Hulp nodig ? 050 407 910

Fotopanelen

44 producten

Popular categories

De leukste fotopanelen als geschenk

Wil je jouw leukste herinnering in de woonkamer vereeuwigen? Of wil je liever een geschenk geven aan iemand zoals je oma, opa, nonkel of mama? Personaliseer een prachtig fotopaneel met jullie allermooiste foto's samen! Een onvergetelijk gepersonaliseerd cadeau voor iemand bijzonder.

Unieke fotopanelen maken in verschillende soorten

Een fotopaneel met jouw leukste foto’s erop vormen een leuk geheel. De matte afwerking geeft het een stoere afwerking en de aluminium afwerking zorgt ervoor dat het in elke woonkamer past. Dit cadeau zal zeker in de smaak vallen met de persoonlijke touch die je eraan kan geven. Je kunt kiezen tussen een liggend, staand of vierkant fotopaneel! Liever een fotocollage op je fotopaneel? Dat is zeker mogelijk. Ga op zoek naar het perfecte fotopaneel.

Fantastisch cadeau voor de liefste mensen rondom je

Dit cadeau kan heel leuk zijn voor een communiefeest van je dochter of zoon, je kunt haar of zijn leukste foto erin verwerken en zo deze dag opnieuw herbeleven. Plaats het fotopaneel in de woonkamer of als decoratie in de slaapkamer.

Fotopanele zijn een ideaal cadeau voor de meter en peter van je kleine spruit die je nog eens in de bloemetjes wil zetten. Kies de leukste foto’s en plaats deze in een fotocollage op het fotopaneel! Deze zal zeker en vast schitteren bij hen thuis.