Hulp nodig ? 050 407 910

home

Houten decoratie

28 Producten

Houten decoratie waar je blij van wordt

Ben je op zoek naar een uniek gepersonaliseerd cadeau voor iemand bijzonder? Dan is houten decoratie precies wat je zoekt! Personaliseer unieke houten items met de naam van die persoon die je wil verrassen. Wedden dat die toffe houten decoratie een bijzonder plaatsje krijgt? 

Houten muurdecoratie

Van originele houten naamcirkels en naam bordjes tot een tof houten rek waar je bedankjes op kan personaliseren; er is heel wat mogelijk! Maar wat dacht je van toffe houten muurdecoratie waarmee de ontvanger van je geschenkje de slaapkamer kan aankleden? 

Een blijvend cadeau waar ze nog jaren plezier aan beleven! Personaliseer de naam van het feestvarken op de houten decoratie en dat kunnen ze thuis aan de muur bevestigen, tof toch? Wand decoratie hout is altijd een topidee!

Wand decoratie hout: stijlvol en tijdloos

Wand decoratie in hout is niet alleen een stijlvolle keuze. Het is ook tijdloos! Hout blijft een duurzame materie die lang meegaat. Als het daarnaast ook nog eens gepersonaliseerd is, wees dan maar zeker dat dit voor heel het leven zal gekoesterd worden.

Hout is een slimme keuze, het past in elk interieur en is een duurzaam materiaal.

Heel wat mogelijke decoratie opties

Binnen de houten muurdecoratie zijn er heel wat mogelijkheden. 

Wanddecoratie

Wanddecoratie kan je, zoals de naam al doet vermoeden, aan de muur bevestigen. Een leuke optie voor wie niet veel plaats heeft om een gepersonaliseerd houten item een vast plaatsje te geven op de kast.

Houten presentatie voor bedankjes

Onze houten presentatie rekken zijn prachtig om je doopsuiker of bedankjes op te presenteren! Nadien kan je dit ook een prachtige plek geven op de slaapkamer. De houten cirkel wordt gelaserd met de naam van het feestvarken!

Houten naamcirkels

Een houten naamcirkel is een echte eyecatcher, deze kan dienen als presentatie op een feest. Daarna is dit prachtig om op de slaapkamer een mooi plaatsje te geven.

Populaire categorieën.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.