Hulp nodig ? 050 407 910

Kerstcadeaus

229 producten
logo

Unieke kerstcadeaus voor je geliefden

Kerst is de mooiste tijd van het jaar! Vaak verrassen we onze vrienden en familie met de mooiste gepersonaliseerde cadeaus. Met welk fotocadeau voor kerst ga jij je broer, vriend(in), man, vrouw, tante, oma of peter verrassen?


Ontdek ons ruime aanbod aan originele kerstcadeaus en vind het perfecte cadeau voor kerst!

Gepersonaliseerde kerstcadeaus om van te smullen

Wil je een persoonlijk cadeau voor kerst geven waar iemand van kan smullen? Dat kan! We hebben veel persoonlijke kerstcadeaus met heerlijke inhoud. Denk maar aan een originele koekendoos met eigen tekst of foto. Koekjes vallen altijd bij veel mensen in de smaak, zeker als ze uit een koekjestrommel komen met leuke foto's erop. Een zalig persoonlijk cadeau voor kerst!

 

Originele kerstcadeaus met foto's

Foto's geven je kerstcadeau een extra dimensie. Je favoriete herinneringen worden op een prachtig geschenk vereeuwigd en daar kan je voor altijd van genieten. Aarzel dus niet om kerstcadeaus met foto te maken en er een persoonlijke boodschap extra aan toe te voegen. Originele kerstcadeaus krijgen altijd een bijzondere plek bij die persoon in huis en in hun hart! Liever een cadeau zonder foto? Dankzij een gepersonaliseerde tekst of boodschap kan jij je kerstcadeau toch heel persoonlijk maken. 

 

Kerstcadeaus ideeën om te verrassen

Heb je nog kerstcadeau tips nodig om je tante, nonkel, broer, zus, mama, papa of grootouders te verrassen? Geen zorgen, wij delen de leukste kerstadeau tips met jullie zodat je zeker kan scoren met je hippe kerstcadeau. De toppers blijven altijd toffe houten wijnkisten, wijnsets, drinkflessen, keukenschorten en geurkaarsen. Maar onze absolute topper blijven de fotohouders. In combinatie met de mooie droogbloemen zorg jij voor het hipste kerstcadeau.

 

Origineel kerstcadeau man

Zoek je een kerstcadeau voor een man? Verras hem met een toffe flesopener met persoonlijke boodschap. Een echte eyecatcher bij de volgende boysnight. Houdt hij van koken? Dan is een toffe snijplank met persoonlijke boodschap ook een tof idee. Of wat dacht je van een lederen keukenschort met zijn naam erop? Ideaal voor de chef in huis! 

Jouw origineel kerstcadeau man zal ongetwijfeld in de smaak vallen.

 

Hip kerstcadeau vrouw

Je bent op zoek naar een kerstcadeau voor een vrouw! Jouw vriendin of vrouw houdt van... foto's! Vereeuwig jullie meest romantische of onvergetelijke momenten op een hip fotopaneel waar ze elke dag van kan genieten. Vrouwen houden ook van een relax momentje, kies dan voor onze prachtige geurstokjes of zalige gepersonaliseerde geurkaarsen die voor een zalige rustgevende sfeer zorgen in huis. De leuke zeepdispensers met foto zijn ook een prachtig kerstcadeau voor vrouwen. 

 

Unieke kerstcadeaus om van te genieten

Een zalig flesje wijn kraken met je partner in crime, heerlijk koken op een gepersonaliseerde snijplank met een gepersonaliseerde keukenschort, samen koekjes eten uit een zalige koekjestrommel met foto... Persoonlijke kerstcadeaus zorgen voor unieke momenten zoals je kan zien. Jouw persoonlijk kerstcadeau zorgt voor onvergetelijke momenten met je geliefden die je nooit meer zal vergeten. Zoek dus niet langer naar het leukste kerstcadeau want dat is er sowieso ééntje met persoonlijke herinneringen. Scoren zal je doen!

Populaire categorieën.