Hulp nodig ? 050 407 910

Groeimeters

4 producten

Populaire categorieën.

Houten groeimeters om de kinderkamer op te fleuren

Op zoek naar een tof persoonlijk geschenk voor een kindje? Kies houten groeimeters die je kan personaliseren met eigen tekst! Superleuk om de naam op de gepersonaliseerde groeimeter te zetten. Dankzij het materiaal is die groeimeter hout een blijvend bijzonder geschenk dat ook nog eens functioneel is.

Groeimeter hout om van te houden

Op zo'n leuke groeimeter kan je de grootte van de kinderen bijhouden, je kan er streepjes op zetten op vaste momenten. Bijvoorbeeld telkens als ze jarig zijn? Je kan het ook om de 3 of 6 maanden doen als je het meer in detail wil bijhouden. 

Een groeimeter is niet alleen leuk om vaak de kinderen te meten. Het is een leuke herinnering later en ook tof om met broers en zussen te vergelijken! Wie maakte de snelste groeispurt? Kinderen groeien zo snel! Dankzij de houten groeimeter krijg je daar een leuk zicht op.

Groeimeter kind in leuke thema's

De houten groeimeters komen in heel wat verschillende designs en thema's. Is jullie zoon of dochter helemaal fan van dieren? Dan is de jungle groeimeter met toffe jungle dieren een leuk idee. 

Eerder een dromerig type? Dan is de houten groeimeter met regenboog, wolkjes en zonnetje een tof idee. Personaliseer de favoriet van jullie zoon of dochter.

Groeimeter met naam als origineel cadeau

Op zoek naar een origineel gepersonaliseerd cadeau voor je petekind, kind van vrienden of als geboortecadeau? Met een gepersonaliseerde groeimeter in hout gaan jullie ongetwijfeld scoren! Een origineel geschenk waar ze nog jaren plezier aan beleven. 

Een groeimeter hout is bovendien een blijvende herinnering aan hun kindertijd! Een geschenk dat ze voor eeuwig zullen koesteren. Waar wacht je nog op? 

De groeimeters worden geleverd inclusief lint om op te hangen.