Hulp nodig ? 050 407 910

home

Cadeaus voor oma

367 Producten
...

Een gepersonaliseerd cadeau voor oma

Is je oma je allerbeste vriendin? Dan wil je haar sowieso af en toe eens in de bloemetjes zetten. Een kado voor oma vinden is niet altijd eenvoudig. 

Je bent misschien niet het enige kleinkind en wil daarom origineel uit de hoek komen. Ga voor een gepersonaliseerd cadeau voor oma dat ze nooit meer zal vergeten!

 

Origineel cadeau oma met foto’s

Het perfecte cadeau voor oma is er sowieso eentje met foto’s! Personaliseer unieke geschenken met toffe foto’s van jullie samen. Er zijn heel wat mogelijkheden op onze website!

Gepersonaliseerde geurkaars voor je lieve oma

Wat dacht je van een toffe kaars met foto die heerlijk ruikt? Dat is een top geschenk voor alle grootmoeders! Voeg jullie allerleukste foto toe aan dit uniek cadeau en ze zal de geurkaars zeker een bijzonder plekje geven in huis.

Koekendoos met foto voor je oma

Houdt jouw oma van koeken en snoepen? Ga dan voor een koekendoos die je kan personaliseren met foto’s van jou samen met je opa en oma. Zo kan je laten zien dat je haar door en door kent. Wat een origineel kado voor oma!

 

Verjaardagscadeau oma met foto's

Zo'n schattige fotohouder met je mooiste foto en een vaasje met droogbloemen vindt je oma ongetwijfeld ook prachtig! Of drinkt ze al eens graag een glaasje wijn? Maak voor de verjaardag van je oma een zalige fles wijn met een prachtige foto van jullie erop. Cheers!

 

Uniek en persoonlijk cadeau voor oma

Een persoonlijke boodschap geeft je geschenk net dat tikkeltje meer. Kies een gepersonaliseerd cadeau dat je met een persoonlijke boodschap kan personaliseren. Hierbij enkele voorbeelden:

  • Oma, ik zie je graag!
  • Voor de allerliefste meme
  • Jij bent de coolste grootmoeder
  • Kus van Sarah


En zo kunnen we nog wat voorbeelden bedenken. Eén ding is zeker, jouw gepersonaliseerde geschenk zal je meme sowieso emotioneren. 

Een cadeau met persoonlijke touch is toch altijd net dat tikkeltje specialer. Dat maakt je unieke geschenk onvergetelijk. Ze zal het ongetwijfeld op een bijzondere plaats uitstallen of bewaren.

Wil je je oma voor moederdag ook verrassen? Het is tenslotte de mama van je mama. Ook dan kan een gepersonaliseerd cadeau voor je grootmoeder goed van pas komen. 

Jullie hebben waarschijnlijk honderden toffe foto’s van mooie momenten samen. Dankzij die vele bijzondere momenten kan je al die mooie foto’s gebruiken voor die unieke cadeaus voor je oma.

 

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.