Hulp nodig ? 050 407 910

Leuke cadeaus voor papa

173 Producten
logo

Uniek cadeau voor papa

Stap jij vol zelfvertrouwen de kamer binnen, omdat je overtuigd bent dat je het allerleukste cadeautje mee hebt van alle gasten? Wat een heerlijk gevoel! Onze leuke cadeaus voor vaders zijn eenvoudig te personaliseren met foto en tekst. Zo geef je een origineel cadeau voor papa, of aan je stiefvader, bonusvader, pluspapa, pleegvader… 

 

Een persoonlijk cadeau vader

Een cadeau waar je net iets langer over nagedacht hebt. Waar je al een tijdje op aan het broeden bent, en dat enige voorbereiding vroeg. Je hebt je foto’s uitgeplozen en al een tijdje bijgehouden welke gekke uitspraken hij regelmatig doet. Dan kun je bijna niet verkeerd uitkomen door te kiezen voor een persoonlijk cadeau! Laat merken dat je hem echt goed kent, en dat je graag iets extra’s doet voor hem. 

 

Vroeger was alles beter!

Nou… Misschien niet alles. Maar vroeger was papa er om je te troosten na een valpartij en om lekker te stoeien na een lange, zware schooldag. Zijn grapjes maakten jouw dag vrolijker en zijn wijze raad hebben je uit vele moeilijke situaties gered. Hopelijk kun je nu nog steeds rekenen op de wijze raad van je ‘oude heer’ als je eens in nesten zit. 

 

Kleinkinderen

En hopelijk kan hij ook zoveel betekenen voor jouw kids, zijn kleinkinderen. Het is zo bijzonder om die band te zien ontstaan. Misschien heeft jouw vader zelden tijd vrijgemaakt om de wildste spelletjes te doen, maar bouwt hij nu moeiteloos kastelen in de zandbak voor jouw zoon of dochter. 

 

Moeite om een cadeau voor papa te vinden? 

Laat je dan inspireren door wat hij het liefst elke dag zou doen! Is jouw papa een fanatiek visser en zit hij regelmatig met zijn thermoskan aan de waterkant? Verras hem dan met een toffe mok met een foto van de kleinkinderen. Of is hij juist een echte bourgondiër en niet vies van een glaasje wijn? Een mooie wijnfles met gepersonaliseerd etiket of een wijnkist is perfect om cadeau te geven! 

 

Laat je vaders trots stralen! 

Een cadeau voor papa vinden is niet makkelijk als hij niet zo into foto’s of andere leuke gadgets is. Denk dan eens na waar hij veel tijd aan besteedt! Misschien sleutelt hij ieder vrij uur aan een prachtige oldtimer? Of wil hij het liefst zijn koersfiets aan iedereen laten zien, of die foto waarop hij straalt op de Mont Ventoux? Dan hoef je een origineel cadeau voor je vader niet ver te zoeken!

 

Culinair wonder

Is jouw papa een culinair wonder? Dan geef je hem een gegraveerde schort of snijplank. Zo kan hij deze zomer de barbecue in stijl voorbereiden. Een bieropener met zijn naam of met een spreuk die hij altijd zegt zijn ook hele originele cadeaus voor je vader. Of Geef je liever een foto cadeau aan papa? Neem dan een kijkje bij alle cadeaus met foto. 

 

Laat zijn beroep spreken

Is je vader actief in de zorg of het onderwijs? Dan is het een hele sociale man. Laat dat uitblinken door met foto’s van gezelligheid en familie te werken. Zit hij het liefst dag en nacht in zijn kantoor te werken? Met een notitieboekje en een handige koffiemok met foto maak je zijn dagen een klein beetje gezelliger. 

 

Op zoek naar een vaderdag cadeau?

Een echte zoetebek maak je gelukkig met snoepjes of heerlijk zoete granola bij het ontbijt. Met een weckpot met een gepersonaliseerd label laat je zien dat het niet zomaar snoepjes zijn: jij hebt hier lang over nagedacht! Zo combineer je wat hij echt graag heeft met een persoonlijke toets. Het perfecte cadeau voor papa! Lees hier nog meer vaderdag cadeau tips!

 

Een cadeautje voor de papa in spe!

Wordt jouw vriend of echtgenoot binnenkort voor de allereerste keer papa? Wat een bijzonder periode zit er dan aan te komen voor jullie. Je bent waarschijnlijk al een aantal maanden, en misschien wil je je partner ook iets kleins geven vanuit de naam van de baby nu. Dan kun je gerust een lief tekstje op een gepersonaliseerd cadeau zetten. Denk eens aan ‘ik heb je nog niet ontmoet, maar ik weet nu al dat je de liefste papa bent!’ of ‘best daddy in the world as of September’! 

 

Is jullie kindje net geboren en wil je je vriend of man iets bijzonders geven? Maak dan een gepersonaliseerd cadeautje met een foto van jullie kindje. Ongetwijfeld barst je telefoon van de foto’s, of misschien heb je wel een leuke fotoshoot laten doen. Dan is kiezen het enige wat het nog moeilijk kan maken! Een fotopaneel doet het altijd goed. Ook een flesje wijn dat jullie samen kunnen kraken met een foto voor jullie eerste date night is super origineel! 

 

Vergeet niet: slapeloze nachten brengen niet altijd het beste in elkaar naar boven. Bovendien hebben jullie nu nieuwe rollen te vervullen, die nog echt wel even wennen zijn voor iedereen. Geef elkaar daarom wat krediet. Wees niet te streng, en probeer elkaar soms ook even te ontzien en te ontlasten. Je hoeft niet altijd je gelijk te halen. 

 

Je partner kan ook wel eens een knuffel gebruiken, hij zet waarschijnlijk ook alles op alles om er voor jullie te zijn. Laat merken dat je hem waardeert en nog steeds heel goed weet waarom jullie verliefd zijn geworden op elkaar door dat toffe gepersonaliseerde cadeau. Schrijf er een lief briefje bij of een kaartje waarop je duidelijk maakt dat je weet dat hij zijn stinkende best doet. En bestel ergens een heerlijk ontbijtje dat je thuis kunt laten leveren (vroeg opstaan is vast geen probleem nu!) en verras hem op die manier! 

 

Een origineel Vaderdag cadeau

Soms breek je je hersenen over een cadeau voor Vaderdag en toch kun je niks bedenken… Je allerliefste papa verdient natuurlijk iets persoonlijks. Denk daarom gewoon aan een cadeau met een persoonlijke tekst en eventueel nog een leuke foto. Vaderdag cadeaus zonder foto? Laat bijvoorbeeld je kids kleuren en upload een foto van de tekening op een tof cadeautje. Originaliteit ten top! 

Populaire categorieën.