoon een foto van de kleinkidsJe mooiste fotogeschenken zullen misschien af en toe wel een traantje opwekken! Het geven van het cadeau voor oma zal een onvergetelijk moment zijn.

Lukt dat niet? Desnoods verzamel je meerdere aparte foto’s en verwerk je deze allemaal op één gezamenlijk foto cadeau. Opa en oma kun je niet gelukkiger maken! Je cadeau voor opa wordt een uniek fotogeschenk!

 

Originele fotocadeaus

Kun je niet kiezen? Wij lijsten onze favoriete fotocadeautjes graag voor je op! Met stip op nummer één staat de fotohouder van hout met vaasje met droogbloemen. Je eigen foto wordt afgedrukt op een aluminium fotopaneel, waarna deze in de toffe houder kan shinen naast de hippe droogbloemetjes. Extra leuk: zomer en winter kun je variëren door het droogbloemboeketje aan te passen aan het seizoen!

 

Een welverdiende tweede plaats is voor een cadeau met foto dat echt altijd goed is. Onze handgemaakte kaarsen met foto branden heel lang en geven je interieur een vleugje echte gezelligheid. Door de persoonlijke foto’s op de geurkaars is het ook nog eens een heel persoonlijk cadeau!

 

Een houten wijnkistje met foto staat te stralen op de derde plaats. Zulke fotokado’s willen we allemaal wel krijgen! Kleine tip: combineer met een wijnfles met gepersonaliseerd etiket om je perfecte cadeau helemaal af te maken. 

 

Bij cadeaus met foto hoort natuurlijk de fotomok als het ultieme gepersonaliseerde cadeau! Misschien wordt je er niet helemaal warm van… is het wel origineel genoeg? Bekijk het zo: doordat het een gebruiksvoorwerp is, zal de ontvanger je kado niet zomaar aan de kant leggen! Meerdere keren per dag of week zal hij of zij aan jullie denken. 

 

Ga je akkoord om een mok met foto te schenken, dan kun je kiezen uit meerdere ontwerpen. Heb je bijvoorbeeld maar één mooie foto of kun je niet kiezen tussen meerdere foto’s? Er is sowieso een ontwerp dat bij jou (en bij de gelukkige!) past!

 

Echt op zoek naar originele fotocadeaus? Dan is een kussen met jouw favoriete foto’s misschien wel perfect om te schenken aan vrienden en familie! Vereeuwig jullie leukste momenten samen op onze website. Zet er een leuke tekst bij, bestel en straks kun je jouw bijzondere ontwerp aan iedereen laten zien! 

 

Zo’n gepersonaliseerd kussen staat bovendien ook heel tof in je eigen living. Leuk voor elke gelegenheid, maar zeker bij ziekenbezoek of mensen die weinig buiten kunnen komen: zo hebben ze hun dierbaren altijd dichtbij!

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.