Hulp nodig ? 050 407 910

home

Cadeaus meter vragen

95 Producten

Wil jij mijn meter zijn? 

De vraag die iedere vrouw wil horen! Tenminste, als er iemand in de nabije omgeving zwanger is van een kindje natuurlijk. De meter vragen van je kindje doe je natuurlijk het liefst op een persoonlijke en originele manier. De meter en peter zijn in de toekomst enorm belangrijke personen in de wereld van je zoon of dochter en dat verdient het om gevierd te worden!

 

Wie vraag je als meter van je kindje? 

Kijk eens in je omgeving welke vrouwen iets bijzonders voor jou betekenen, of voor je partner natuurlijk. Dat kan heel traditioneel je moeder of schoonmoeder zijn, of een zus of schoonzus, maar het kan natuurlijk ook een hele lieve vriendin zijn of die goeie schoolvriendin die jou al sinds je twaalfde kent. Belangrijk is dat de band warm is, en dat je ook verwacht dat de band de komende jaren onbreekbaar zal blijven. Idealiter is het ook iemand die je als een goed voorbeeld ziet voor je kindje, om hoe deze vrouw met de wereld omgaat, met andere mensen, omdat je hoopt dat je kindje veel steun aan haar zal hebben… Voor je het meterschap gaat vragen, is het belangrijk dat je 100% overtuigd bent van je keuze! 

 

Hoe kun je de meter vragen originele manier? 

Een totale verrassing is een hele leuke manier natuurlijk! Het is ideaal als de meter in kwestie een cadeautje verwacht, maar niet zo’n cadeautje... Bijvoorbeeld bij een verjaardag of rond de feestdagen. Zo houd je de schijn op en valt ze compleet uit de lucht als ze het originele cadeau openmaakt! Een origineel cadeautje is eigenlijk wel een must. Op die manier maak je het niet alleen ontzettend persoonlijk, maar geef je ook meteen een blijvende herinnering aan dit speciale moment. 

 

Hoe vind ik een cadeau om de meter te vragen? 

Een gepersonaliseerd cadeau met een eigen tekst of een fotocadeau met een foto van de echo is natuurlijk het leukste! Zo kun je meter en peter vragen met een toffe verrassing. Denk eens goed na over de toekomstige meter of peter en ga eens na wat hun hobby's of wensen in het leven zijn. Blinken ze uit in gezelligheid en gaat hun hart sneller kloppen van handgemaakte spulletjes? Denk dan eens aan een gepersonaliseerde artisanale geurkaars en zet op het houten dekseltje de vraag der vragen! Of hebben jullie samen al vele flesjes gekraakt en pogingen gedaan om elkaar onder tafel te drinken (voor je bolle buikje er was natuurlijk!)? Dan is een gepersonaliseerde wijnset of wijnkistje of wijnfles een enorm leuke en persoonlijke manier om de vraag te stellen! Of ga de meter vragen met een cadeau als een set geurstokjes! Op het glazen flesje kun je jouw belangrijke vraag kwijt en ze zal het niet meteen gezien hebben. Bovendien zal ze nog dagenlang herinnerd worden aan dit leuke moment door de heerlijke geur in haar living!

 

Meterschap vragen

Een laatste tip: laat het vooral leuk zijn en bij jullie passen. Wonen jullie verder uit elkaar of lukt het door omstandigheden niet om elkaar te zien? Laat het originele cadeau voor de meter dan ingepakt versturen en stel de vraag via een videogesprek! Jullie weten wat jullie voor elkaar betekenen en dat is de enige goede reden die je hebt om precies haar als meter te vragen… Geniet van dit speciale moment, het komt nooit meer terug! 

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.