Hulp nodig ? 050 407 910

Geboortecadeaus

306 Producten
logo
...

Gepersonaliseerde cadeaus geboorte

 

Een fotocadeau voor meter en peter

De meter en peter van je kindje vervullen vanaf zijn of haar geboorte een speciale rol. Een speciaal cadeau voor hen is dan ook een must! Een meter en peter geschenk is pas echt af als het een gepersonaliseerd cadeau is. Daarom zijn de fotocadeaus van Tadaaz perfect als meter en peter geschenkje!

 

Een cadeau in dezelfde stijl als je geboortekaartje

Het motief van je geboortekaartje wordt ook gebruikt voor originele fotocadeaus. Hetzelfde motiefje, kleur, lay-out zoals je geboortekaartje wordt zo verwerkt op een leuke koffiemok, een koekjestrommel, een set onderzetters voor glazen of een unieke geboortetegel.

Misschien ook een leuk ideetje om zo’n tegeltje te maken voor de geboorte? Dan kan je op die manier de meter of peter die belangrijke vraag stellen: ‘Wil je mijn meter/peter worden?’

 

Originele geboortetegel met foto of naam van je kindje

Een geboortetegel als decoratie voor de babykamer of als geschenkje voor meter en peter maak je eenvoudig online. Je voegt een newborn foto toe of de naam van je kindje op dezelfde lay-out van het geboortekaartje. Dit wordt gedrukt op een

 

Gepersonaliseerde koekjestrommel bij de geboorte van je kindje

Een leuke koekjestrommel met foto van de baby zal meteen alle harten doen smelten! Je kan die blikken doos gebruiken om zelfgebakken koekjes in te verpakken voor meter of peter. Deze geschenkdoos is ook ideaal om op te vullen met doopsuiker voor je collega’s op het werk bijvoorbeeld of voor de kindjes in de klas van broer of zus. Door de link met het design van je geboortekaartje zijn dit de leukste fotocadeaus!

 

Foto of naam op een leuke koffiemok

Is de meter of peter, oma of opa van jullie kindje een echte koffielover? Dan is een gepersonaliseerde koffiemok een must have! Ook hier kan je opnieuw hetzelfde motief als je geboortekaartje kiezen en dan aanpassen met de naam van jouw kindje en de eerste foto. De koffie zal ongetwijfeld nog lekkerder smaken!

 

Foto onderzetters voor glazen

Een feestje zonder drankjes is niet mogelijk! En wat is er leuker dan onderzetters voor de glazen met leuke babyfoto’s van jullie kleintje? Maak een set van 6 onderzetters en personaliseer ook het doosje waarin ze verpakt worden. Opnieuw een leuk meter en peter cadeautje. Maar deze onderzetters kan je net zo goed bestellen voor jezelf en gebruiken als je vrienden en familie ontvangt die op babybezoek komen of tijdens de babyborrel.

 

Met gepersonaliseerde cadeaus scoor je zeker

Of het nu voor meter en peter, oma of opa of gewoon lekker een cadeautje voor jezelf is, met gepersonaliseerde cadeautjes scoor je zonder twijfel! Je hebt er een persoonlijke toets aan gegeven met een eigen tekst of foto en dat zal de ontvanger dubbel waarderen!

Ontdek bij elk fotogeschenkje ook de bijpassende doopsuikerdoosjes, geboortekaartjes, bedankkaartjes, en decoratie voor een prachtig geheel!

Populaire categorieën.