Hulp nodig ? 050 407 910

home

Kraambezoek cadeaus

126 Producten

Gepersonaliseerde geboortegeschenken voor op kraambezoek

Is er in jouw vriendengroep of familie een klein baby’tje geboren? Dan voelt het vast als een grote eer dat je straks naar dat kleintje mag gaan kijken! Natuurlijk wil je een leuk cadeau meenemen als je op kraambezoek gaat, of dat nu in het ziekenhuis is of bij de ouders thuis. Bij zo’n bijzonder moment hoort nu eenmaal een bijzonder cadeautje, dat uitdrukt hoe blij je bent met dit goede nieuws!

 

Geboortelijst: move over!

In ons land is het de gewoonte om iets te bestellen van een geboortelijst. De geboortelijst wordt vooraf samengesteld door de ouders, maar jammer genoeg gaat de verrassing er dan wel een beetje af. De ouders weten al precies welk fotocadeau ze krijgen, en vaak zie je het cadeautje zelf niet eens omdat het rechtstreeks aan hen verstuurd wordt. En wat neem je dan mee als je op kraambezoek gaat? Als je een onvergetelijke indruk wil maken op de kersverse ouders: ga dan voor een geboortegeschenk met naam! 

 

Een geboortegeschenk met naam

Zoals gezegd, een origineel kraamcadeau is tijdloos en onvergetelijk. De ouders zijn vanzelfsprekend apetrots op de pas gekozen naam voor hun kleintje, en zien deze naam dan ook graag stralen op een origineel kraamcadeau. Als meter of peter mag je dan ook zeker een stapje extra zetten in je cadeautje. Een origineel kraamcadeau met de naam van de baby laat een onvergetelijke indruk achter. Meestal krijgt een gepersonaliseerd cadeau voor een pasgeboren baby ook een mooi plekje in de babykamer. Zo gaat het veel langer mee dan het zoveelste knuffeltje of rammelaartje. 

 

Een origineel geboortegeschenk voor op de babykamer

Met deze cadeaus schittert jouw originele kraamcadeau op het kamertje: 

  • Een naamcirkel is natuurlijk ook erg leuk, eveneens in hout dus past bij allerlei interieurs. Zo hoef je geen moeilijke keuzes te maken tussen allerlei verschillende kleuren. Een houten naamcirkel is zowel leuk voor de ouders om bij de doopsuiker te presenteren, als om later in de kinderkamer een plaatsje te geven. 
  • Al eens aan een gepersonaliseerd koffertje gedacht trouwens? Nu leuk om te geven, en als het kindje straks wat groter is, speelt hij ermee of neemt hij het mee naar opa en oma! 
  • Van tetradoeken hebben baby’s (en papa’s en mama’s) nooit genoeg! Met een tof gepersonaliseerd kaartje erbij geef je een prachtig gepersonaliseerd cadeau. 
  • Een klein linnen tasje met de naam van het kindje is ook altijd een schot in de roos. Zo kunnen de kleine benodigdheden voor het kindje of de toiletspulletjes handig bij elkaar bewaard worden. Als je je kraamcadeautje helemaal af wil maken, doe je er al wat productjes in, denk bijvoorbeeld aan een fijne crème voor de huid of een setje met kammetje, haarborsteltje, nagelknippertje… Alles om dat kleine boeleke te verzorgen en te soigneren! Het kleine linnen tasje is overigens ook heel leuk om als kleinigheidje te geven aan het broertje of zusje van de baby. Maak een ontwerpje met ‘Grote zus’ of ‘Trotse broer’ en stop in het linnen tasje een klein cadeautje waar ze eventjes zoet mee zijn. Gevolg: blije ouders en dus een hele blije baby!

 

Originele kraamcadeaus om op te hangen

Wat dacht je van onze kraamcadeaus die je op kunt hangen? 

  • Een groeimeter met de naam, geboortedatum, gewicht en lengte bij de geboorte, hoe tof is dat? Je vindt zo’n houten groeimeter in ons assortiment, we bieden verschillende soorten aan. Ze zijn een heel leuk decoratiestuk en tonen goed aan hoe snel het kindje groeit! 
  •  Een geboorteposter valt in dezelfde categorie. Leuk om te personaliseren, en met wat geluk past het ontwerp dat je kiest bij het ontwerp van het geboortekaartje. 
  • Een houten geboortebord of een geboortetegel vereeuwigen de belangrijkste feitjes van elke baby. De naam, datum, gewicht en lengte bij geboorte schitteren. Later kunnen de ouders dit ophangen aan de deur van hun kamertje, of in de kinderkamer zelf. 

 

Op kraambezoek met een gepersonaliseerd geschenk

Als je op kraambezoek gaat, neem je dus best nog een gepersonaliseerd geboortegeschenk mee. Op die manier laat je zien dat je echt aan de ouders denkt en het kindje op een persoonlijke manier wil verwelkomen. Door nu zelf tijd vrij te maken voor een mooi ontwerpje, zullen de ouders weten dat je echt moeite wil doen voor dit kleine baby’tje. Een heel mooi gebaar als je iets speciaals wil betekenen in het leven van het kindje, bijvoorbeeld als peter of meter! 

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.