Hulp nodig ? 050 407 910

Favorieten

Valentijnscadeaus

169 Producten
droogbloemboeketje in vaasje met persoonlijke boodschap op houten label TA14921-2200004-03 1
droogbloemboeketje in vaasje met persoonlijke boodschap op houten label TA14921-2200004-03 2

12,68

24,99


Valentijn cadeaus om je geliefde te verrassen

Ben je op zoek naar een origineel valentijnscadeau voor je geliefde? Dan ben je aan het juiste adres! We vieren elke dag de liefde, maar op 14 februari willen we onze partner/vriend(in)/man/vrouw eens extra in de bloemetjes zetten. 

Dan is een prachtig gepersonaliseerd cadeau het ideale en meest romantische geschenk. Op naar het perfecte cadeau voor Valentijn!

 

Valentijnscadeau voor haar

Elke vrouw houdt van een mooi interieur! Onze geurkaarsen met foto en origineel kussen met leuke boodschap ‘Wild van jou’ zijn de leukste valentijnscadeaus voor haar! Personaliseer de geurkaars met een leuke foto van jullie samen. Zo worden jullie dagelijks herinnerd aan dat bijzondere moment met jullie tweetjes.

Ook onze prachtige zeeppompen die je kan personaliseren met een leuke tekst zijn een origineel cadeau voor je lief! Jouw liefde in de vorm van een heerlijke zeep in een prachtig flesje? Een romantisch cadeau voor je geliefde.

 

Valentijnscadeau voor hem

Je man verrassen met een romantisch valentijnscadeau? Ga voor onze originele flesopener die je kan personaliseren met eigen tekst. Die persoonlijke boodschap vormt het perfecte valentijnscadeau! Bovendien is het heel erg praktisch om in huis te hebben. 

 

Ook onze gepersonaliseerde doos met heerlijke Belgische pralines van Chocolatier Dumon uit brugge, is een leuk valentijnscadeau voor je partner. En niet alleen voor hem… je kan zelf ook meegenieten van die heerlijke pralines! Leuk toch? We hebben maar liefst twee leuke ontwerpen voor jullie klaarstaan. Kies je favoriet!

Niet enkel onze pralines zijn om van te smullen. Ook de gepersonaliseerde koekjestrommel gevuld met heerlijke koekjes van Jules Destrooper, is een fantastisch valentijnsgeschenk! Voeg jullie mooiste foto’s toe op je ontwerp en verras je geliefde. 

We zijn alvast benieuwd welke originele valentijnscadeaus je voor je vriend/vriendin, man of vrouw zal uitkiezen! Geniet van dat prachtige, liefdevolle moment. Santé op jullie liefde!

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.