Hulp nodig ? 050 407 910


Gepersonaliseerde flesopeners met naam of boodschap

Wil je een klein geschenkje geven aan je favoriete leerkracht of je broer of papa die graag een biertje of cola flesje open doet? Smijt de goedkope flesopeners maar weg want wij hebben houten flesopeners die ook nog eens gepersonaliseerd zijn! Het ideale cadeau voor iemand bijzonder.

 

Een gepersonaliseerde flesopener, een praktisch relatiegeschenk

Bieropeners bedrukken is een top cadeau, het is voor iemand die dicht bij je staat en je wil laten zien hoe dankbaar je bent of hoe graag je deze persoon hebt. Wij leveren deze gepersonaliseerde flesopeners bij u thuis! Personaliseer de flesopener met een bijzondere unieke boodschap.

 

Je man of vriend thuis zal ook wel graag deze flesopener eens gebruiken. Het is een top geschenk om 's avonds in de zetel dicht bij elkaar te zitten met een flesje.

 

Gepersonaliseerde flesopeners met eigen tekst

De flesopeners laten bedrukken is heel eenvoudig online, je kunt er zelfs je eigen tekst op personaliseren! De bedrukte flesopeners zijn het ideale geschenk ook voor uw klanten of voor de leerkrachten van uw dochter of zoon.

 

Flesopeners bedrukken is een uniek cadeau, je kunt er een super leuke boodschap opzetten die in mooi in het houten handvat gelaserd wordt. De flesopener is praktisch en kan veel gebruikt worden dus het is totaal geen nutteloos cadeau, integendeel!

 

Het perfecte persoonlijke geschenk 

Het leuke aan dit geschenk is dat het zo persoonlijk is. Weet je ook nooit wat je voor vadertjesdag moet kopen of hoe je je nonkel nog eens wil verrassen met iets kleins? Dan is zo'n houten flesopener met zijn naam of een persoonlijke boodschap het perfecte geschenk.

 

Op de flesopener kun je een leuke quote laten zetten of de naam van de ontvanger. Het is ook een leuk om deze te geven voor op een trouwfeest, het perfecte trouwcadeau! Je kunt er dan ook de trouwdatum van het koppel op laten personaliseren. De flesopener is ideaal om iemand te bedanken of als leuk vaderdag geschenkje.

 

Populaire categorieën.