Hulp nodig ? 050 407 910

Cadeaus afscheid collega

61 producten
logo

Personaliseer een origineel afscheidscadeau collega

Is het einde van de samenwerking met jouw favoriete collega in zicht? Hij of zij heeft misschien een nieuwe baan, een nieuwe uitdaging of gaat afscheid nemen omwille van een andere reden. Personaliseer een leuk afscheidscadeau collega voor hem/haar zodat ze jullie niet vergeten.

Origineel afscheidscadeautje collega

Je zal misschien niet de enige zijn met afscheidscadeaus collega’s. Daarom wil je origineel uit de hoek komen! 

Ga voor een gepersonaliseerd geschenk met foto’s en een leuke quote of bijzondere boodschap voor die ene toffe collega.

Wat dacht je van een zalige fles wijn met persoonlijke boodschap? Of een heerlijke geurkaars met toffe foto van jullie erop als cadeau afscheid collega. Voor ieder wat wils!

 

Een origineel cadeau is een herinnering aan jullie bedrijf en aan jullie als toffe collega’s. De ideale manier om jullie nooit te vergeten is zo’n blijvende herinnering in de vorm van een mooi afscheidscadeau. 

Iemand die het bedrijf gaat verlaten kan je dus als afscheid collega cadeau maar beter op een leuke manier verrassen.

Afscheid van een vrouwelijke collega

Gaat je favoriete vrouwelijke collega het bedrijf verlaten? Verras haar met een leuke geurkaars, toffe geurstokjes of een unieke lederen keukenschort met persoonlijke boodschap.

 

Ook een toffe gevulde koekendoos met foto, mok of drinkfles met persoonlijke touch is een tof idee voor haar.

Afscheid van een mannelijke collega

Neem je afscheid van een toffe mannelijke collega? Personaliseer een zalige houten wijnkist met een mooie boodschap. Of ga voor een heerlijke fles wijn of een originele wijnset met persoonlijke touch. Het ideale afscheidscadeau voor een collega!

 

Is het een collega die op pensioen gaat? Ook daarvoor kan je verrassen met een uniek en persoonlijk afscheidscadeau met foto’s en eigen tekst. 

 

Populaire categorieën.