Hulp nodig ? 050 407 910

Favorieten

Fotoboeken

11 Producten
ringband fotoboekje communie TA14933-2300007-03 1
ringband fotoboekje communie TA14933-2300007-03 3

15,55


Fotoboek maken vol mooie herinneringen.

Onze smartphones staan boordevol met leuke foto’s die we door de jaren heen verzamelen. Maar hoe vaak kijk je nu echt naar die foto’s? Druk daarom je leukste plaatjes af in een klein fotoboekje. Zo kan je snel eens bladeren of kan je ze eenvoudig laten zien aan familie en vrienden. 

Fotoboekje maken met je favoriete foto’s. 

Onze fotoboeken kan je eenvoudig online bestellen. In onze editor kan je 24 pagina’s vullen met jouw mooiste herinneringen. Zo maak je in no time een persoonlijk fotoboek online. Kies een standaard lay-out en maak het persoonlijk door te spelen met tekst, symbolen, lay-out en leuke kiekjes natuurlijk. Laat je creativiteit de vrije loop. 

Mini-fotoboekje, een groot gebaar. 

Onze kleine fotoboekjes zijn eenvoudig op te maken en zijn daardoor erg leuk om cadeau te geven. Vul bijvoorbeeld een fotoboek met leuke foto’s van je kinderen om cadeau te doen aan oma en opa of geef je ouders een fotoboekje met foto’s van je trouwfeest als aandenken aan deze mooie dag. 

Trouwalbum.

Een aandenken voor je ouders of getuigen na jullie trouwfeest? Maak een selectie van de mooiste foto’s van die dag en doe ze zo’n leuk boekje cadeau. 

Fotoboek geboorte. 

Deed je een new bornshoot of maakte je steevast foto’s van je kraambezoek? Dan kan je deze foto’s heel makkelijk bundelen in een leuk geboorte fotoboek. Zo heb je een leuk aandenken aan deze periode en kan je hier later met je kindje door bladeren. Leuk toch?

Fotoboek communie voor al je communiefoto’s.

Ook na een communiefeest is een fotoboekje een leuk cadeau voor de grootouders, meter of peter van je kindje. Het is ook een leuk aandenken voor je kind zelf. Zo kan hij of zij nog lang nagenieten van deze mooie dag. 

In een fotoboek communie vind je meestal de mooiste foto's van de fotoshoot! Je communicant of lentefeestbeest in hun mooiste feestoutfit én helemaal stralend natuurlijk. Met een communie fotoboek kan de peter of meter nog jaren terugbladeren naar die onvergetelijke dag!

Klein fotoboekje maken. 

Online een fotoboekje maken doen je heel eenvoudig in slechts 3  stappen: 

Kies een ontwerp voor jouw fotoboek.

Op onze site kun je kiezen tussen verschillende designs. Kies een leuk design uit ons assortiment dat het beste aansluit bij jouw stijl... Hou er rekening mee dat je zo goed als alles kunt aanpassen. Dus ook als je geen ontwerp vindt dat je leuk vindt, kan je aan de slag. 

Personaliseer je fotoboek.

Klik op personaliseren. Nu kom je in onze editor terecht. Upload je foto’s en bekijk per pagina welke foto je waar wilt zetten. Je kan ook per pagina de lay-out aanpassen en tekstvakken toevoegen. Kies jouw mooiste foto voor de voorpagina en ga zo verder tot de laatste pagina. 

Bestel je fotoboekje online.

Klik op bestellen en vul het aantal in. Misschien wil je je fotoboekje wel cadeau doen aan je ouders, de ouders van je partner, de meter of peter van je kindje…? 

Kwalitatief geprint. 

Onze fotoboeken zijn allemaal 21x21cm groot en zijn steevast geprint op kwalitatief mat papier. De boeken bestaan uit 24 pagina’s die recto verso gedrukt worden op onze printer. De boeken worden standaard op 300 grams mat papier gedrukt. Dankzij de ringband binding kan je de boeken heel makkelijk openleggen zonder de kaft te beschadigen.

 

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.